Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук не включається, що робити?

Якщо ваш ноутбук не запускається зовсім, або запускається, але не завантажується належним чином, цілком можливо, що ви можете виправити ноутбук самостійно, не вдаючись до послуг сервісного центру Якщо ваш ноутбук не запускається зовсім, або запускається, але не завантажується належним чином, цілком можливо, що ви можете виправити ноутбук самостійно, не вдаючись до послуг сервісного центру. У цій статті будуть описані найбільш часто зустрічаються несправності і способи їх вирішення.

Ноутбук схоже помер Ноутбук схоже помер. Ви підключаєте адаптер змінного струму, але світлодіоди (індикатор живлення, індикатор жорсткого диска, індикатор заряду батареї, і т.д.) не загоряються, і ноутбук не реагує на натискання кнопки живлення.

Перш за все в цій ситуації варто перевірити розетку, шнур блоку живлення і блок живлення ноутбука. Для перевірки розетки можна підключити до неї настільну лампу або інший електроприлад. Переконайтеся, що при підключенні до розетки зі змінним напругою 220 В загоряється індикатор присутності напруги живлення на блоці живлення. Якщо на вашому блоці живлення відсутній індикатор, Ви можете виміряти вихідну напругу за допомогою вольтметра. Якщо розетка справна, а індикатор не світиться і на виході блоку живлення відсутній напругу живлення, знайдіть справний шнур або блок живлення. Цілком можливо, що ноутбук здається мертвим через несправного блоку живлення і розрядженою батареї. Якщо Ви точно знаєте, що блок живлення працює коректно і видає правильне напруга на виході, а ноутбук як і раніше не включається, швидше за все у вашого ноутбука несправний контролер харчування або ланцюга живлення на материнській платі. В такому випадку материнська плата потребує ремонті . Якщо у вас є блок живлення на заміну, переконайтеся, що використовуєте відповідний. Вихідна напруга має бути точно таким же як на оригінальному адаптер. Вихідний струм повинен бути таким же або вище, але не нижче.

При підключенні блоку живлення на ноутбуці загоряються індикатори подачі живлення і заряду батареї При підключенні блоку живлення на ноутбуці загоряються індикатори подачі живлення і заряду батареї. При натисканні на кнопку включення ноутбук не включається, при цьому не чути звуки роботи вінчестера, кулера системи охолодження і приводу оптичних дисків.

Якщо індикатор живлення загоряється, це означає, що ноутбук отримує напругу живлення від блоку живлення. Найімовірніше блок живлення справний, але про всяк випадок виміряйте вихідна напруга за допомогою вольтметра і переконайтеся, що воно відповідає зазначеному на блоці живлення. У цьому випадку може допомогти наступний рада: від'єднайте блок живлення від ноутбука, вимкніть батарею і залиште ноутбук на 2-3 хвилини. Після цього підключіть блок живлення до ноутбука. Іноді це допомагає. Якщо ноутбук включився, найімовірніше, що батарея вийшла з ладу.

Також така поведінка ноутбука може вказувати на проблеми з оперативною пам'яттю. Спробуйте перевстановити модулі пам'яті, просто вийміть їх з слота і встановіть назад. Спробуйте встановити модуль пам'яті в інший слот (якщо такий є). Якщо у вас два модуля пам'яті, спробуйте видалити їх по одному і запустити ноутбук з одним модулем пам'яті. Якщо ноутбук працює з одним модулем пам'яті в обох слотах і не працює з іншим модулем пам'яті в обох слотах, значить інший модуль пам'яті несправний і вимагає заміни. Якщо ноутбук працює з обома модулями пам'яті в слоті А і не працює з обома модулями пам'яті з лоті Б, значить слот пам'яті Б несправний і доведеться міняти материнську плату, або використовувати тільки один слот пам'яті.

При натисканні на кнопку харчування ноутбук включився і видав серію з коротких і довгих сигналів При натисканні на кнопку харчування ноутбук включився і видав серію з коротких і довгих сигналів. Зображення на матриці відсутня. Спробуйте зробити пошук несправного модуля пам'яті, як було описано вище, знайдіть справний модуль пам'яті, найімовірніше сигнал про помилку означає несправність модуля або модулів пам'яті. Також подібні сигнали можуть свідчити про несправному відеочіпі, який потребує заміни.

При натисканні на кнопку харчування ноутбук включається і нормально завантажується (світлодіод жорсткого диска блимає) але зображення на матриці відсутня При натисканні на кнопку харчування ноутбук включається і нормально завантажується (світлодіод жорсткого диска блимає) але зображення на матриці відсутня. У цій ситуації потрібно підключити ноутбук до зовнішнього монітора. Якщо зображення на зовнішньому моніторі присутній, швидше за все у ноутбука несправний відеочіп, або шлейф матриці, або матриця. Див. Статтю Заміна bga чіпів .

При натисканні на кнопку харчування ноутбук включається, але Ви чуєте повторювані клацання або скрегіт При натисканні на кнопку харчування ноутбук включається, але Ви чуєте повторювані клацання або скрегіт. Найімовірніше Ви чуєте цей шум через несправний вінчестера. Зніміть вінчестер і включіть ноутбук без нього, якщо шум зник - проблема в вінчестері, необхідно замінити вінчестер. Якщо при включенні ноутбука Ви чуєте повторювані клацання або скрегіт, але операційна система завантажується, можна протестувати вінчестер однієї з тестових програм, наприклад VICTORIA або HD Tune Pro.

Ноутбук включається, завантажує операційну систему і нормально працює, проте через деякий час вимикається без будь-якої причини і попереджень Ноутбук включається, завантажує операційну систему і нормально працює, проте через деякий час вимикається без будь-якої причини і попереджень. Після перезавантаження ситуація знову повторюється. Швидше за все проблема в перегрів процесора. Прислухайтеся до більш холодному тілу вентилятору, переконайтеся що він працює. Якщо кулер працює, значить система охолодження забита пилом і потребує профілактиці . Також проблема може бути в несправному модулі пам'яті, скористайтеся описаними вище порадами. Якщо ноутбук завантажує операційну систему, можна запустити тест оперативної пам'яті, для цього зазвичай використовують програму Memtest86 +. Протестуйте оперативну пам'ять і замініть несправний модуль пам'яті.

Нагадуємо, що сервісний центр ASKAND виробляє обслуговування та ремонт ноутбуків всього модельного ряду таких виробників: APPLE, ACER, ASUS, COMPAQ, DELL, EMACHINES, HEWLET PACKCARD, ROVERBOOK, FUJITSU, MSI, IBM, LENOVO, LG, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки