Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Дискретна відеокарта, що це? - відповідь проста!

  1. Дискретна відеокарта, що це?

Привіт всім користувачам комп'ютерів і ноутбуків ... досить часто, коли я намагаюся на роботі пояснити характеристики ноутбука мені задають питання - «Слухай, ось ти кажеш дискретна відеокарта, а що це?», Ось про це і буде сьогоднішня замітка, щоб раз і назавжди закрити цю прогалину в знаннях - це можна сказати практично основи, які багато пропустили.

», Ось про це і буде сьогоднішня замітка, щоб раз і назавжди закрити цю прогалину в знаннях - це можна сказати практично основи, які багато пропустили

Не знаю чому, але термін до нас прийшов разом з ноутбуками, хоча в звичайних настільних комп'ютерах приблизно така ж схема ... Існує кілька видів відеокарт - це вбудована (яка останнім часом перебуває в процесорі і не має своєї пам'яті), і дискретна - це окрема , з виділеним чипом і власною пам'яттю.

ХАЙ! Раз вже ми заговорили про відеокарти, то рекомендую ознайомитися з заміткою про випробування графічних адаптерів, наприклад таких як тест відеокарти nvidia та інших - це буде корисно для загального розвитку

Буквально пару років тому термін «вбудована відеокарта» було порівняно з вироком - іграшки вам і не світили, але часи змінюються ... спочатку вбудовані відеокарти входили до складу чіпсета материнської плати і збільшити продуктивність було неможливо. Зараз же багато що змінилося - вбудована відеокарта перекочувала в процесор і тепер із заміною процесора на більш потужний як правило збільшується продуктивність вбудованої графіки.

Зараз же багато що змінилося - вбудована відеокарта перекочувала в процесор і тепер із заміною процесора на більш потужний як правило збільшується продуктивність вбудованої графіки

Вбудована графіка зараз лідирує у AMD - у них більш продуктивні відеоядра в процесорі і дозволяють комфортно грати навіть в деякі вимогливі ігри, та й за ціною більш ніж прийнятні (якщо чесно - я дуже скептично ставився до такого варіанту процесорів, але час показав що це дуже зручно)

Дискретна відеокарта, що це?

Дискретна відеокарта є окремою платою - так прочитав я на одному з сайтів, так було раніше ... Зараз це неправильне визначення. Останнім часом багато виробників ноутбуків намагаються зробити компоновку більш осмисленою і намагаються розміщувати все на одній друкованій платі - але це не означає що вони відмовляються від дискретних відеокарт. Вони йдуть простіше - саму дискретну відеокарту розпаювали прямо на материнській платі ноутбука (в комп'ютерах я такого не зустрічав), вона виконана в відео окремо чіпа і має свою графічну пам'ять.

Не забуваємо і про вбудовану графіку, наприклад зв'язка Intel + Nvidia ... поки ви дивитеся кіно або читаєте цю замітку - працює енергоефективна та низькопродуктивною вбудована в ядро ​​відеокарта ... а варто запустити гру - ноутбук переключиться на дискретну відеокарту і будемо багато їсти батарейку, але і продуктивність в іграх буде несравнмая (до речі у багатьох бувають проблеми з таким ось перемиканням між відеоадаптерами).

Набагато краще справи стоять у AMD - у них якщо є дискретна відеокарта, то вона підключається до обробки відеопотоку, а не перемикається на іншу - це велика перевага і за свою практику я помітив що річ практично безглючная.

PS Тепер ви знаєте що таке вбудований графічний прискорювач і не будете задавати питання - Дискретна відеокарта, що це? ... але якщо вбудована така погана - навіщо вона?

Тут можна довго розписувати, але просто скажу - не всі на комп'ютері грають в іграшки і займаються 3D моделюванням - в інших випадках дискретна відеокарта це марна трата грошей, зайвий нагрів і більш низький час роботи від акумулятора. Так що якщо ви плануєте купувати ноутбук для інтернету або перегляду фільмів - беріть інтегрований варіант 😉

Дискретна відеокарта, що це?
Досить часто, коли я намагаюся на роботі пояснити характеристики ноутбука мені задають питання - «Слухай, ось ти кажеш дискретна відеокарта, а що це?
Але якщо вбудована така погана - навіщо вона?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки