Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Комп'ютер включається але не запускається і не пищить вентилятори працюють

Ситуація, в якій комп'ютер нібито включається, але зображення на екрані не з'являється, хоча вентилятори працюють є найпоширенішою комп'ютерної поломкою. При цьому дуже часто на екрані відображається перехід в сплячий режим .

Причин може бути декілька, від найбільш невинною, яка зважиться чищенням контактів, то цілком серйозною і витратною, коли доведеться міняти материнську плату.

У даній статті ми розглянемо всі можливі варіанти діагностики та усунення даної несправності в домашніх умовах, які допоможуть вам самостійно вирішити дану проблему.

Багато можливо не повірять, але за статистикою в 60% подібних ситуацій проблема виправляється чищенням контактів і перестановкою модулів оперативної пам'яті.

Щоб це зробити потрібно вимкнути і відкрити системний блок. Далі знаходимо планку / планки оперативної пам'яті, витягаємо її, протираємо контакти сухим ластиком або просто пальцями і вставляємо назад.

Ситуація, в якій комп'ютер нібито включається, але зображення на екрані не з'являється, хоча вентилятори працюють є найпоширенішою комп'ютерної поломкою

Одна з можливих причин - поганий контакт оперативної пам'яті

Пробуємо включати. Якщо результату немає, то варто спробувати поставити модуль пам'яті в сусідній слот. Якщо встановлено кілька модулів пам'яті, то пробуйте вставляти їх по черзі і в різні слоти.

Не зайвим буде скидання налаштувань биос витяганням батарейки на декілька хвилин.

Не зайвим буде скидання налаштувань биос   витяганням батарейки   на декілька хвилин

Витяг батарейки на материнській платі комп'ютера

Також зверніть увагу чи немає на материнській платі роздулися конденсаторів. У разі, коли вони є - проблема в материнській платі.

Одна з причин - роздувся конденсатор

Якщо чистка контактів і перестановка модулів пам'яті не дали результату, то перевірте чи встановлений на вашій материнській платі спікер , Який при включенні комп'ютера видає сигнали.

Зовнішній комп'ютерний спікер на материнській платі

Якщо спікер є - витягніть оперативну пам'ять і спробуйте включити пк без неї. Спікер мовчить? Значить справи кепські. Швидше за все проблеми з материнською платою, хоча варто було б спробувати поміняти блок живлення, позичивши його на час у знайомих або сусідів чисто для перевірки.

Розташування блоку живлення в корпусі комп'ютера

Якщо ж спікер видає хоч яку - небудь послідовність сигналів, то ось вам таблиця , По якій можна розшифрувати в чому проблема.

Якщо ж спікера немає і немає можливості його встановити, то після оперативної пам'яті пробуйте змінювати блок живлення на свідомо робочий. Зверніть увагу, не підгоріли чи контакти 4-8 контактного штекера живлення процесора.

Зверніть увагу, не підгоріли чи контакти 4-8 контактного штекера живлення процесора

4 піновий конектор живлення процесора

Далі йде черга відеокарти. Як і у випадку з оперативною пам'яттю, витягаємо її з роз'єму, протираємо контакти і вставляємо назад. Якщо на материнській платі є вбудована відеокарта , То пробуємо включати ПК від неї, витягнувши дискретну.

Наявність роз'єму для монітора на задній стінці комп'ютера - гарант наявності вбудованої відеокарти на материнській платі

Якщо нічого з вищеописаного не допомогло, монітор при цьому ви перевірили, так само як і надійність підключення кабелів і при цьому включаючи комп'ютер відображається чорний екран, а кулери працюють , То з ймовірністю в 95% можна сказати, що материнська плата вийшла з ладу і її потрібно замінити.

Спікер мовчить?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки