Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Не включається телефон Xiaomi Redmi 4

  1. Чому телефон може не включатися
  2. Скидання до заводських налаштувань
  3. перепрошивка смартфона
  4. Коли доведеться йти до майстрів

Якщо ви придбали смартфон Сяомей Редмен 4, то зробили абсолютно правильний вибір, адже мобільний пристрій коштує зовсім недорого і при цьому відрізняється прекрасними експлуатаційними характеристиками. За співвідношенням ціни і якості продукція компанії Сяомей незмінно займає на ринку провідні позиції.

Сяомей

Найголовніше, що немає претензій до якості гаджетів даного виробника. Хоча, звичайно, порушень і збоїв не уникнути, адже техніка не може бути ідеальною. Деякі користувачі стикаються з такою проблемою: телефон Xiaomi Redmi 4 не включається, і не зовсім зрозуміло, чому він не може завантажитися.

Що робити в такій ситуації? Перш за все слід дізнатися, чи діє ще гарантія на апарат. Якщо так, то віднесіть його в офіційний сервісний центр, щоб майстри усунули проблему. Особливо важливо це зробити, якщо Ксіаомі Редмен вимкнувся і не завантажується практично відразу ж після покупки. Цілком можливо, вам попалася бракована модель, і її слід замінити.

Ситуація стає трохи складнішою, якщо ви купували апарат на «чорному» ринку в гонитві за низькою ціною або ж покупка здійснювалася у офіційного представника виробника, але термін гарантії вже закінчився. Тоді доведеться самостійно розбиратися, чому смартфон не запускається, і усувати поломку. Не будучи фахівцем, ви навряд чи зможете з абсолютною гарантією зробити це, зате можна спробувати перевірити гаджет на предмет наявності найбільш поширених проблем.

У сьогоднішній статті ми розповімо вам, що робити, якщо Redmi 4 не включили, а також розглянемо основні можливі причини цього явища. Рекомендації, наведені в даному матеріалі, є актуальними і для інших моделей смартфонів Сяомей через ідентичності їх операційних систем.

Рекомендації, наведені в даному матеріалі, є актуальними і для інших моделей смартфонів Сяомей через ідентичності їх операційних систем

Чому телефон може не включатися

Серед основних причин, чому телефон не включається, можна виділити такі:

  1. Порушення в роботі прошивки.
  2. Попадання усередину мобільного пристрою вологи з подальшим окисленням контактів або поломкою сервісної плати.
  3. Виникнення проблем з кнопкою харчування або нижнім шлейфом.
  4. Поломка акумулятора або гнізда зарядки.
  5. Програмний збій, усувається перезавантаженням смартфона.
  6. Механічні ушкодження, що з'явилися внаслідок падіння гаджета або іншого сильного контакту з чим-небудь.
  7. Короткострокові проблеми, пов'язані з різкими перепадами температури навколишнього середовища.

Короткострокові проблеми, пов'язані з різкими перепадами температури навколишнього середовища

Якщо телефон перестав завантажуватися, насамперед зверніть увагу на те, за яких обставин це сталося вперше. Якщо мали місце механічні ушкодження, не обійтися без походу до фахівця для заміни пошкодженої деталі. Те ж саме стосується ситуації з попаданням всередину гаджета вологи або проблем з кнопкою харчування.

Своїми силами можна усунути лише збій в роботі прошивки або якісь ситуаційні проблеми з окремими додатками. Причому вам навіть не обов'язково з'ясовувати конкретну причину, по якій смартфон відключився і не працює. Цілком можливо, досить буде загальних заходів, спрямованих на нормалізацію роботи системи.

Наприклад, дуже часто користувачі, не знаючи, як включити мобільний телефон, користуються двома популярними способами.

Скидання до заводських налаштувань

Дану процедуру також називають Hard Reset. Вона підійде, якщо смартфон вимикається не постійно, а періодично, або, по крайней мере, може бути завантажений в режимі рекавери.

Слід запуститися в режимі рекавери, утримуючи одночасно кнопки харчування і зменшення гучності. У такому положенні тримаємо їх рівно до того моменту, поки не з'явиться логотип Mi. Після цього можемо відпускати кнопку харчування, хоча і продовжуємо тримати палець на регуляторі гучності. Потрапивши в такий спосіб в меню рекавери, вибираємо англійську мову інтерфейсу, після чого шукаємо пункт Hard Reset. Натискаючи на нього, підтверджуємо намір скинути все дані до заводських налаштувань.

Натискаючи на нього, підтверджуємо намір скинути все дані до заводських налаштувань

У даного способу є один істотний мінус: під час виконання процедури зі смартфона видаляються абсолютно всі дані, включаючи персональні файли користувача і навіть його список контактів. Тому рекомендуємо попередньо зробити бекап, щоб не втратити персональну інформацію, а також отримати карту пам'яті.

перепрошивка смартфона

Проблеми з програмним забезпеченням, що увінчалися вимиканням мобільного пристрою, також можна вирішити за допомогою зміни актуальної версії прошивки. Процедура схожа на попередню, але передбачає додатковий крок у вигляді попереднього скачування з інтернету потрібної вам версії прошивки. Рекомендуємо завантажувати прошивки тільки з перевірених сайтів або тематичних форумів, попередньо переконавшись, що вони підходять для вашої моделі смартфона.

Завантаживши оновлення операційної системи, завантажуємо смартфон в режимі рекавери таким же способом, як описано вище. Підключаємо гаджет до комп'ютера через шнур USB. Далі знадобиться програма Mi Flash (27 Мб) , Призначена для установки прошивок і інших програмних файлів на смартфони компанії Сяомей. Запускаємо її і чекаємо, поки буде виявлено підключений пристрій. Чи залишиться вказати шлях до файлу прошивки і натиснути на Flash, що відповідає початку запуску процедури установки.

Коли доведеться йти до майстрів

Якщо описані вище способи не допомогли і Xiaomi Redmi не включили, обов'язково заплануйте похід в сервісний центр до фахівців. Також до них доведеться піти в ситуації, якщо:

  • Пристрій взагалі не подає ознак життя і навіть не вантажиться в режимі рекавери;

Пристрій взагалі не подає ознак життя і навіть не вантажиться в режимі рекавери;

  • Смартфон не вантажиться, і при цьому лампочка початку блимати червоним;
  • Відбувається зависання системи на стадії завантаження логотипу Mi;
  • У наявності серйозне механічні пошкодження телефону, що вимагають заміни будь-яких деталей.

Наполегливо радимо навіть не намагатися усунути серйозну проблему в роботі смартфона самостійно. З високою часткою ймовірності ви лише погіршить ситуацію. Фактично в ваших силах лише спробувати перезавантажити мобільний пристрій, а також скинути його налаштування до заводських або змінити прошивку. Якщо всі ці заходи не допомогли, слід відразу йти до майстрів. Повірте, краще негайно звернутися до фахівця, ніж самостійно посилити проблему і в результаті викласти ще більшу суму грошей на ремонт.

Що робити в такій ситуації?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки