Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Що робити, якщо ноутбук впав і не завантажується, не включається?

  1. Тріснув або зламався корпус
  2. розбилася матриця
  3. Пошкоджено жорсткий диск
  4. Пошкоджено материнська плата

Ноутбуки - це мобільні комп'ютери, в чому полягає їх головна перевага, але в той же час, і недолік. Вони є досить крихкими, велика кількість звернень в сервісні центри пов'язано з тим, що ноутбук впав на підлогу і не вмикається або не завантажується. Причому нерідко причина несправності з'ясовується далеко не відразу - не кожен член сім'ї або колега по роботі визнається, що випадково впустив ваш лептоп на підлогу. Вкрай рідко падіння зі столу на тверду поверхню закінчується благополучно, в 99% випадків комп'ютер отримує одне або відразу кілька типових пошкоджень.

Вкрай рідко падіння зі столу на тверду поверхню закінчується благополучно, в 99% випадків комп'ютер отримує одне або відразу кілька типових пошкоджень

Тріснув або зламався корпус

Найшкідливіше, що може статися при падінні ноутбука - проблеми з корпусом. Пластмасові елементи легко ламаються, і навіть якщо відразу візуально все здається цілим, з часом мікротріщини можуть помітно збільшитися. Якщо пошкодження не критичні, ноутбуком можна користуватися і далі. Якщо ж порушилася міцність або зовсім зламалася та ж конструкція кріплення екрану, краще звернутися в сервісний центр. Вартість відновлення в кожному випадку індивідуальна.

розбилася матриця

Самий часто зустрічається випадок - від удару розбилася матриця екрану. Якщо ноутбук впав і його екран покрився павутинкою тріщин, значить потрібно його заміна. В одній з попередніх статей ми розглядали, як замінити матрицю ноутбука своїми руками , Однак якщо ви відчуваєте в собі невпевненість, краще довірити цю роботу фахівцям. Вартість відновлення залежить від ціни встановлюється матриці і роботи майстра, відштовхуватися можна від суми в 100 $ за все.

Пошкоджено жорсткий диск

Якщо ноутбук впав, включається, але не завантажується операційна система, значить в результаті удару було пошкоджено жорсткий диск. У більшості сучасних ноутбуків є акселерометр жорсткого диска щоб не пошкодити екран при падінні, проте і він не гарантує захист на 100%. В такому випадку можна самостійно замінити жорсткий диск (вартість нового від 50 $) або ж звернутися в СервісЦентр. Якщо зберігається на ушкодженому диску інформація має для вас особливу цінність, доведеться так само скористатися послугою за її відновлення.

Пошкоджено материнська плата

Якщо батарея встановлена ​​на місце, а ноутбук все одно не включається, його екран залишається темним, то з великою часткою ймовірності це може говорити про пошкодження материнської плати. В такому випадку доведеться звернутися в сервісний центр, щоб правильно діагностувати несправності. На платі могли утворитися мікротріщини або відламати елементи, які потрібно припаяти. Залежно від глибини проблем, фахівець зможе дати найбільш слушну пораду: зробити ноутбук донором для інших таких же бідолах і купити новий або зробити ремонт, проте його вартість може бути близька до вартості нового лептопа.

На жаль, при сильному ударі може спостерігатися відразу кілька проблем - тріснути матриця і корпус, або зламаний жорсткий диск і сильно розбитий екран. Подібні пошкодження отримують і бюджетні лептопи, виконані з тонкого пластику, і бізнес моделі, корпус яких частіше алюмінієвий. Єдина порада, яку можна дати, щоб уникнути неприємностей - акуратно ставитися до своїх ноутбуків і ні в якому разі не впускайте їх навіть з невеликої висоти!

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки