Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як включити телефон / смартфон на Android, якщо не працює кнопка включення?

  1. Спробуйте включити смартфон
  2. Натисніть на клавіші зменшення або збільшення звуку
  3. Поставте смартфон на зарядку
  4. Використання спеціальних додатків
  5. Перезавантажте смартфон за допомогою командного рядка

Як не дивно, але з подібними питаннями користувачі звертаються досить часто

Як не дивно, але з подібними питаннями користувачі звертаються досить часто. Всі вони намагаються включити свій смартфон, натискаючи на клавішу живлення, але нічого не відбувається. Прийнято вважати, що в такому випадку кнопка харчування просто не працює. Але чи так це насправді?

Не у всіх випадках. Так, натискання на клавішу живлення (POWER) дійсно може не призводити до включення смартфона, але це ще не означає, що справа в самій кнопці. Нам відомі випадки, коли подібна проблема виникала в результаті збою програмного забезпечення, а після того, як гаджет все ж був запущений, ніяких проблем з клавішею більш не спостерігалося. Інша справа, якщо ви упустили телефон і після цього він перестав реагувати на натискання на механічні клавіші - не можна виключати, що має місце бути поломка. Втім, про все по порядку.

Спробуйте включити смартфон

Як, запитаєте ви? Перше, що ви повинні зробити, це натиснути на кнопку живлення та утримувати її в такому стані. Скільки часу? Може вистачити 10-20 секунд, а якщо нічого не сталося, утримуйте кнопку хвилину або навіть довше. Практика свідчить про те, що це нерідко допомагає.

Практика свідчить про те, що це нерідко допомагає

Натисніть на клавіші зменшення або збільшення звуку

Багато з користувачів знають, що для примусового перезавантаження або виключення смартфона на базі Android зазвичай використовується натискання клавіші живлення, а також клавіші зменшення або збільшення звуку. Тут же ми вам радимо натиснути спочатку на клавішу зменшення звуку і POWER одночасно на 30 секунд для включення смартфона.

Тут же ми вам радимо натиснути спочатку на клавішу зменшення звуку і POWER одночасно на 30 секунд для включення смартфона

Якщо не допомогло, зробіть те ж саме, тільки замість клавіші зменшення гучності натисніть на клавішу збільшення звуку і POWER на ті ж 30 секунд.

Якщо не допомогло, зробіть те ж саме, тільки замість клавіші зменшення гучності натисніть на клавішу збільшення звуку і POWER на ті ж 30 секунд

В цьому випадку смартфон може включитися в одному з режимів, наприклад, тому ж Recovery . Це вже добре, тому що говорить про те, що проблема точно не в кнопці харчування.

Тепер вам необхідно перезавантажити смартфон. Це можна зробити за допомогою пункту меню Reboot або Reboot system now.

Якщо такого пункту в меню немає, просто натисніть і утримуйте POWER, доки пристрій не буде вимкнено. Потім, якщо воно не включилося знову, спробуйте включити його стандартним способом, натиснувши на клавішу POWER. Смартфон має завантажитися в звичайному режимі.

Поставте смартфон на зарядку

Багато смартфони під час зарядки включаються в автоматичному режимі, правда, на жаль, далеко не всі.

Багато смартфони під час зарядки включаються в автоматичному режимі, правда, на жаль, далеко не всі

Деякі користувачі також радять підключити смартфон не до мережевої зарядці, а до комп'ютера, а результаті чого він може включитися. Малоймовірно, але спробувати все ж варто.

Використання спеціальних додатків

В даному випадку ми розповімо вам про програму, яка дозволяє включати смартфон за допомогою клавіш регулювання звуку.

Йдемо в Play Market і за допомогою пошуку знаходимо додаток Power button to Volume Button. Викачуємо його, встановлюємо.

Запускаємо програму, ставимо галочку поруч з пунктом Start Volume Power on boot up, а також натискаємо на шестірню, щоб з'явилося повідомлення Volume Power is currently ebabled.

Запускаємо програму, ставимо галочку поруч з пунктом Start Volume Power on boot up, а також натискаємо на шестірню, щоб з'явилося повідомлення Volume Power is currently ebabled

Повинно спрацювати. Правда, судячи з відгуків, працює не на всіх версія Android.

Перезавантажте смартфон за допомогою командного рядка

У разі, якщо налагодження по USB включена, спробуйте завантажити гаджет в режимі рекавери за допомогою командного рядка - допоможе команда ADB reboot recovery.

У разі, якщо налагодження по USB включена, спробуйте завантажити гаджет в режимі рекавери за допомогою командного рядка - допоможе команда ADB reboot recovery

Це, звичайно, не вирішення проблеми, оскільки смартфон може завантажитися лише в рекавери меню, але вже непогано - з його допомогою, наприклад, ви можете вибрати пункт Reboot, тобто «Перезавантаження» і смартфон завантажиться в звичайному режимі, або ж можете зробити Hard Reset.

Але чи так це насправді?
Скільки часу?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки