Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому не завантажується планшет? Що робити?

  1. апаратні несправності
  2. Системні несправності

Досить часто планшети на Android перестають запускатися, при чому на різних етапах. Причини можуть бути найрізноманітніші і визначити їх можна використовуючи пам'ять, можливо цю проблему передувало ваше будь-яку дію.

Стандартно існує 2 групи проблем: апаратна і програмна. Кожна група має свої особливості прояву, але в обох випадках не завантажується планшет. Різниця в тому, на якому етапі перестає йти завантаження. Зазвичай планшет або повністю не працює, або доходить до екрану з написом Android, альтернативний варіант, коли показується картинка зламаного робота.

Апаратна проблема досить серйозна і рідше піддається усуненню самостійно. Системні випадки більш поширені, так як причиною може стати установка будь-якого кривого додатки, неправильна прошивка або пошкодження системних файлів.

апаратні несправності

Часто виникають питання, що робити, якщо не вдається завантажити комп'ютер планшет, але загальних правил немає. Перш, ніж приступити до подальшого усунення вам необхідно виконати первинну діагностику. В даному випадку існує кілька аспектів, на які варто звернути увагу:

  • Після запуску планшета йдуть характерні звуки від нього. Зазвичай робота планшета супроводжується нагріванням, іноді чути ледве відчутний звук;
  • Чи працює підсвічування на екрані. Часто сам екран залишається чорним, але при цьому працює підсвічування, тобто сам пристрій працює;
  • Чи достатньо харчування для запуску. Можливо батарея не має потрібної кількості заряду.

В апаратній частині існує кілька різновидів несправностей, які можна ідентифікувати самостійно. Так найпоширенішою проблемою є проблема в системі харчування. Тут несправність може бути на 3-х рівнях: зламане зарядний, батарея або сам планшет має проблеми з контактами.

Читайте також: Як налаштувати планшет на Android?

Вам необхідно перш спробувати його зарядити, підключіть зарядний до планшета і через 10 хвилин спробуйте затиснути кнопку Power. Якщо нічого не відбувається, то виконайте аналогічну дію при підключенні планшета до комп'ютера. При цьому перевірте міцність з'єднання в роз'ємі, якщо є люфт, то спробуйте трохи поворушити зарядний.

Інший вірогідною проблемою є поломка батареї, при цьому вона часто здувається, але не обов'язково. Вам необхідно вставити інший акумулятор і запустити планшет. Якщо несправність в батареї, то необхідно просто придбати нову.

Пошкодження екрану - це інша поширена ситуація, зазвичай супроводжується падінням. Тут може зламатися сама матриця, при цьому механічних пошкоджень може не бути. Зазвичай свідчить про проблему те, що планшет включається, але не завантажується, при цьому ніяких відображень на екрані немає. Звичайно, причиною можуть бути механічні травми, але тоді це очевидно, адже на екрані є відповідні ушкодження. Іноді при падінні не на екран, він може не постраждати, але не запускатися.

Можливо планшет не запускається через перегрів. Зазвичай цьому передує аварійне вимкнення, наприклад посеред гри. Через деякий час пристрій буде доступно для запуску. Причина такої ситуації, це захаращення системи охолодження. Спробуйте самостійно почистити місця попадання повітря. Не використовуйте планшет до останнього, так як через перегрів може полетіти північний міст, краще вчасно віддайте на чистку.

Будь-яка інша внутрішня несправність. Найчастіше виходить з ладу відеоадаптер, північний міст, рідше процесор. При цьому часто проблема в простому виході з ладу елемента плати, на кшталт транзистора або трансформатора.

Системні несправності

Альтернативна та більш поширена ситуація, чому не завантажується планшет - це програмні проблеми. Причиною може стати будь-яка попередньо встановлена ​​програма, вплив вірусів або власноруч завершений системний процес. В останньому випадку стандартні засоби блокують такі дії, але при установці сторонніх диспетчерів можна наштовхнутися на подібну проблему.

Читайте також: Проблема при підключенні планшета до комп'ютера: збій запиту дескриптора USB-пристрої

Зазвичай існує кілька варіантів вирішення зазначеної несправності: перепрошити планшет або відновити заводські настройки. Другий варіант є найпростішим і доступним способом, але він повністю видалить знаходяться в пам'яті смартфона дані, при цьому на флешці інформація залишиться.

Якщо планшет не завантажується далі логотипу, то очевидно, що проблема саме в системній частини. Також при такій проблемі можуть відображатися різні інші зображення поламаного робота.

Читайте також: Launcher 3 Android - що це?

Для кожного окремо взятого планшета способи відновити настройки можуть відрізнятися, але в цілому поширеними варіантами є:

  • Завершуємо роботу планшета;
  • Вийміть SIM і microSD карти, щоб гарантувати їх цілісність;

  • Затисніть кнопку збільшення гучності і Power. Іноді потрібно затискати зменшення гучності. Іншим поширеним варіантом є замість Power кнопка Home. Утримуйте кнопки до моменту вібрації, зазвичай 10 сек .;
  • У меню перейдіть в категорію «Settings». Вибір відбувається за допомогою гойдалки гучності;
  • Потім виберіть «Format System»;
  • Далі вкажіть «factory reset».

У деяких моделях для таких завдань присутні спеціальні вбудовані і поглиблені клавіші, які слід натискати голкою.

З цього моменту планшет повернеться вихідні установки системи. Слід зазначити, що іноді доводиться виконувати процедуру кілька разів, так як з першого не спрацьовує. Якщо при утриманні клавіш перед вами з'явився робот зі знаком оклику і написано «Команди немає», то комбінація недійсна для даного пристрою.

Також замість режиму відновлення користувач потрапляє в Fastboot меню. Тут необхідно просто перезавантажитися вибравши «Restart bootloader».

Читайте також: Що таке Fastboot Mode?

Альтернативна системна проблема, це коли планшет довго завантажується. Зазвичай причиною стають віруси або нагромадження безлічі програм. Вам необхідно перш перевірити систему антивірусним сканером , А потім прибрати з автозапуску непотрібні програми.

Виконавши одну із запропонованих процедур відновлення, планшет повинен повернутися до життя. Якщо вручну домогтися такого результату можна, бо виникнуть апаратної поломки, то доведеться скористатися сервісним центром.

Якщо у Вас залишилися питання по темі «Що робити, якщо не вдається завантажити комп'ютер планшет?», То можете задати їх у коментарях


if (function_exists ( 'the_ratings')) {the_ratings (); }?>

Якщо у Вас залишилися питання по темі «Що робити, якщо не вдається завантажити комп'ютер планшет?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки