Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт Nokia Asha 501 - заміна екрану, сенсора, скла - СЦ Ремфон - Москва, ЮЗАО, Бутово.

  1. Переваги нашого сервісного центру Nokia
  2. Відповідаємо на запитання користувачів в "Вконтакте":

Ціни актуальні на і включають в себе вартість робіт і запчастин.

Хочете відремонтувати Ваш телефон, але немає часу на дорогу
Хочете відремонтувати Ваш телефон, але немає часу на дорогу?
викличте нашого кур'єра ! - Це абсолютно безкоштовно!

Чергова новинка від Нокіа, яка з'явиться у 2 кварталі 2013 року. Модель працює на платформі Asha 1.0, має Wi-Fi, EDGE, Bluetooth. Апарат позиціонується як молодіжний, оскільки буде доступний відразу в декількох варіантах корпусу, які відрізняються яскравим забарвленням.

Радує той факт, що модель буде недорогий. Компанія вирішила випустити сенсорний смартфон, який буде доступний багатьом. Вартість ремонту апарату також буде нижче, ніж у більш «наворочених» побратимів Нокіа по цеху. В основі конструкції немає модуля, тому ремонт Nokia Asha 501 не відрізнятиметься штучним завищенням ціни.

При виборі надійного сервісного центру для ремонту мобільника слід оцінювати всі параметри в сукупності. Наприклад, низькі ціни - це не завжди висока якість. Втім, як і високі ціни не завжди означають, що послуга коштує тих грошей, які за неї просять.

Ремонт Nokia Asha 501 в «Ремфон» - це першокласний сервіс за доступною вартості. У нас вам завжди раді. Доброзичливі співробітники сервісного центру відкриті і чуйні. Ми завжди прагнемо задовольнити побажання клієнта. Наприклад, на ваше прохання ми виконуємо терміновий ремонт Nokia Asha 501 за вартістю звичайного, тобто, за екстрений характер надання послуг вам не доведеться доплачувати.

Крім цього наш сервіс центр радий запропонувати вам і інші приємні бонуси і гарантії якості, про які ми розповімо в цій статті трохи пізніше.

Заміна екрану Nokia Asha 501

Ми згадали, що в смартфоні немає модуля. Вже цей факт говорить сам за себе, знижуючи вартість ремонту. Користувачеві не доведеться оплачувати деталь, до якої входять відразу три елементи - сенсор, дисплей і скло. Погодьтеся, це дуже зручно, адже якщо потрібно тільки заміна екрану Nokia Asha 501, не потрібно буде оплачувати монтаж нового тачскрін, який об'єктивно і не потрібно, оскільки всі його компоненти справні.

Тривалість операції в «Ремфон» складає близько 20-40 хвилин. У роботі ми застосовуємо тільки оригінальні комплектуючі Нокіа. Це є додатковою гарантією надійності наших послуг.

Заміна екрану Nokia Asha 501 підлягає не тільки усну, але і письмовій гарантії. Цей документ ми видаємо в момент видачі полагодження смартфона клієнту. Термін гарантії дорівнює трьом місяцям.

Заміна екрану Nokia Asha 501 потрібно при візуальному спотворенні зображення на дисплеї або при відсутності підсвічування. Зазвичай такі несправності пов'язують з тим, що смартфон впав у воду або мав контакт з твердою поверхнею. Але якими б серйозними були ушкодження, «Ремфон» грамотно виправить ситуацію.

Заміна сенсора Nokia Asha 501

Весь сенс пристрої з тачскріном втрачається, як тільки цей важливий елемент виходить з ладу. Погодьтеся, яка користь від телефону, якщо їм не можна скористатися для виконання тих функцій, заради яких апарат купувався? Заміна сенсора Nokia Asha 501 покликана вирішити цю задачу і повернути вам радість повноцінного експлуатації телефону.

У нашому сервісному центрі така послуга має невисоку вартість. Кваліфіковані фахівці «Ремфон» виконають роботу буквально за годину або навіть швидше. А на надану послугу буде поширюватися гарантія.

Заміна сенсора Nokia Asha 501 потрібна в тих випадках, коли тачскрін перестає розпізнавати дії користувача. Сенсорна плівка грає роль такого собі посередника між власником мобільника і процесором. Коли ви торкаєтеся монітора, сенсор перетворює цю дію в електричний сигнал, який відправляється в «мозок» телефону, і той, у свою чергу, виконує ваш запит. Так ось, якщо час очікування відповіді мобільного несподівано зросла або він зовсім відмовляється виконувати ваші команди, заміна сенсора Nokia Asha 501 стане прекрасним рішенням проблеми. Адже, швидше за все, проблема саме в тачскрін, а не в тому, що мікропроцесор вийшов з ладу.

Заміна скла Nokia Asha 501

Скло і сенсор - це два важливих елементи тачскрін, без яких він був би просто неможливий. Установка одного з них відбувається тільки в парі з іншим. Іншого не передбачено виробником цих комплектуючих.

Заміна скла Nokia Asha 501 може бути вимушеною або необхідною. У першому випадку ми маємо на увазі, що скло змінюється разом з сенсором через несправність другого. Тобто, заново весь тачскрін через сенсора. У другому випадку передбачається, що заміна скла Nokia Asha 501 викликана об'єктивною необхідністю. Наприклад, якщо в результаті механічної дії на моніторі утворилися тріщини, які заважають експлуатації мобільника або ускладнюють роботу сенсора - в місцях пошкоджень мобільник працює неадекватно.

Заміна скла Nokia Asha 501 - лише одна з численних послуг, які «Ремфон» з радістю надасть своїм клієнтам. Приходьте в наш СЦ, і ми полагодимо ваш мобільник незалежно від ступеня складності ремонту.

Якщо Ваша Нокіа зламалася, не переживайте! - Просто зателефонуйте +7(495)924-3509 - ми допоможемо в найкоротші терміни!

Ви не знайшли необхідну Вам поломку телефону в списку вище? Чи не турбуйтеся - п росто задайте питання трохи нижче, в розділі "Питання та відповіді" - ми обов'язково відповімо Вам!

Переваги нашого сервісного центру Nokia

Абсолютно безкоштовна діагностика    Експрес ремонт у Вашій присутності    При ремонті, використовуються оригінальні запасні частини    Наш досвід в ремонті, становить понад 10 років    На всі роботи надається гарантія терміном до 3 місяців Абсолютно безкоштовна діагностика
Експрес ремонт у Вашій присутності
При ремонті, використовуються оригінальні запасні частини
Наш досвід в ремонті, становить понад 10 років
На всі роботи надається гарантія терміном до 3 місяців

СЦ "Ремфон" проводить ремонт Nokia Asha 501 тривалий час, завдяки чому, ми прекрасно знаємо наскільки важливо для Вас співвідношення якості, гарантії та вартості ремонту. Ми зробили все для того, що б звертаючись до нас, Ви отримували високу якість ремонту Вашого телефону за розумні гроші, тривалу гарантію, а так само гарний настрій! :)

Ми завжди раді Вам! Якщо вашому пристрою потрібний ремонт, просто зателефонуйте в наш СЦ, за номером: +7 (495) 924-350 9

Відповідаємо на запитання користувачів в "Вконтакте":


Ми розташовані зовсім недалеко від Вас - в центрі Москви, в хвилині пішки від станцій метро "Серпуховская" і "Добринінський", а так само в ЮЗАО - Південному Бутово, в 9 хвилинах пішки від станції метро "Вулиця Горчакова".
Більш детальну інформацію, дивіться в розділі "Контактна інформація"

Хочете відремонтувати Ваш телефон, але немає часу на дорогу?
Погодьтеся, яка користь від телефону, якщо їм не можна скористатися для виконання тих функцій, заради яких апарат купувався?
Ви не знайшли необхідну Вам поломку телефону в списку вище?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки