Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як підключити Wi-Fi на ноутбуці і створити точку доступу

  1. Активація Wi-Fi Включити або відключити бездротової адаптер на лептопі можна трьома способами: ...
  2. Як легко підключити і налаштувати Wi-Fi в ноутбуці Windows 7: Відео
  3. Як створити точку доступу Wi-Fi в Windows 8 з командного рядка: Відео

Активація Wi-Fi

Включити або відключити бездротової адаптер на лептопі можна трьома способами:

  1. Через диспетчер пристроїв.
  2. У центрі управління мережами і загальним доступом.
  3. За допомогою клавіатури.

При цьому варто знати, що всі ці способи не є взаємозамінними. Тобто, якщо ви вимкніть обладнання в диспетчері пристроїв, то ні в мережевому оточенні, ні на клавіатурі ви вже не зможете включити його. Точно так же, якщо ви відключили адаптер на клавіатурі, то в диспетчері обладнання і в мережевому оточенні ви не зможете його задіяти.

Але, як правило, Wi-Fi адаптер вмикається і вимикається на клавіатурі, так як це найбільш зручний і швидкий спосіб. Після установки драйверів модуль за замовчуванням в диспетчері обладнання в Центрі управління мережами завжди включений. Тому в першу чергу давайте розглянемо, як включити WFi за допомогою клавіатури.

Відразу ж варто попередити, що не на всіх моделях лептопів бездротовий зв'язок активується однаково. Тобто сама суть одна - потрібно натиснути на відповідну кнопку, яка відповідає безпосередньо за включення і відключення бездротового обладнання. Але ця клавіша може бути поєднана з однією з клавіш в ряду F.

Тобто, наприклад, для активації Wi-Fi на ноутбуці HP, потрібно натискати [Fn] + [F12]. Крім цього, на певних моделях ноутбуків для включення зв'язку з цим використовується окремо винесена кнопка: є така? Тисніть її.

Такі моделі зустрічаються досить рідко. Варто зазначити, що для нормальної роботи всіх функцій клавіатури, в тому числі і управління бездротовими модулями, крім Wi-Fi драйвера, потрібно встановлювати програмне забезпечення для роботи додаткових клавіш. Знайти його ви також можете на офіційному сайті виробника комп'ютера.

Щоб активувати ці функції, потрібно спочатку затиснути кнопку [Fn], і, утримуючи її, натискаємо кнопку включення бездротових адаптерів. На різних моделях лептопів використовуються різні клавіші. Але це обов'язково одна з кнопок в ряду F.

Наприклад, щоб включити Wi-Fi на ноутбуці HP Pavilion DV6, потрібно затиснути разом клавіші [Fn] + [F12]. На Lenovo - [Fn] + [F5], на деяких моделях Asus - [Fn] + [F2].

Ви ж просто уважно огляньте клавіатуру. Вам потрібно знайти клавішу, на якій намальована антена та відходять в сторони радіосигналами або зображений ноутбук та відходять хвилями. Це і буде заповітна кнопка.

Якщо ж пристрій відключено в диспетчері обладнання, то його потрібно задіяти саме там. Для початку відкрийте диспетчер пристроїв. Знайдіть ваш Wi-Fi модуль і натисніть ньому. Виберіть пункт «Задіяти».

Аналогічним способом можна активувати або відключити бездротове обладнання в мережевому оточенні. Для цього відкриваєте Центр управління мережами, переходите в рубрику «Зміна параметрів адаптера». Тут необхідно знайти «Бездротове мережеве з'єднання» (якщо мова йде про Windows 8, то назва може відрізнятися, наприклад, «Бездротова мережа 2» або 3), натискаємо на нього і вибираємо «Включити» або «Вимкнути» (в залежності від поставлених цілей ).

Отже, з активацією бездротового зв'язку розібралися. Але як же підключитися до мережі?

Налаштування бездротового зв'язку

Як правило, після установки драйверів для бездротового обладнання нічого налаштовувати не потрібно. Завдяки цьому настройка Wi-Fi на ноутбуці зводиться до мінімуму: вам залишається всього лише активувати з'єднання (на клавіатурі). Після цього значок Wi-Fi в системному треї (область повідомлень, яка розташовується в правому нижньому куті робочого столу, лівіше годин і дати) зміниться. Клацніть на цей значок. В результаті відкриється меню: ви побачите повний список підключень, який доступні на вашому комп'ютері (як правило, всі вони закриті, тобто для підключення потрібен пароль).

Знайдіть у цьому списку ваш роутер (за назвою) і клікніть на нього ЛФМ. Відзначте «Подключаться автоматично» і натисніть «Підключитися». Якщо буде потрібно, то потрібно ввести пароль для доступу.

Після цього ноутбук підключиться до бездротової мережі.

Ми розібрали з вами питання, як встановити Wi-Fi на ноутбуці. Все дуже легко і просто і не вимагає від вас особливих знань і витрат часу і грошей. При цьому роутер є не у кожного. В такому разі не поспішайте бігти в магазин і витрачати гроші на маршрутизатор.

Для початку ви можете створити роздачу на самому ноутбуці (тобто використовувати його в якості роутера). Наприклад, ви можете підключити ноут до інтернету за допомогою кабелю від провайдера і роздати інтернет через Wi-Fi.

Як легко підключити і налаштувати Wi-Fi в ноутбуці Windows 7: Відео

Роздача з ноутбука

Створити точку доступу Wi-Fi на ноутбуці досить просто. Більш того, у вас є кілька способів, як це реалізувати:

  1. За допомогою програми для організації роздачі Virtual Router Plus.
  2. Налаштувати роздачу в командному рядку.
  3. Створити роздачу в центрі управління мережами.

Перший спосіб є найпростішим в налаштуванні. Вам потрібно всього лише знайти і завантажити програму Virtual Router Plus. Встановити її на комп'ютер і запустити. Далі просто вводите назву мережі і пароль до неї (придумуєте самі). Також буде потрібно вказати з'єднання з інтернетом.

Якщо перший варіант вам не підходить, тобто альтернативні способи організувати роздачу. Другий найпростіший спосіб зробити це - командний рядок. Налаштувати роздачу таким чином досить просто, хоч і складніше, ніж вищезгаданий спосіб. Потрібно просто відкрити командний рядок з правами адміністратора і ввести дві нескладні команди:

  • Команда для роздачі Вай-Фай: netsh wlan set hostednetwork mode = allow ssid = My_virtual_WiFi key = 12345678 keyUsage = persistent і натискаємо «Enter».
  • Запуск створеної мережі виконується за допомогою ось такої команди: netsh wlan start hostednetwork.

Запуск створеної мережі виконується за допомогою ось такої команди: netsh wlan start hostednetwork

Після цього потрібно налаштувати загальний доступ. Для цього буде потрібно увійти в мережеве оточення. Відкрийте центр управління мережами і доступом. Перейдіть в рубрику «Змінити додаткові параметри спільного доступу". У меню, вам буде потрібно включити загальний доступ до всіх пунктах.

У меню, вам буде потрібно включити загальний доступ до всіх пунктах

Після цього тут же відключаємо загальний доступ з парольного захистом.

Після цього тут же відключаємо загальний доступ з парольного захистом

Тепер переходимо в розділ «Зміна параметрів адаптера».

Тепер переходимо в розділ «Зміна параметрів адаптера»

Тут потрібно знайти підключення до інтернету. Кількома на ньому правою кнопкою мишки і вибираємо «Властивості». Далі прямуємо у вкладку «Доступ». Тут потрібно поставити галочку в рядку «Дозволити використовувати підключення до інтернету даного комп'ютера». Нижче в рядку «Підключення групи» виберіть створене з'єднання: як правило, воно називається «Бездротове мережеве з'єднання 2».

Нижче в рядку «Підключення групи» виберіть створене з'єднання: як правило, воно називається «Бездротове мережеве з'єднання 2»

На цьому настройка роздачі завершена. Детальніше про всі способи організації бездротової мережі на ноутбуці ви зможете дізнатися тут .

Як створити точку доступу Wi-Fi в Windows 8 з командного рядка: Відео

Працюю приватним комп'ютерним майстром. Професійно займаюся ремонтом комп'ютерів більше 12 років, як любитель з 90-х років.
Два роки пропрацював керівником сервісного центру, що спеціалізується на підключенні абонентів до інтернету та комп'ютерної допомоги.

Поділіться матеріалом в соц мережах:

Крім цього, на певних моделях ноутбуків для включення зв'язку з цим використовується окремо винесена кнопка: є така?
Але як же підключитися до мережі?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки