Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як роздати Wi-Fi з ноутбука Windows 7 на Android

  1. необхідні приготування
  2. Як роздати інтернет з ноутбука
  3. Як роздати Wi-Fi з ноутбука на Андроїд: Відео

У багатьох користувачів Андроїд-пристроїв хоча б раз виникало питання: чи підходять для роботи в якості роутерів пристрою, для цього зовсім не призначені У багатьох користувачів Андроїд-пристроїв хоча б раз виникало питання: чи підходять для роботи в якості роутерів пристрою, для цього зовсім не призначені. Таке буває в тих випадках, коли гаджет вже був куплений, але вдома немає бездротового роутера, а є модем, постійно підключений до ноутбука або стаціонарного комп'ютера. Застосування подібних апаратів для роздачі інтернету можливо, і зробити це не складає ніяких труднощів. Про те як роздавати з ноутбука Windows 8 можете почитати тут . У цьому нарисі буде детально розкрито питання, як роздати Wi-Fi з ноутбука Windows 7 на Android.

необхідні приготування

Перед скоєнням будь-яких маніпуляцій необхідно почистити систему на обох пристроях від вірусів, переконатися, що радіомодуль ноутбука працює повноцінно, і для нього встановлено все необхідне програмне забезпечення. Також з'єднанню з джерелом всесвітньої павутини не повинно нічого заважати.

Як роздати інтернет з ноутбука

Для здійснення такого роду дій необхідні спеціальні утиліти. Розглянемо основні програми для підключення ноутбука і Андроїда через Wi-Fi:

  1. Перша називається VirtualRouterPlus. Завантажити її можна на офіційному. Використовувати програму дуже просто. Після завантаження та запуску буде доступно 3 вкладки. У першій треба вказати ім'я мережі, в другій - пароль, у третій (тут головне не помилитися) - пристрій, з якого буде відбуватися роздача (ноутбук або комп'ютер). Після натискання «Вперед» лептоп перетвориться на повноцінний роутер.

    Після натискання «Вперед» лептоп перетвориться на повноцінний роутер

  2. Друга - Switch Virtual Router. Ще одне абсолютно безкоштовний додаток, яке є по. Дуже проста і функціональна програма. Вона прописується в автозавантаження і кожен раз запускається при включенні комп'ютера. Відображає всі пристрої, підключені в даний момент.
  3. Третя утиліта - WiFiCreator. на сайт розробників. Експлуатація додатки мало відрізняється від вищенаведених варіантів, доступний російською мовою і деякі додаткові опції. Запускається від імені адміністратора.
  4. Четверта і остання в нашому огляді, за допомогою якої можлива роздача інтернету з ноутбука по Wi-Fi на Android. Володіє розширеним функціоналом, але при установці треба бути дуже уважним, бо можна поставити багато зайвого, що пропонує додаток.

    Володіє розширеним функціоналом, але при установці треба бути дуже уважним, бо можна поставити багато зайвого, що пропонує додаток

Як роздати Wi-Fi з ноутбука на Андроїд: Відео

деякі нюанси

Вище було розглянуто, як створити точку доступу на лептопі. Але мало хто знає, як відкрити доступ до мережі Wi-Fi на Андроїд. Зробити це дуже просто, особливо в останніх ітераціях операційної оболонки. Ніяких додаткових утиліт не треба. Потрібно лише наявність мобільного інтернету.

Щоб зробити з Андроїд-гаджета точку доступу, треба зайти в Налаштування, вибрати пункт «Ще». З'явиться вкладка "Бездротові мережі" і опція «хотспот».

З'явиться вкладка Бездротові мережі і опція «хотспот»

Після її активації планшет або телефон буде роздавати інтернет.

Після її активації планшет або телефон буде роздавати інтернет

Пароль точки можна дізнатися при активації такої функції

Пароль точки можна дізнатися при активації такої функції

В процесі роботи можна змінити ім'я і шифр доступу.

Поділіться матеріалом в соц мережах:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки