Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Яку зовнішню відеокарту вибрати для ноутбука

  1. Підключення відеокарти до ноутбука
  2. Як вибирати?
  3. висновок

У вас є ноутбук, який добре тягне тільки старенькі ігри , Тому що вбудована відеокарта придатна лише для відео? Як виявилося, є один чудовий спосіб пограти на цьому ноутбуці, наприклад, в GTA 5 на ультранастройках з пристойним FPS. У цій статті ми розберемося, як використовувати для цього дискретну відеокарту і яку зовнішню відеокарту вибрати для ноутбука.

Так, ви не помилилися, ми підключимо стандартну відеокарту для комп'ютера до ноутбука. Як це зробити? Майже у кожного ноутбука усередині ховається інтерфейс, аналогічний PCI Express, він так і називається mini PCI-E, в більшості випадків він використовується модулем Wi-Fi, приєднаним до нього. Дістатися до цього роз'єму простіше простого, в основному на ноутбуках, щоб замінити або додати оперативну пам'ять, потрібно зняти одну кришку на задній стороні ноутбука. Тут ми побачимо нашу оперативну пам'ять і той самий модуль Вай-Фай, приєднаний через mini PCI Express. Природно, стандартну відеокарту безпосередньо ви не зможете під'єднати, але існує пара варіантів перехідників, які дозволяють під'єднати будь-яку зовнішню карту до ноутбука .

Природно, стандартну відеокарту безпосередньо ви не зможете під'єднати, але існує пара варіантів перехідників, які дозволяють під'єднати   будь-яку зовнішню карту до ноутбука

У цій статті ми розповімо, як підключити до лептопу сторонній графічний адаптер


Підключення відеокарти до ноутбука

ВАЖЛИВО. У різних моделей ноутбуків може бути різна архітектура, при демонтування комплектуючих будьте уважні і обережні.

Ми будемо використовувати пристрій під назвою EXP Graphic Display Card (EXP GDC). Це невеликий, майже монолітний блок з декількома роз'ємами:

Для підключення дотримуйтесь інструкцій нижче

  • Зверху у нас роз'єм PCI Express 16x. Максимальна пропускна здатність у цього інтерфейсу 5 Гбіт / с, що дорівнює приблизно PCI-E 2x. Так, цього недостатньо, щоб розкрити весь потенціал карти, але запевняю вас, результат цього «мазохізму» приємно здивує.
  • Збоку роз'єм, схожий на HDMI, через нього ми під'єднують спеціальним кабелем до того самого гнізда на ноутбуці.
  • Звичайний USB-порт, через який можна під'єднати що завгодно.
  • Спеціальний роз'єм для живлення 12 В, є просто варіант цієї плати зі своїм блоком, але з ним можна використовувати відеокарти з максимальною потужність до 150 Вт.
  • Наступний роз'єм служить для підключення звичайного комп'ютерного блоку живлення , В комплекті йде спеціальний кабель. Цей варіант вважається кращим, так як, по-перше, максимальна потужність використовуваної відеокарти може бути 220 Вт, по-друге, блок живлення може бути будь-яким, навіть самим дешевим на 300 Вт.

Отже, приступаємо до складання. Від'єднуємо батарею, тут же демонтуємо кришку, під якою знаходиться оперативна пам'ять і Wi-Fi-модуль, приєднаний до потрібного нам гнізда. На жаль, його доведеться видалити, натомість його ви можете купити зовнішній модуль Wi-Fi, існують дуже компактні моделі (деякі ноутбуки мають два mini PCI-E інтерфейсу, їх власникам пощастило більше). Під'єднуємо наш кабель до гнізда, не забуваємо прикрутити, щоб він, бува, не від'єднався. Підключаємо пристрій іншим кінцем кабелю.

послідовно підключаємо блок живлення і відеокарту . Включаємо ноутбук в режимі BIOS, перемикаємо графічну карту. Встановлюємо драйвера на карту, викачані з сайту виробника. Відеокарта, швидше за все, не зможе підключитися до монітора ноутбука, тому потрібно використовувати зовнішній монітор.

Зібравши таку конструкцію, ви зможете пограти в нові ігри на застарілому лептопі

Як вибирати?

Залежно від відеокарти, продуктивність в іграх може зрости в кілька разів. В принципі, вибір зовнішньої відеокарти для ноутбука зводиться до вибору карти для комп'ютера, тому вам необхідно ознайомитися з цією статтею .

Головне, що необхідно врахувати - відповідність потужностей процесора потужностям відеокарти. Недостатньо купити дорогу картку, при слабкому процесорі вона просто не зможе працювати в повну силу. Цей фактор дуже часто засмучує не розібрався користувача, який купив занадто потужну карту. Лагов і фризів, звичайно, не буде, але витрачені 15000 рублів можуть просто себе не окупити, давши приріст на якихось 20-30 фпс. Набагато більш вигідним придбанням в цьому випадку буде покупка середнього процесора і середньої відеокарти до нього за ті ж гроші.

висновок

У статті ми розглянули найдешевший і простий варіант підключення зовнішньої відеокарти до ноутбука, але це не означає, що він єдиний. Для старих ноутбуків і для MAC серії використовуються зовсім інші пристрої і перехідники, їх ми також не торкнулися. Існує безліч автономних рішень для підключення дискретних відеокарт, всі вони, природно, дорожче, ось деякі з них:

  • ASUS XG Station
  • ATI XPG
  • Shuttle I-Power GXT Mini
  • MSI Graphics Upgrade Solution
  • Village Instruments ViDock

Кожне з рішень має свої переваги і недоліки, але з різних причин жодна з них не прижилося у мас користувачів, саме тому докладно розглядати кожне не має особливого сенсу.

Висновок: зі звичайного ноутбука все-таки можна зробити ігровий, але доведеться трохи постаратися і вникнути в суть питання. У зовнішнього підключення є явні недоліки - обмеження шини PCI Express x4 або x1, але, незважаючи на це відеокарти все одно показують відмінні результати. В цілому підключити зовнішню відеокарту до ноутбука досить просто, достатньо закупитися всім необхідним і розібратися з клубком кабелів. Удачі в підключенні і налаштуванні, і до зустрічі!

Як це зробити?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки