Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук HP не включається, мигає Caps Lock (Num Lock) в HP Pavilion dv6, чорний екран

  1. Часта проблема в HP Pavilion dv6 - блимає Caps Lock

Що робити, якщо ноутбук HP не включається, тобто після запуску видно лише порожній чорний екран, а на клавіатурі блимає світловий індикатор клавіші Caps Lock (або Num Lock)?

Проблема при включенні ноутбука, коли на екрані нічого не відбувається, хоча вентилятор працює - серйозний привід для занепокоєння Проблема при включенні ноутбука, коли на екрані нічого не відбувається, хоча вентилятор працює - серйозний привід для занепокоєння. При неможливості запуску комп'ютера HP зазвичай на клавіатурі блимає індикатор клавіші Caps Lock, і блимає він неспроста. Залежно від періодичності миготіння можна визначити код помилки, який допоможе нам попередньо діагностувати несправність.

Якщо лептоп не включається, а індикатор акумуляторної батареї блимає або не горить, можливо, причина в недостатньому заряді батареї. При роботі "від розетки" ноутбук повинен включитися. Якщо з батареєю у вас все в порядку, а при запуску блимають індикатори біля клавіш Caps Lock і / або Num Lock, потрібно порахувати число спалахів і за їх кількістю визначити причину. Офіційний сайт компанії HP дає таку розшифровку сигналів:

Caps Lock / Num Lock тестується компонент Несправність Блимає 1 раз ЦП Несправний центральний процесор Блимає 2 рази BIOS Пошкодження BIOS Блимає 3 рази Пам'ять Несправний модуль пам'яті блимає 4 рази Графіка Несправний графічний контролер блимає 5 разів Системна плата Загальний збій системної плати Блимає 6 разів BIOS Збій при перевірці автентичності BIOS

Але достовірно визначити несправність таким способом можна не завжди, тому ноутбук доведеться віддати в сервісний центр в будь-якому випадку. Втім, наведемо пояснення з сайту HP до перерахованих несправностей.


Несправний центральний процесор

- тут все просто, але дорого. HP радить відразу звернутися в СервісЦентр.
Пошкодження BIOS - HP радить почекати, в разі виникнення цієї помилки комп'ютер перезавантажиться і сам її усуне, правда цей процес може бути дуже тривалим, тому залишається запастися терпінням і просто чекати.
Несправний модуль пам'яті - якщо світлові індикатори говорять, що проблема в оперативній пам'яті, розберіть ноутбук і акуратно дістаньте пам'ять з слотів. Вставте її назад і спробуйте включити комп'ютер знову. Якщо ситуація не змінилася, замініть планки ОЗУ на нові або зверніться до фахівців.
Несправний графічний контролер - HP радить відразу звернутися в сервісний центр.
Загальний збій системної плати - це збій, для якого немає заданого режиму миготіння індикатора. Як і в випадку вище, вам дорога в сервіс.
Збій при перевірці автентичності BIOS - дуже рідкісна проблема, пов'язана з несанкціонованими змінами параметрів BIOS або їх невідповідність апаратній платформі.

Часта проблема в HP Pavilion dv6 - блимає Caps Lock

Окремої згадки заслуговує поширена несправність в лептопах HP Pavilion dv6 . Американська компанія в даній серії ноутбуків відверто накосячілі з системою охолодження, через що пристрої при роботі сильно нагріваються. Раніше ми вже розглядали, як розібрати Pavilion dv6 і почистити його від пилу, щоб знизити температуру системи. Проте, це рятує не завжди.

Якщо Павіліон дв6 не включається, а індикатор caps lock одноразово блимає, натякаючи на несправність процесора, проблема з великою часткою ймовірності може бути в графічному адаптері, що також не обіцяє нічого хорошого і тут головне визначитися, де і як ремонтувати ноутбук. Якщо діагностика "діагноз" підтвердить, вартість заміни відеочіпа або всієї системної плати може скласти до половини ціни нового комп'ютера. Однак, напевно вам запропонують і більш дешевий спосіб ремонту - нагрівання чіпа. Цей спосіб можна назвати кустарним, але працюють і порівняно дешевим. Правда, гарантію на тривалу працездатність ноутбука ніхто не дасть.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки