Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Що робити, якщо не включається телефон Samsung Galaxy S6, S5, S4, S3, S2, mini, Duos, A5, A3, J5 Prime, Grand Prime, G350E

  1. Несправність зарядного пристрою і роз'єму
  2. Несправність акумуляторної батареї
  3. Несправність кнопки включення або її шлейфа
  4. Несправність екрану (дисплея)
  5. Проблема програмного характеру
  6. Рідина, яка може і механічне пошкодження (удар, падіння)

Не включається телефон Samsung, що робити?

Причин, чому телефон Самсунг не включається, не так вже й багато. З деякими можна впоратися самостійно, а деякі найкраще усунути, звернувшись до фахівців спеціалізованого сервісного центру. Нижче ми перерахували можливі проблеми в роботі вашого гаджета.

Несправність зарядного пристрою і роз'єму

Вам необхідно провести самостійно просту діагностику і виключити найочевидніші несправності. Огляньте зарядний пристрій - шнур, блок, штекер і роз'єм на самому телефоні. Виявивши найменше механічне пошкодження, слід замінити ці елементи: придбати нову оригінальну зарядку і відремонтувати роз'єм.

Важливо використовувати саме оригінальний зарядний пристрій, так як заявлена ​​потужність повинна відповідати апаратним вимогам гаджета.

Несправність акумуляторної батареї

Дуже поширений таке явище, як глибокий розряд акумуляторної батареї. Телефон Samsung вимкнувся і не включається, при цьому залишається повністю справним. Таке трапляється при недотриманні режиму розрядки і підзарядки і при користуванні нерідною зарядним пристроєм. Спробуйте заряджати гаджет тривалий час.

Апарат не включатиметься або працювати стабільно при виході з ладу акумулятора. Огляньте батарею або сам телефон на наявність здуття.

Огляньте батарею або сам телефон на наявність здуття

Будь-яка нерівність, здуття, окислення є фактом того, що батарею потрібно замінити на нову.

Несправність кнопки включення або її шлейфа

Перелом шлейфу кнопки включення також стане причиною того, чому не включається телефон Samsung Galaxy S6, S5, S4, S3, S2, mini, Duos, A5, A3, J5 Prime, Grand Prime, G350E і інші моделі. Можна, звичайно, і самому розібрати телефон для огляду, але найкраще звернутися в сервіс телефонів Самсунг , Де досвідчені фахівці професійно зроблять ремонт.

Несправність екрану (дисплея)

При спробі включити ваш смартфон, прислухайтеся до звуків, регулюйте рівень гучності, переглядайте під різними ракурсами. Можливо, що сам телефон працює, а підсвічування екрану або сам дисплей - немає. Це може бути заводський дефект (трапляється вкрай рідко з апаратами даної марки, якщо, звичайно у вас вже не встановлена ​​копія), а також з причини механічного пошкодження або попадання вологи.

Проблема програмного характеру

При діяльності шкідливих програм, відсутності антивірусної чистки, відсутності чистки від програмного сміття (кеш), установки великої кількості додатків від маловідомих і ненадійних виробників - дуже часто трапляється збій операційної системи Android.

Є кілька варіантів вирішення такої проблеми:

  • повне перезавантаження;
  • скидання системи до заводських налаштувань;
  • перепрошивка.

Вийміть сімки і флешку і приступайте. Ви повинні потрапити в Recovery меню для повного перезавантаження або скидання налаштувань до заводських. Для цього довго удержите регулятор гучності "вгору" і кнопку включення.

Якщо немає ніякої реакції, тоді зверніться до фахівців для перепрошивки. Ви можете змінити прошивку самостійно, тільки використовуйте програмний продукт з офіційного сайту виробника Samsung.

Рідина, яка може і механічне пошкодження (удар, падіння)

Негативні зовнішні чинники погоди, під впливом води, удар, інтенсивна тряска і падіння можуть завдати значної шкоди апаратної частини смартфона.

Апаратний дефект має на увазі під собою вихід з ладу системної плати, мікросхем, транзисторів, шлейфів, контролера харчування. Телефон не включається і не реагує на зарядку Андроїд і вимагає втручання фахівців сервісного центру.

джерело: https://samsngexperts.ru/

Не допомогла стаття?

Ви можете задати питання майстрам з нашого сервісного центру, зателефонувавши по телефону або написавши своє питання на форму зворотного зв'язку.

Ваше повідомлення надіслано.

Дякую за звернення.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки