Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд SVEN PS-420 - гучного і недорогий Bluetooth-колонки

  1. Технічні характеристики
  2. Упаковка і комплектація
  3. Зовнішній вигляд
  4. Експлуатація та звук
  5. підсумки

Компанія SVEN відома широкому колу користувачів своїми бюджетними лінійками акустичних систем. Сьогодні у нас в руках SVEN PS-420 - модель, орієнтована на дачників, любителів відпочинку на природі і гучної музики «завжди з собою».

Технічні характеристики

Пластик Частотний діапазон 100 - 20 000 Гц Загальна потужність 12 Вт (2 x 6 Вт), Динаміки 75 мм Bluetooth Підтримка Bluetooth Роз'єми

1 x micro USB (Зарядка)
1 x USB
1 x AUX (3.5 мм)

1 x microSD card

Харчування Акумулятор (1800 мАг) Розмір сателітів Додатково Покриття корпусу Soft-touch
Відтворення музики з USB flash і microSD card пам'яті
LED-дисплей
Вбудоване FM-радіо
Можливість проводового підключення до джерела звуку Комплект поставки Акустична система, кабель 3.5 мм mini-jack до 3.5 мм mini-jack, кабель живлення USB до micro USB, документація Розміри (Д х Ш х В) 120 х 320 х 156 мм Вага 1 кг

Упаковка і комплектація

Колонка поставляється в типовій для SVEN синьо-білій коробці. Колонка зафіксована в коробці за допомогою вельми товстих шматків пінопласту, та й сам картон досить товстий для того, щоб не переживати за доставку.

Комплект поставки досить скромний: 3,5 Jack -Jack кабель для підключення проводового джерела звуку, microUSB - кабель для зарядки і інструкція Комплект поставки досить скромний: 3,5 Jack -Jack кабель для підключення проводового джерела звуку, microUSB - кабель для зарядки і інструкція.

Комплект поставки забезпечує пльзователя мінімально необхідним комплектом для використання всіх функцій колонки Комплект поставки забезпечує пльзователя мінімально необхідним комплектом для використання всіх функцій колонки. Хіба що USB З \ У у вас має бути. З огляду на, що подібної потужності і розмірів акустичні системи часто вивозять на природу, хотілося б бачити ще й чохол, проте це могло б відбитися на ціні. Комплект - дешево і сердито.

Зовнішній вигляд

Колонка виконана з чорного матового пластика з легким софт-тач покриттям. На передній панелі розташована вигнута решітка, що захищає динаміки від механічних впливів, LED-дисплей, і логотип компанії. Дисплей досить яскравий, проте кількість інформації на ньому надзвичайно лаконічно. На правій частині панелі дисплея знаходиться отвір мікрофона, необхідне для використання колонки в режимі гучного зв'язку. Решітка досить міцна для того, щоб захистити мембрани динаміків в сумці, врятувати від різних гілочок і листя зустрічаються в дикій природі. Однак варто пам'ятати про те, що колонка пропускає згубну для себе вологу і, в разі дощу, не забувайте ховати гаджет в сухе місце.

На верхній частині знаходиться ручка для перенесення і кнопки управління системою. Кнопки натискаються чітко, хоча і є якийсь люфт. На кнопки призначені всі функції колонки: зупинка і запуск відтворення, пошук радіо-каналів, управління гучністю і вибір джерела відтворення. Відсутність підсвічування і чорний колір кнопок «ріднять» їх з корпусом, однак в темряві їх доведеться пошукати. Ручка має достатній підйом для того, щоб в просвіт влізла будь-яка рука, а гладка форма ручки дозволяє з комфортом нести колонку тривалий кількість часу. Та й по вазі колонка, треба сказати, легка.

На задній панелі розташовані всі основні інтерфейси колонки: microUSB-вхід для зарядки, індикатор заряду, перемикач ON \ OFF, USB-вхід для флешки, слот для microSD і AUX-вхід. Роз'єми розташовані так, що, якщо підключити всі можливі джерела звуку і кабель зарядки, дроти не будуть стикатися.

На нижній частині знаходиться 2 великих гумових ніжки На нижній частині знаходиться 2 великих гумових ніжки. запобігають ковзання колонки. Ніжки зі своїм завданням справляються, однак до корпусу колонки вони приклеєні - необхідно стежити за їх щільним приляганням до корпусу пристрою.

На правій і лівій гранях колонки знаходяться пасивні випромінювачі На правій і лівій гранях колонки знаходяться пасивні випромінювачі. Це мембрани, що становлять закриту замкнуту систему з основними динаміками. При роботі основний динамік також задіє і пасивний випромінювач, завдяки чому звук стає об'ємний і більш басовитий. На вигляд випромінювачі виглядають досить міцно, проте не варто ставити колонку на бік і піддавати випромінювачі зайвим механічних впливів - на відміну від основних динаміків у пасивних випромінювачів немає захисту «від проникнення.»

Весь корпус колонки виконаний з приємного софт-тач пластику. Покриття, на подив, не сильно збирає відбитки пальців, але добре збирає пил. Втім, для її швидкого видалення вистачає сухої ганчірки і двадцяти секунд роботи на всю колонку. Пристрій непогано зібрано - ніяких сторонніх люфтів не помічено. Ручка має приємний профілем, товщина ідеально підійде для рук маленького і середнього розміру. Форма решітки динаміка і округлі обриси навіюють думки про Бумбокс початку двохтисячних, однак, зважаючи на відсутність вульгарного глянцю і сумнівних колірних рішень, колонка виглядає цілком акуратно і універсально.

Експлуатація та звук

Для включення колонки необхідно перевести перемикач на задній панелі в положення ON. Якщо в AUX-вході немає кабелю і в слотах під флешки і карту пам'яті порожньо - колонка автоматично включиться в режимі BT-з'єднання, а на екрані загоряться червоні літери «bt», зліва від яких з'явиться миготливий логотип Bluetooth, який ілюструє пошук джерела звуку. Колонка визначається як SVEN PS-420 і не вимагає пароля для підключення на більшості пристроїв. У разі запиту пароля досить ввести «0000». Для розриву з'єднання потрібно натиснути і утримувати клавішу «REP / CH», поки піктограма Bluetooth, безперервно горить в режимі підключення, знову не почне блимати в швидкому темпі.

При підключенні проводового джерела звуку в AUX-вихід колонка автоматично переходить в режим AUX, а на екрані відображається слово «Line». Для примусової зміни на інше джерело необхідно натиснути кнопку «mode».

З огляду на те, що більшість людей слухає музику з телефону або плеєра - два вищеописаних варіанти підключення є пріоритетними, проте ви також можете відтворювати музику з флешки \ карти пам'яті і слухати радіо. Варто врахувати, що в колонці немає навігації по папках, а максимальний підтримуваний об'єм карт пам'яті - 32 ГБ, FAT 32. Радіо грає нормально в умовах відкритої місцевості - в приміщеннях йому не вистачає виносної антени.

Сумарна потужність динаміків - 12Вт. Максимальна гучність знаходиться на верхній межі комфорту людського вуха в закритому приміщенні. Якщо ви зібралися подивитися фільм з друзями або послухати музику на природі - гучності точно вистачить.

Колонка була протестована на музиці різних жанрів (Акустичний джаз, електронна музика, хард-н-хеві і т.д.), що дозволило скласти досить повне уявлення про звучання. Високі частоти вельми упевнені - це поширена практика серед бюджетних, але гучних портативних рішень, завдяки якій на максимальній гучності відсутні яскраво виражені Сибілянти і спотворення. Звичайно, це також вплинуло на розбірливість і детальність композиції - вона трохи нижче, ніж хотілося б.

В області верхньої середини, в порівнянні з нижньою серединою і басом, спостерігається невеликий провал, що кілька «прибиває» вокал, робить композиції менш яскравими, однак дозволяє, повторюся, домогтися комфортної тембрально забарвлення на всіх рівнях гучності.

Найкраще колонці «вдається» нижня середина - в цьому діапазоні живе «тіло» баса і грудна частина голосу, наприклад. Композиції не виглядають плоскими, слухаються об'ємно і звучно. Хіба що прослуховується легкий ефект бочки, який, втім, не сильно помітний.

Басовий діапазон додатково посилюється пасивними випромінювачами, які додають басу обсягу і простору. Басові партії на колонці звучать досить непогано і розбірливо для портативної акустики. Найнижчі частоти колонці, звичайно, не під силу, з огляду на динаміків порівняно невеликого діаметра, проте, повторюся, для портативного рішення бас досить гідний. Читаність бас-гітари в акустичних композиціях пристойна, хіба що не вистачає «клацання», губиться в підрізав верхньому діапазоні.

За своїм звуку колонка є цілком універсальним рішенням для прослуховування музики і перегляду фільмів на природі, дачі і т.д. При своїй ціні і розмірах колонка цілком непогано і голосно звучить - вистачить для танців на пікніку або фільму на веранді. Власне, для цих цілей подібна акустика і потрібна

Від вбудованого акумулятора на 1800мАч колонка здатна пропрацювати близько 22 годин на «фонової» гучності (це десь 35-40% гучності колонки). При збільшенні гучності показник автономності може значно змінюватися - на максимальній гучності колонка працює менше 10 годин. Це досить непоганий показник, враховуючи габарити, вага і гучність колонки. Зарядного пристрою в комплекті немає, так що час зарядки колонки буде варіюватися в залежності від обраної потужності З / У. При використанні 5V \ 1A зарядника колонка заряжалась приблизно 2 години.

підсумки

SVEN PS-420 - портативна акустика середніх розмірів і невеликої ваги, здатна видати досить гучний звук, якість якого задовольнить більшість користувачів, при обліку вірних сценаріїв використання. Для того, щоб колонці завжди було, що грати, можна скинути набір улюблених треків на карту пам'яті, вставити в колонку і забути. Благо навіть на старі карти по 8ГБ влазить досить багато MP3-треків. Bluetooth - підключення проходить без будь-яких проблем, за час тестування зв'язок не переривався при з'єднанні з абсолютно різними пристроями (персональні комп'ютери на MacOs X і Windows, мобільні телефони на iOs і Android). Ну а якщо Bluetooth - пристрої з собою немає - завжди можна скористатися комплектним 3,5мм - кабелем. З недоліків можна відзначити відсутність індикації заряду, що не дозволяє точно розраховувати час роботи, злегка знижену читаність і прозорість музики і коротенький 3,5мм кабель. У своєму класі, завдяки відсутності серйозних недоліків і стриманому дизайну, SVEN PS-420 бачиться цілком непоганий покупкою.

Якщо давно шукали бюджетну і гучну колонку - купити можна в SHOP.IXBT

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки