Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Заміна відеокарти в ноутбуці Acer

У більшості випадків комп'ютерні несправності особливою живописністю проявів не відрізняються - або екран взагалі залишається темним, або на ньому з'являється горезвісний «синій екран смерті» У більшості випадків комп'ютерні несправності особливою живописністю проявів не відрізняються - або екран взагалі залишається темним, або на ньому з'являється горезвісний «синій екран смерті». Але іноді дисплей буквально рясніє безліччю різних артефактів - то він покривається кольоровими квадратиками, то картинка починає двоїтися і троіться, то зображення розбивають смуги. Все це, звичайно ж, не привід для радості, адже швидше за все буде потрібно заміна відеокарти в ноутбуці Acer.

Відеочіп може перестати працювати не відразу, буває, що перед тим, як вона зламається остаточно, на екрані можна побачити дивну брижі, поява вертикальних смуг або ж тремтяче зображення. У деяких випадках картинка може «клонувати» в кілька невеликих копій. Але чому ж відеокарта виходить з ладу?

Основних причин поломки дві. Перша у ноутбуків Acer досить багато, це заводський брак. Як правило, те, що з ноутбуком щось не так, стає ясно відразу після покупки. В цьому випадку пристрій можна відремонтувати по гарантії, в нього поставлять справну відеокарту. Але куди частіше буває інше - якщо відеочіп не витримує перегріву. Підвищена температура в корпусі взагалі шкідлива для комплектуючих, але для відеокарти особливо. Таку ситуацію провокують забруднення пилом і брудом, які виникають, коли ноутбук занадто давно не проходив профілактику. Запобігти такій поломку дуже просто. Досить вчасно віднести ноутбук на чистку професіоналам в авторизований сервісний центр. Як правило, досить робити профілактику раз в рік (в деяких випадках, коли ноутбук постійно використовують в запилених приміщеннях, частіше), щоб значно знизити цей ризик.

У деяких випадках перегрів викликаний поломкою вентилятора або ж порушеннями його роботи. Сигнал неблагополуччя - зміни звуку. Якщо кулер постукує, гуде, змушує корпус вібрує або навпаки періодично затихає - це привід вирішувати проблему якомога швидше. Адже через неіправность його може бути виведена з ладу як відеокарта, так і інші компоненти материнської плати.

У деяких випадках заміна відеокарти Acer потрібно після того, як ноутбук неправильно експлуатували. Таке буває, наприклад, коли їм постійно користуються, тримаючи на колінах, або ж на пледі. Це сприяє перекриттю вентиляційних решіток. Також шкідливі для ноутбуків багатогодинні гри, які дають більше навантаження на процесор, особливо якщо приміщення печеня. В цьому випадку добре час від часу дати ноутбуку охолонути.

Як можна переконатися, що проблема з ноутбуком дійсно пов'язана з відеокартою? Якщо є ще один монітор, то підключіть його до DVI або VGA роз'єму вимкненого ноутбука і включіть як екран, так і ноутбук. Якщо сторонній дисплей не • розпізнано, то натисніть на кнопку в верхньому ряду із зображенням монітора. Придивіться до зображення. Якщо воно не має помітних огріхів, то, швидше за все, проблема з матрицею ноутбука, а відеокарта ні до чого. Але якщо монітор показує той же, то і екран ноутбука, то це проблеми з відеокартою. Остаточно причину визначать в сервісному центрі.

Якщо відеочіп не працює, то потрібна буде заміна відеокарти. Якщо вона дискретна, то її легко буде замінити новою. Якщо ж вона вбудована, то потрібен буде компонентний ремонт. Цю складну і відповідальну процедуру кваліфіковано виконають в нашому сервісному центрі. Ми вирішимо Вашу проблеми і виконаємо ремонт Acer будь-якої складності.

Але чому ж відеокарта виходить з ладу?
Як можна переконатися, що проблема з ноутбуком дійсно пов'язана з відеокартою?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки