Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити - Apple-iPhone.ru

  1. Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити Детальний огляд нового Asus...
  2. Дизайн
  3. дисплей
  4. Характеристики
  5. Акумулятор і час роботи
  6. камери
  7. звук
  8. Програмне забезпечення
  9. оцінка
  10. Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити
  11. Де купити Asus ZenFone Max M2
  12. Дизайн
  13. дисплей
  14. Характеристики
  15. Акумулятор і час роботи
  16. камери
  17. звук
  18. Програмне забезпечення
  19. оцінка
  20. Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити
  21. Де купити Asus ZenFone Max M2
  22. Дизайн
  23. дисплей
  24. Характеристики
  25. Акумулятор і час роботи
  26. камери
  27. звук
  28. Програмне забезпечення
  29. оцінка

Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити

Детальний огляд нового Asus ZenFone Max M2.

Asus ZenFone Max M2 - бюджетний смартфон Asus нового покоління. Модель не можна назвати просто «нової» - незважаючи на прямий зв'язок з попереднім Max M1, це зовсім інший смартфон. Смартфон з сучасним дизайном, вражаючою для своєї ціни «начинкою» і абсолютно рекордним для бюджетних моделей часом автономної роботи. Розповіли в подробицях про Asus ZenFone Max M2 в цьому огляді.

Розповіли в подробицях про Asus ZenFone Max M2 в цьому огляді

Де купити Asus ZenFone Max M2

Asus ZenFone Max M2 надійшов у продаж 5 грудня, в тому числі і в великих російських магазинах.

Дизайн

ZenFone Max M2 серйозно покращав в порівнянні з попередньою моделлю. В основному перетворення пов'язане з тим, що Max M2 отримав оновлений дисплей з мінімальними рамками.

Дизайнери Asus попрацювали над усіма рамками. Бічні і нижня рамки були зменшені більш ніж в два рази, а від верхньої залишився тільки «острівець» посередині. За рахунок цього дизайн смартфона придбав куди більш сучасний зовнішній вигляд. Різниця настільки значна, що порівнюючи ZenFone Max M2 і Max M1 пліч-о-пліч навіть і не подумаєш, що смартфони належать до однієї лінійці.

Дизайн металевого корпусу ZenFone Max M2 теж був суттєво оновлений. Головною відмінністю нової моделі є відсутність видимих ​​смужок антен в стилі iPhone 6 / 6s. Asus вдалося не просто замаскувати їх, а зробити повністю невидимими. Завдяки цьому смартфон став виглядати помітно більш цілісним і дорогим.

Завдяки цьому смартфон став виглядати помітно більш цілісним і дорогим

ZenFone Max M2 оснащений дисплеєм, збільшеним відразу на 0,7 дюйма в порівнянні з попередником. У зв'язку з цим збільшилися і габарити смартфона. Новинка більш ніж на 10 мм вище і на 5 мм ширше попередньої моделі. Габарити Max M2 рівні 158,4 × 76,2 × 7,7 мм, вага - 160 г. Для порівняння, показники Max M1 - 147,3 × 70,9 × 8,7 мм, вага.

При цьому Max M2 не став незручним у використанні. Смартфон ідеально лежить в руці, в тому числі завдяки більш тонкому корпусу. Окремо в смартфоні радує те, що його корпус не став надто тонким. Це позитивно позначається на зручності, але головне - таке рішення дозволило розробникам Asus оснастити смартфон дуже ємним акумулятором, про який ми поговоримо пізніше.

До збірки смартфона немає ніяких претензій. Як і попередні моделі, Max M2 зібраний з філігранною точністю, міцно і надійно. Ніяких люфтів на корпусі не помічено. При скручуванні смартфон не видає ніяких звуків - все-таки корпус металевий.

дисплей

Asus ZenFone Max M2 оснащений 6,2-дюймовим повноформатним рідкокристалічним дисплеєм з матрицею IPS. Роздільна здатність дисплея дорівнює 720 × 1520 пікселів - не самий рекордний показник, але пікселі неозброєним оком помітити не вдається. Крім цього, важливо відзначити, що небажання Asus гнатися за максимально можливим дозволом позитивно позначилося на часі автономної роботи смартфона і його загальної продуктивності.

Як ми вже відзначили, рамки по периметру дисплея ZenFone Max M2 мінімальні. Завдяки цьому екран розташовується на 90% лицьової поверхні смартфона - абсолютно рекордний показник для лінійки.

Максимальна яскравість дисплея дорівнює 400 кд / м². Проблем з тим, щоб розгледіти будь-який контент на екрані не виникає навіть на вулиці. Яскравості з запасом вистачає для того, щоб комфортно користуватися смартфоном в сонячний день. Про приміщення і говорити нема чого.

Вбудований датчик освітленості працює справно, автоматично змінюючи яскравість дисплея в залежності від світла. Зміна яскравості відбувається плавно, без ривків. Видно, що на даному компоненті в своєму недорогому смартфоні в Asus не заощадили.

Дисплей Max M2 захищає 2.5D скло із закругленими краями. На жаль, це не Corning Gorilla Glass шостого покоління, який з'явився в іншому новому смартфоні Asus - ZenFone Pro M2. Проте, за перші дні використання помітних подряпин на ньому не з'явилося.

Характеристики

Незважаючи на повне перетворення дизайну ZenFone Max M2, ключові нововведення в смартфоні все ж пов'язані з характеристиками. За продуктивність смартфона відповідає система на восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 632. Тактова частота кожного ядра процесора становить 1,8 ГГц. Обробкою графіки займається відеочіп Qualcomm Adreno 506 з частотою 650 МГц.

Чіп Snapdragon 632 є найкращим з среднебюджетних. Процесор має високу продуктивність - він відразу на 40% швидше трохи більше доступного Snapdragon 626. Тут варто віддати належне компанії Asus, яка могла оснастити свій новий недорогий смартфон саме системою на чіпі Snapdragon 626. У такому випадку приріст продуктивності в порівнянні з попередньою моделлю M1 виявився б помітним, але явно не значним.

Asus само вчинили з урахуванням інтересів споживачів і поклали в основу смартфона куди більш потужний чіп Snapdragon 632. На підтримку процесору направлено 3 або 4 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3 в залежності від моделі. На російському ринку Asus спочатку почала продавати найбільш доступну модель смартфона з 3 ГБ оперативної пам'яті.

За «живий» швидкості роботи ZenFone Max M2 приємно здивував. Смартфон з видимою легкістю справляється з будь-якими завданнями, практично моментально запускаючи більшість додатків. В інтерфейсі операційної системи, відповідно, ніяких пригальмовувань немає.

В інтерфейсі операційної системи, відповідно, ніяких пригальмовувань немає

Навіть ресурсомісткі ігри смартфон завантажує вкрай швидко. Сам ігровий процес відрізняється плавністю. Ми протестували Max M2 на популярній і вельми вимогливою до залозу PUBG MOBILE. Отримали стабільні 60 кадрів в секунду - грати по-справжньому комфортно. Таким чином, і інші «важкі» ігри на смартфоні підуть без проблем.

Тестування смартфона в бенчмарку Geekbench 4 тільки підтвердило високу продуктивність апарату. Смартфон набрав 1403 бали в одноядерному режимі і 5259 очок в багатоядерному. Примітно, що такими показниками модель випередила чимало конкурентів, у тому числі працюючих на процесорі Snapdragon 636. Той же Xiaomi Redmi Note 5 Pro залишився далеко позаду зі своїми 4756 балами в багатоядерному режимі.

Якщо відірватися від порівнянь і оцінити Asus ZenFone Max M2 в «вакуумі», то в використанні смартфон більш ніж приємний. Пристрій працює дуже швидко і дозволяє вільно виконувати будь-які завдання сучасного користувачам. А завдяки грамотно вибраному процесору з потужним графічним адаптером, на смартфоні вийде і пограти при необхідності.

Об'єм вбудованої пам'яті ZenFone Max M2 становить 32 або 64 ГБ залежно від моделі. І знову ж таки, до російського ринку дісталася більш доступна модель з сховищем на 32 ГБ. Втім, в смартфоні передбачений слот для карток microSD максимальним об'ємом 1 ТБ. Важливо зауважити, що слот для картки пам'яті окремий. У смартфона є два повноцінних слота для двох SIM-карт.

Акумулятор і час роботи

Однією з найважливіших особливостей ZenFone Max M2 є ємний акумулятор. Літій-іонна батарея смартфона має ємність 4000 мАг! Акумулятор дозволяє смартфону працювати повноцінних дві доби в повсякденному режимі роботи. При активному використанні одного повного заряду акумулятора спокійно вистачить до самої пізньої ночі.

ZenFone Max M2 здатний пропрацювати:

  • до 21-ї години в режимі відтворення відео,
  • до 8 годин в режимі гри по інтернету,
  • до 22 годин при серфінгу інтернету по Wi-Fi.
  • до 35 годин в режимі розмови.

Вражаючі показники, особливо в даний час, в яке виробники вперто не хочуть приділяти належну увагу часу автономної роботи смартфонів.

Ми протестували ZenFone Max M2 протягом двох днів. Смартфон використовувався з самого ранку до пізнього вечора в дуже активному режимі. Заряд акумулятора повністю вичерпався в середині другого дня. І це за умови, що ми використовували смартфон часто, в тому числі і для ігор. Іншими словами, час автономної роботи ZenFone Max M2 вас точно вразить.

Смартфон офіційно не підтримує швидку зарядку, але його можна заряджати набагато швидше звичайного, використовуючи зарядний адаптер потужністю 10 Вт. При цьому в компанії Asus заявили, що так дійсно можна робити - ніякої шкоди смартфону від цього не буде.

камери

ZenFone Max M2 оснащений подвійною тиловий камерою. Дозвіл основного модуля становить 13 Мп, діафрагма - f / 1.8, а розмір пікселя всього 1,12 мкм. Допоміжний модуль, який використовується для оцінки глибини сцени, має в своєму розпорядженні скромним дозволом 2 Мп і діафрагмою f / 2.4. Камера смартфона має широкий кут в 120˚, підтримку системи лазерної фокусування за 0,03 с і електронну стабілізацію зображення при зйомці відео.

В першу чергу, слід відзначити наявність у смартфона додаткового модуля з можливістю оцінки глибини кадру. Цей модуль необхідний для створення фотографій з ефектом глибини різкості. На таких знімках об'єкт залишається у фокусі, а фон розмивається. Ще недавно доступна виключно на дорогих смартфонах функція дісталася і до бюджетних моделей.

Але головне, що камера Max M2 доповнюється процесором і отримує можливість інтелектуального розпізнавання типу сцени. Система працює наступним чином. Коли ви фотографуєте на смартфон, ще до спуску затвора камера аналізує те, що відбувається в кадрі. На основі отриманих даних камера визначає одну з 13 сцен, застосовуючи найкращі для конкретного знімка налаштування. Ця можливість дозволяє камері Max M2 створювати максимально якісні знімки в різних умовах.

Правда, на поточний момент у функції є мінус. Вона недоступна для звичайних користувачів і буде додана на смартфон Asus з одним з оновлень на самому початку 2019 року.

Також слід виділити опцію електронної стабілізації зображення при зйомці відео. Зазвичай на недорогі смартфони взагалі краще не знімати відео, так як через котрий тремтить кадру вони виходять жахливими. У своєму новому бюджетному смартфоні компанія Asus все-таки вирішила цю проблему. За рахунок стабілізації ролики на Max M2 виходять досить пристойної якості.

Фронтальна камера ZenFone Max M2 має роздільною здатністю 8 Мп і діафрагму f / 2.0. Далеко не саме рекордне дозвіл «Фронталки» в смартфоні нівелюється наявністю LED-спалаху на лицьовій поверхні корпусу. Причому спалаху не звичайної, а з розсіяним світлом. Завдяки їй Селфі на ZenFone Max M2 виходять дуже якісними, так як знімок завжди створюється при наявності хорошого освітлення.

Завдяки їй Селфі на ZenFone Max M2 виходять дуже якісними, так як знімок завжди створюється при наявності хорошого освітлення

У фронтальної камери Max M2 є дві програмних «фішки». По-перше, це функція поліпшення портрета, яка дозволяє автоматично ретушувати Селфі. Функція може, наприклад, приховати дефекти шкіри, підкреслити погляд або ж просто зробити відтворення кольорів на зображенні. Приємна функція для любителів робити багато Селфі.

А по-друге, фронтальна камера підтримує функцію розпізнавання обличчя, за допомогою якої можна знімати блокування зі смартфона. При хорошому освітленні функція працює дуже добре - розблокування виконується практично моментально. Однак варто розуміти, що інфрачервоних сканерів у фронтальної камери немає, тому при поганому освітленні смартфон буде набагато гірше визначати обличчя власника.

звук

В Asus прислухалися до власником ZenFone Max M1 і наділили оновлену версію серйозно прокачаний динаміком. Динамік ZenFone Max M2 має п'ять магнітів, звукову котушку з металевим каркасом і інтелектуальний підсилювач звуку NXP 9874. Всі ці поліпшення дозволяють смартфону звучати по-справжньому голосно, але при цьому чисто. Звучання динаміка насичене і навіть присутній відчутний бас.

Програмне забезпечення

З коробки ZenFone Max M2 працює під управлінням операційної системи Android 8.0 Oreo. На ОС встановлена ​​фірмова «легка» оболонка Asus ZenUI 5.0, в якій, як і раніше, мінімум сторонніх додатків або будь-яких змін. За фактом користувачі отримують смартфон на «чистому» Android.

Також в Asus офіційно заявили, що ZenFone Max M2 буде переведений на нову прошивку Android 9.0 Pie вже в січні 2019 року. Ще один приємним бонусом для новоспечених власників ZenFone Max M2 є подарунок у вигляді 100 ГБ вільного місця в хмарному сховище «Google Диск» на рік.

оцінка

Asus ZenFone Max M2 - відмінний смартфон за свої гроші. Модель має сучасний дизайн, потужний процесор для виконання будь-яких завдань і всіх актуальних ігор, класні камери з оригінальними програмними фішками і ємний акумулятор, який дозволяє смартфону працювати дві доби без необхідності підзарядки. Шикарний набір характеристик для такої низької ціни!

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити

Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити

Детальний огляд нового Asus ZenFone Max M2.

Asus ZenFone Max M2 - бюджетний смартфон Asus нового покоління. Модель не можна назвати просто «нової» - незважаючи на прямий зв'язок з попереднім Max M1, це зовсім інший смартфон. Смартфон з сучасним дизайном, вражаючою для своєї ціни «начинкою» і абсолютно рекордним для бюджетних моделей часом автономної роботи. Розповіли в подробицях про Asus ZenFone Max M2 в цьому огляді.

Розповіли в подробицях про Asus ZenFone Max M2 в цьому огляді

Де купити Asus ZenFone Max M2

Asus ZenFone Max M2 надійшов у продаж 5 грудня, в тому числі і в великих російських магазинах.

Дизайн

ZenFone Max M2 серйозно покращав в порівнянні з попередньою моделлю. В основному перетворення пов'язане з тим, що Max M2 отримав оновлений дисплей з мінімальними рамками.

Дизайнери Asus попрацювали над усіма рамками. Бічні і нижня рамки були зменшені більш ніж в два рази, а від верхньої залишився тільки «острівець» посередині. За рахунок цього дизайн смартфона придбав куди більш сучасний зовнішній вигляд. Різниця настільки значна, що порівнюючи ZenFone Max M2 і Max M1 пліч-о-пліч навіть і не подумаєш, що смартфони належать до однієї лінійці.

Дизайн металевого корпусу ZenFone Max M2 теж був суттєво оновлений. Головною відмінністю нової моделі є відсутність видимих ​​смужок антен в стилі iPhone 6 / 6s. Asus вдалося не просто замаскувати їх, а зробити повністю невидимими. Завдяки цьому смартфон став виглядати помітно більш цілісним і дорогим.

Завдяки цьому смартфон став виглядати помітно більш цілісним і дорогим

ZenFone Max M2 оснащений дисплеєм, збільшеним відразу на 0,7 дюйма в порівнянні з попередником. У зв'язку з цим збільшилися і габарити смартфона. Новинка більш ніж на 10 мм вище і на 5 мм ширше попередньої моделі. Габарити Max M2 рівні 158,4 × 76,2 × 7,7 мм, вага - 160 г. Для порівняння, показники Max M1 - 147,3 × 70,9 × 8,7 мм, вага.

При цьому Max M2 не став незручним у використанні. Смартфон ідеально лежить в руці, в тому числі завдяки більш тонкому корпусу. Окремо в смартфоні радує те, що його корпус не став надто тонким. Це позитивно позначається на зручності, але головне - таке рішення дозволило розробникам Asus оснастити смартфон дуже ємним акумулятором, про який ми поговоримо пізніше.

До збірки смартфона немає ніяких претензій. Як і попередні моделі, Max M2 зібраний з філігранною точністю, міцно і надійно. Ніяких люфтів на корпусі не помічено. При скручуванні смартфон не видає ніяких звуків - все-таки корпус металевий.

дисплей

Asus ZenFone Max M2 оснащений 6,2-дюймовим повноформатним рідкокристалічним дисплеєм з матрицею IPS. Роздільна здатність дисплея дорівнює 720 × 1520 пікселів - не самий рекордний показник, але пікселі неозброєним оком помітити не вдається. Крім цього, важливо відзначити, що небажання Asus гнатися за максимально можливим дозволом позитивно позначилося на часі автономної роботи смартфона і його загальної продуктивності.

Як ми вже відзначили, рамки по периметру дисплея ZenFone Max M2 мінімальні. Завдяки цьому екран розташовується на 90% лицьової поверхні смартфона - абсолютно рекордний показник для лінійки.

Максимальна яскравість дисплея дорівнює 400 кд / м². Проблем з тим, щоб розгледіти будь-який контент на екрані не виникає навіть на вулиці. Яскравості з запасом вистачає для того, щоб комфортно користуватися смартфоном в сонячний день. Про приміщення і говорити нема чого.

Вбудований датчик освітленості працює справно, автоматично змінюючи яскравість дисплея в залежності від світла. Зміна яскравості відбувається плавно, без ривків. Видно, що на даному компоненті в своєму недорогому смартфоні в Asus не заощадили.

Дисплей Max M2 захищає 2.5D скло із закругленими краями. На жаль, це не Corning Gorilla Glass шостого покоління, який з'явився в іншому новому смартфоні Asus - ZenFone Pro M2. Проте, за перші дні використання помітних подряпин на ньому не з'явилося.

Характеристики

Незважаючи на повне перетворення дизайну ZenFone Max M2, ключові нововведення в смартфоні все ж пов'язані з характеристиками. За продуктивність смартфона відповідає система на восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 632. Тактова частота кожного ядра процесора становить 1,8 ГГц. Обробкою графіки займається відеочіп Qualcomm Adreno 506 з частотою 650 МГц.

Чіп Snapdragon 632 є найкращим з среднебюджетних. Процесор має високу продуктивність - він відразу на 40% швидше трохи більше доступного Snapdragon 626. Тут варто віддати належне компанії Asus, яка могла оснастити свій новий недорогий смартфон саме системою на чіпі Snapdragon 626. У такому випадку приріст продуктивності в порівнянні з попередньою моделлю M1 виявився б помітним, але явно не значним.

Asus само вчинили з урахуванням інтересів споживачів і поклали в основу смартфона куди більш потужний чіп Snapdragon 632. На підтримку процесору направлено 3 або 4 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3 в залежності від моделі. На російському ринку Asus спочатку почала продавати найбільш доступну модель смартфона з 3 ГБ оперативної пам'яті.

За «живий» швидкості роботи ZenFone Max M2 приємно здивував. Смартфон з видимою легкістю справляється з будь-якими завданнями, практично моментально запускаючи більшість додатків. В інтерфейсі операційної системи, відповідно, ніяких пригальмовувань немає.

В інтерфейсі операційної системи, відповідно, ніяких пригальмовувань немає

Навіть ресурсомісткі ігри смартфон завантажує вкрай швидко. Сам ігровий процес відрізняється плавністю. Ми протестували Max M2 на популярній і вельми вимогливою до залозу PUBG MOBILE. Отримали стабільні 60 кадрів в секунду - грати по-справжньому комфортно. Таким чином, і інші «важкі» ігри на смартфоні підуть без проблем.

Тестування смартфона в бенчмарку Geekbench 4 тільки підтвердило високу продуктивність апарату. Смартфон набрав 1403 бали в одноядерному режимі і 5259 очок в багатоядерному. Примітно, що такими показниками модель випередила чимало конкурентів, у тому числі працюючих на процесорі Snapdragon 636. Той же Xiaomi Redmi Note 5 Pro залишився далеко позаду зі своїми 4756 балами в багатоядерному режимі.

Якщо відірватися від порівнянь і оцінити Asus ZenFone Max M2 в «вакуумі», то в використанні смартфон більш ніж приємний. Пристрій працює дуже швидко і дозволяє вільно виконувати будь-які завдання сучасного користувачам. А завдяки грамотно вибраному процесору з потужним графічним адаптером, на смартфоні вийде і пограти при необхідності.

Об'єм вбудованої пам'яті ZenFone Max M2 становить 32 або 64 ГБ залежно від моделі. І знову ж таки, до російського ринку дісталася більш доступна модель з сховищем на 32 ГБ. Втім, в смартфоні передбачений слот для карток microSD максимальним об'ємом 1 ТБ. Важливо зауважити, що слот для картки пам'яті окремий. У смартфона є два повноцінних слота для двох SIM-карт.

Акумулятор і час роботи

Однією з найважливіших особливостей ZenFone Max M2 є ємний акумулятор. Літій-іонна батарея смартфона має ємність 4000 мАг! Акумулятор дозволяє смартфону працювати повноцінних дві доби в повсякденному режимі роботи. При активному використанні одного повного заряду акумулятора спокійно вистачить до самої пізньої ночі.

ZenFone Max M2 здатний пропрацювати:

  • до 21-ї години в режимі відтворення відео,
  • до 8 годин в режимі гри по інтернету,
  • до 22 годин при серфінгу інтернету по Wi-Fi.
  • до 35 годин в режимі розмови.

Вражаючі показники, особливо в даний час, в яке виробники вперто не хочуть приділяти належну увагу часу автономної роботи смартфонів.

Ми протестували ZenFone Max M2 протягом двох днів. Смартфон використовувався з самого ранку до пізнього вечора в дуже активному режимі. Заряд акумулятора повністю вичерпався в середині другого дня. І це за умови, що ми використовували смартфон часто, в тому числі і для ігор. Іншими словами, час автономної роботи ZenFone Max M2 вас точно вразить.

Смартфон офіційно не підтримує швидку зарядку, але його можна заряджати набагато швидше звичайного, використовуючи зарядний адаптер потужністю 10 Вт. При цьому в компанії Asus заявили, що так дійсно можна робити - ніякої шкоди смартфону від цього не буде.

камери

ZenFone Max M2 оснащений подвійною тиловий камерою. Дозвіл основного модуля становить 13 Мп, діафрагма - f / 1.8, а розмір пікселя всього 1,12 мкм. Допоміжний модуль, який використовується для оцінки глибини сцени, має в своєму розпорядженні скромним дозволом 2 Мп і діафрагмою f / 2.4. Камера смартфона має широкий кут в 120˚, підтримку системи лазерної фокусування за 0,03 с і електронну стабілізацію зображення при зйомці відео.

В першу чергу, слід відзначити наявність у смартфона додаткового модуля з можливістю оцінки глибини кадру. Цей модуль необхідний для створення фотографій з ефектом глибини різкості. На таких знімках об'єкт залишається у фокусі, а фон розмивається. Ще недавно доступна виключно на дорогих смартфонах функція дісталася і до бюджетних моделей.

Але головне, що камера Max M2 доповнюється процесором і отримує можливість інтелектуального розпізнавання типу сцени. Система працює наступним чином. Коли ви фотографуєте на смартфон, ще до спуску затвора камера аналізує те, що відбувається в кадрі. На основі отриманих даних камера визначає одну з 13 сцен, застосовуючи найкращі для конкретного знімка налаштування. Ця можливість дозволяє камері Max M2 створювати максимально якісні знімки в різних умовах.

Правда, на поточний момент у функції є мінус. Вона недоступна для звичайних користувачів і буде додана на смартфон Asus з одним з оновлень на самому початку 2019 року.

Також слід виділити опцію електронної стабілізації зображення при зйомці відео. Зазвичай на недорогі смартфони взагалі краще не знімати відео, так як через котрий тремтить кадру вони виходять жахливими. У своєму новому бюджетному смартфоні компанія Asus все-таки вирішила цю проблему. За рахунок стабілізації ролики на Max M2 виходять досить пристойної якості.

Фронтальна камера ZenFone Max M2 має роздільною здатністю 8 Мп і діафрагму f / 2.0. Далеко не саме рекордне дозвіл «Фронталки» в смартфоні нівелюється наявністю LED-спалаху на лицьовій поверхні корпусу. Причому спалаху не звичайної, а з розсіяним світлом. Завдяки їй Селфі на ZenFone Max M2 виходять дуже якісними, так як знімок завжди створюється при наявності хорошого освітлення.

Завдяки їй Селфі на ZenFone Max M2 виходять дуже якісними, так як знімок завжди створюється при наявності хорошого освітлення

У фронтальної камери Max M2 є дві програмних «фішки». По-перше, це функція поліпшення портрета, яка дозволяє автоматично ретушувати Селфі. Функція може, наприклад, приховати дефекти шкіри, підкреслити погляд або ж просто зробити відтворення кольорів на зображенні. Приємна функція для любителів робити багато Селфі.

А по-друге, фронтальна камера підтримує функцію розпізнавання обличчя, за допомогою якої можна знімати блокування зі смартфона. При хорошому освітленні функція працює дуже добре - розблокування виконується практично моментально. Однак варто розуміти, що інфрачервоних сканерів у фронтальної камери немає, тому при поганому освітленні смартфон буде набагато гірше визначати обличчя власника.

звук

В Asus прислухалися до власником ZenFone Max M1 і наділили оновлену версію серйозно прокачаний динаміком. Динамік ZenFone Max M2 має п'ять магнітів, звукову котушку з металевим каркасом і інтелектуальний підсилювач звуку NXP 9874. Всі ці поліпшення дозволяють смартфону звучати по-справжньому голосно, але при цьому чисто. Звучання динаміка насичене і навіть присутній відчутний бас.

Програмне забезпечення

З коробки ZenFone Max M2 працює під управлінням операційної системи Android 8.0 Oreo. На ОС встановлена ​​фірмова «легка» оболонка Asus ZenUI 5.0, в якій, як і раніше, мінімум сторонніх додатків або будь-яких змін. За фактом користувачі отримують смартфон на «чистому» Android.

Також в Asus офіційно заявили, що ZenFone Max M2 буде переведений на нову прошивку Android 9.0 Pie вже в січні 2019 року. Ще один приємним бонусом для новоспечених власників ZenFone Max M2 є подарунок у вигляді 100 ГБ вільного місця в хмарному сховище «Google Диск» на рік.

оцінка

Asus ZenFone Max M2 - відмінний смартфон за свої гроші. Модель має сучасний дизайн, потужний процесор для виконання будь-яких завдань і всіх актуальних ігор, класні камери з оригінальними програмними фішками і ємний акумулятор, який дозволяє смартфону працювати дві доби без необхідності підзарядки. Шикарний набір характеристик для такої низької ціни!

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити

Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити

Детальний огляд нового Asus ZenFone Max M2.

Asus ZenFone Max M2 - бюджетний смартфон Asus нового покоління. Модель не можна назвати просто «нової» - незважаючи на прямий зв'язок з попереднім Max M1, це зовсім інший смартфон. Смартфон з сучасним дизайном, вражаючою для своєї ціни «начинкою» і абсолютно рекордним для бюджетних моделей часом автономної роботи. Розповіли в подробицях про Asus ZenFone Max M2 в цьому огляді.

Розповіли в подробицях про Asus ZenFone Max M2 в цьому огляді

Де купити Asus ZenFone Max M2

Asus ZenFone Max M2 надійшов у продаж 5 грудня, в тому числі і в великих російських магазинах.

Дизайн

ZenFone Max M2 серйозно покращав в порівнянні з попередньою моделлю. В основному перетворення пов'язане з тим, що Max M2 отримав оновлений дисплей з мінімальними рамками.

Дизайнери Asus попрацювали над усіма рамками. Бічні і нижня рамки були зменшені більш ніж в два рази, а від верхньої залишився тільки «острівець» посередині. За рахунок цього дизайн смартфона придбав куди більш сучасний зовнішній вигляд. Різниця настільки значна, що порівнюючи ZenFone Max M2 і Max M1 пліч-о-пліч навіть і не подумаєш, що смартфони належать до однієї лінійці.

Дизайн металевого корпусу ZenFone Max M2 теж був суттєво оновлений. Головною відмінністю нової моделі є відсутність видимих ​​смужок антен в стилі iPhone 6 / 6s. Asus вдалося не просто замаскувати їх, а зробити повністю невидимими. Завдяки цьому смартфон став виглядати помітно більш цілісним і дорогим.

Завдяки цьому смартфон став виглядати помітно більш цілісним і дорогим

ZenFone Max M2 оснащений дисплеєм, збільшеним відразу на 0,7 дюйма в порівнянні з попередником. У зв'язку з цим збільшилися і габарити смартфона. Новинка більш ніж на 10 мм вище і на 5 мм ширше попередньої моделі. Габарити Max M2 рівні 158,4 × 76,2 × 7,7 мм, вага - 160 г. Для порівняння, показники Max M1 - 147,3 × 70,9 × 8,7 мм, вага.

При цьому Max M2 не став незручним у використанні. Смартфон ідеально лежить в руці, в тому числі завдяки більш тонкому корпусу. Окремо в смартфоні радує те, що його корпус не став надто тонким. Це позитивно позначається на зручності, але головне - таке рішення дозволило розробникам Asus оснастити смартфон дуже ємним акумулятором, про який ми поговоримо пізніше.

До збірки смартфона немає ніяких претензій. Як і попередні моделі, Max M2 зібраний з філігранною точністю, міцно і надійно. Ніяких люфтів на корпусі не помічено. При скручуванні смартфон не видає ніяких звуків - все-таки корпус металевий.

дисплей

Asus ZenFone Max M2 оснащений 6,2-дюймовим повноформатним рідкокристалічним дисплеєм з матрицею IPS. Роздільна здатність дисплея дорівнює 720 × 1520 пікселів - не самий рекордний показник, але пікселі неозброєним оком помітити не вдається. Крім цього, важливо відзначити, що небажання Asus гнатися за максимально можливим дозволом позитивно позначилося на часі автономної роботи смартфона і його загальної продуктивності.

Як ми вже відзначили, рамки по периметру дисплея ZenFone Max M2 мінімальні. Завдяки цьому екран розташовується на 90% лицьової поверхні смартфона - абсолютно рекордний показник для лінійки.

Максимальна яскравість дисплея дорівнює 400 кд / м². Проблем з тим, щоб розгледіти будь-який контент на екрані не виникає навіть на вулиці. Яскравості з запасом вистачає для того, щоб комфортно користуватися смартфоном в сонячний день. Про приміщення і говорити нема чого.

Вбудований датчик освітленості працює справно, автоматично змінюючи яскравість дисплея в залежності від світла. Зміна яскравості відбувається плавно, без ривків. Видно, що на даному компоненті в своєму недорогому смартфоні в Asus не заощадили.

Дисплей Max M2 захищає 2.5D скло із закругленими краями. На жаль, це не Corning Gorilla Glass шостого покоління, який з'явився в іншому новому смартфоні Asus - ZenFone Pro M2. Проте, за перші дні використання помітних подряпин на ньому не з'явилося.

Характеристики

Незважаючи на повне перетворення дизайну ZenFone Max M2, ключові нововведення в смартфоні все ж пов'язані з характеристиками. За продуктивність смартфона відповідає система на восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 632. Тактова частота кожного ядра процесора становить 1,8 ГГц. Обробкою графіки займається відеочіп Qualcomm Adreno 506 з частотою 650 МГц.

Чіп Snapdragon 632 є найкращим з среднебюджетних. Процесор має високу продуктивність - він відразу на 40% швидше трохи більше доступного Snapdragon 626. Тут варто віддати належне компанії Asus, яка могла оснастити свій новий недорогий смартфон саме системою на чіпі Snapdragon 626. У такому випадку приріст продуктивності в порівнянні з попередньою моделлю M1 виявився б помітним, але явно не значним.

Asus само вчинили з урахуванням інтересів споживачів і поклали в основу смартфона куди більш потужний чіп Snapdragon 632. На підтримку процесору направлено 3 або 4 ГБ оперативної пам'яті LPDDR3 в залежності від моделі. На російському ринку Asus спочатку почала продавати найбільш доступну модель смартфона з 3 ГБ оперативної пам'яті.

За «живий» швидкості роботи ZenFone Max M2 приємно здивував. Смартфон з видимою легкістю справляється з будь-якими завданнями, практично моментально запускаючи більшість додатків. В інтерфейсі операційної системи, відповідно, ніяких пригальмовувань немає.

В інтерфейсі операційної системи, відповідно, ніяких пригальмовувань немає

Навіть ресурсомісткі ігри смартфон завантажує вкрай швидко. Сам ігровий процес відрізняється плавністю. Ми протестували Max M2 на популярній і вельми вимогливою до залозу PUBG MOBILE. Отримали стабільні 60 кадрів в секунду - грати по-справжньому комфортно. Таким чином, і інші «важкі» ігри на смартфоні підуть без проблем.

Тестування смартфона в бенчмарку Geekbench 4 тільки підтвердило високу продуктивність апарату. Смартфон набрав 1403 бали в одноядерному режимі і 5259 очок в багатоядерному. Примітно, що такими показниками модель випередила чимало конкурентів, у тому числі працюючих на процесорі Snapdragon 636. Той же Xiaomi Redmi Note 5 Pro залишився далеко позаду зі своїми 4756 балами в багатоядерному режимі.

Якщо відірватися від порівнянь і оцінити Asus ZenFone Max M2 в «вакуумі», то в використанні смартфон більш ніж приємний. Пристрій працює дуже швидко і дозволяє вільно виконувати будь-які завдання сучасного користувачам. А завдяки грамотно вибраному процесору з потужним графічним адаптером, на смартфоні вийде і пограти при необхідності.

Об'єм вбудованої пам'яті ZenFone Max M2 становить 32 або 64 ГБ залежно від моделі. І знову ж таки, до російського ринку дісталася більш доступна модель з сховищем на 32 ГБ. Втім, в смартфоні передбачений слот для карток microSD максимальним об'ємом 1 ТБ. Важливо зауважити, що слот для картки пам'яті окремий. У смартфона є два повноцінних слота для двох SIM-карт.

Акумулятор і час роботи

Однією з найважливіших особливостей ZenFone Max M2 є ємний акумулятор. Літій-іонна батарея смартфона має ємність 4000 мАг! Акумулятор дозволяє смартфону працювати повноцінних дві доби в повсякденному режимі роботи. При активному використанні одного повного заряду акумулятора спокійно вистачить до самої пізньої ночі.

ZenFone Max M2 здатний пропрацювати:

  • до 21-ї години в режимі відтворення відео,
  • до 8 годин в режимі гри по інтернету,
  • до 22 годин при серфінгу інтернету по Wi-Fi.
  • до 35 годин в режимі розмови.

Вражаючі показники, особливо в даний час, в яке виробники вперто не хочуть приділяти належну увагу часу автономної роботи смартфонів.

Ми протестували ZenFone Max M2 протягом двох днів. Смартфон використовувався з самого ранку до пізнього вечора в дуже активному режимі. Заряд акумулятора повністю вичерпався в середині другого дня. І це за умови, що ми використовували смартфон часто, в тому числі і для ігор. Іншими словами, час автономної роботи ZenFone Max M2 вас точно вразить.

Смартфон офіційно не підтримує швидку зарядку, але його можна заряджати набагато швидше звичайного, використовуючи зарядний адаптер потужністю 10 Вт. При цьому в компанії Asus заявили, що так дійсно можна робити - ніякої шкоди смартфону від цього не буде.

камери

ZenFone Max M2 оснащений подвійною тиловий камерою. Дозвіл основного модуля становить 13 Мп, діафрагма - f / 1.8, а розмір пікселя всього 1,12 мкм. Допоміжний модуль, який використовується для оцінки глибини сцени, має в своєму розпорядженні скромним дозволом 2 Мп і діафрагмою f / 2.4. Камера смартфона має широкий кут в 120˚, підтримку системи лазерної фокусування за 0,03 с і електронну стабілізацію зображення при зйомці відео.

В першу чергу, слід відзначити наявність у смартфона додаткового модуля з можливістю оцінки глибини кадру. Цей модуль необхідний для створення фотографій з ефектом глибини різкості. На таких знімках об'єкт залишається у фокусі, а фон розмивається. Ще недавно доступна виключно на дорогих смартфонах функція дісталася і до бюджетних моделей.

Але головне, що камера Max M2 доповнюється процесором і отримує можливість інтелектуального розпізнавання типу сцени. Система працює наступним чином. Коли ви фотографуєте на смартфон, ще до спуску затвора камера аналізує те, що відбувається в кадрі. На основі отриманих даних камера визначає одну з 13 сцен, застосовуючи найкращі для конкретного знімка налаштування. Ця можливість дозволяє камері Max M2 створювати максимально якісні знімки в різних умовах.

Правда, на поточний момент у функції є мінус. Вона недоступна для звичайних користувачів і буде додана на смартфон Asus з одним з оновлень на самому початку 2019 року.

Також слід виділити опцію електронної стабілізації зображення при зйомці відео. Зазвичай на недорогі смартфони взагалі краще не знімати відео, так як через котрий тремтить кадру вони виходять жахливими. У своєму новому бюджетному смартфоні компанія Asus все-таки вирішила цю проблему. За рахунок стабілізації ролики на Max M2 виходять досить пристойної якості.

Фронтальна камера ZenFone Max M2 має роздільною здатністю 8 Мп і діафрагму f / 2.0. Далеко не саме рекордне дозвіл «Фронталки» в смартфоні нівелюється наявністю LED-спалаху на лицьовій поверхні корпусу. Причому спалаху не звичайної, а з розсіяним світлом. Завдяки їй Селфі на ZenFone Max M2 виходять дуже якісними, так як знімок завжди створюється при наявності хорошого освітлення.

Завдяки їй Селфі на ZenFone Max M2 виходять дуже якісними, так як знімок завжди створюється при наявності хорошого освітлення

У фронтальної камери Max M2 є дві програмних «фішки». По-перше, це функція поліпшення портрета, яка дозволяє автоматично ретушувати Селфі. Функція може, наприклад, приховати дефекти шкіри, підкреслити погляд або ж просто зробити відтворення кольорів на зображенні. Приємна функція для любителів робити багато Селфі.

А по-друге, фронтальна камера підтримує функцію розпізнавання обличчя, за допомогою якої можна знімати блокування зі смартфона. При хорошому освітленні функція працює дуже добре - розблокування виконується практично моментально. Однак варто розуміти, що інфрачервоних сканерів у фронтальної камери немає, тому при поганому освітленні смартфон буде набагато гірше визначати обличчя власника.

звук

В Asus прислухалися до власником ZenFone Max M1 і наділили оновлену версію серйозно прокачаний динаміком. Динамік ZenFone Max M2 має п'ять магнітів, звукову котушку з металевим каркасом і інтелектуальний підсилювач звуку NXP 9874. Всі ці поліпшення дозволяють смартфону звучати по-справжньому голосно, але при цьому чисто. Звучання динаміка насичене і навіть присутній відчутний бас.

Програмне забезпечення

З коробки ZenFone Max M2 працює під управлінням операційної системи Android 8.0 Oreo. На ОС встановлена ​​фірмова «легка» оболонка Asus ZenUI 5.0, в якій, як і раніше, мінімум сторонніх додатків або будь-яких змін. За фактом користувачі отримують смартфон на «чистому» Android.

Також в Asus офіційно заявили, що ZenFone Max M2 буде переведений на нову прошивку Android 9.0 Pie вже в січні 2019 року. Ще один приємним бонусом для новоспечених власників ZenFone Max M2 є подарунок у вигляді 100 ГБ вільного місця в хмарному сховище «Google Диск» на рік.

оцінка

Asus ZenFone Max M2 - відмінний смартфон за свої гроші. Модель має сучасний дизайн, потужний процесор для виконання будь-яких завдань і всіх актуальних ігор, класні камери з оригінальними програмними фішками і ємний акумулятор, який дозволяє смартфону працювати дві доби без необхідності підзарядки. Шикарний набір характеристик для такої низької ціни!

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Asus ZenFone Max M2: детальний огляд, характеристики, ціна, де купити

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки