Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращі відеокарти. Найкраща відеокарта для ігор. Купити відеокарту.

Best graphics card - кращі ігрові відеокарти. Яку відеокарту купити для гри, яка відеокарта краще для ігор. Як вибрати кращу відеокарту, підбір кращої відеокарти для сучасних ігор. Best video card for computer. Вітаю тебе людина розумна, намагаєшся зібрати крихти правдивої інформації про кращу відеокарту для комп'ютера, зрозуміти врешті-решт, що це за фрукт - найкраща відеокарта для ігор і як її вибрати.

А значить, наміри у тебе серйозні і ти хочеш не просто взяти відеоадаптер, а обдумано купити хорошу відеокарту для ігор, оптимальну і по можливості кращу для своєї конфігурації комп'ютера. Сподіваюся це правда людина і тобі потрібна хороша відеокарта 2011 або краща не тому що це круто у маркетологів best gpu.

А від того що ти прозрівши, зібрався самостійно вибрати максимально ефективну відеокарту, а не купити ту що тобі нашепчуть в комп'ютерному магазині.

Що ж поговоримо про кращих відкритих для комп'ютерів. Спробуємо відповісти на кілька запитань, а саме - яку вибрати відеокарту, як дізнатися яка відеокарта краще для ігор, як правильно здійснити підбір відеокарти і навіщо власне її підбирати. Що важливіше в комп'ютері відеокарта або процесор. Яку купити відеокарту і що краще - відеокарти GeForce або Radeon.

Отже, найкраща відеокарта 2011 і що ж потрібно знати, щоб правильно купити відеокарту комп'ютера, щоб обраний нами відеоадаптер для ігор став найкращою відеокартою в системному блоці на пару - трійку років. І перше що потрібно усвідомити і запам'ятати це те, що процесор (CPU) і ігрова відеокарта (GPU) є основними обчислювальними пристроями ігрового комп'ютера. І розрахунки центрального процесора нерозривно пов'язані з обробкою зображення графічним процесором відеокарти.

Краща ефективна робота комп'ютера в ігрових додатках безпосередньо залежить від балансу потужностей цих комплектуючих ПК. І як ви розумієте в ігровому комп'ютері найкраща відеокарта ставати кращою немає від слова круто, а від дотримання у виборі - кращого балансу продуктивності з процесором. Як правило, купуючи комп'ютер для ігор і розваг «люди» вдаються до двох крайнощів.

Not the best graphics card for games №1 - збірку комп'ютера для ігор організовують навколо процесора, хтось сказав, що це кращий процесор потужний, супер і просто круто. На інші комплектуючі ПК доводиться те, що залишиться від суми і найкраща для ігор відеокарта купується з простим формулюванням - купив відеокарту на що вистачило. В результаті процесор завантажений відсотків на 30, а ігрова відео карта, викладаючись на 100%, агонізує під натиском ігор.

Свіжим прикладом можуть служити прохання відвідувачів сайту прокоментувати зв'язку процесора Intel Core i5-2500K з відеокартою Radeon HD 5670 або GeForce GT 440. Чи хороша буде ігрова продуктивність, чи зможу я грати з цією відеокартою в сучасні ігри. На пальцях це пояснити досить проблематично, тому пропоную перейти по ссилочку і розглянути вплив тандему процесор + відеокарта на продуктивність ПК - Test 3DMark Vantage processor video card .

В результаті продуктивність буде ще гірше, ніж у процесора Core i7-930 з відеокартою GeForce GTS 250. І найближчим часом ви зрозумієте, що 350 $ були просто викинуті в прірву комп'ютерного магазину, продуктивність в іграх ніяка і потрібно ще доларів 200, щоб сходити ще раз в комп'ютерний магазин, купити відеокарту Помічна і якось виправити ситуацію.

Not the best graphics card for games №2 - друга крайність в свою чергу ділиться на дві групи покупців. Перша для вибору відеокарти для ігор використовує Google, вбиває запит - потужна ігрова відеокарта, кращі відеокарти 2011 - 2010, стаючи тим самим протилежністю першої крайності. Друга група зазвичай намагається заощадити за рахунок установки в застарілий комп'ютер потужної відеокарти, забуваючи або не знаючи про найважливіше - про балансі потужностей CPU і GPU. Істотний перекіс в конфігурації ПК і ваша мрія - найкраща відеокарта для ігор буде принесена в жертву.

Кращим вибором комплектуючих це не назвеш, так як в цьому випадку ви познайомитеся з таким поняттям як процесорозалежність відеокарт в іграх. Тут вже слабший процесор буде виступати в ролі обмежувача, не даючи потужної відеокарти розкрити свій потенціал. Чим слабкіше у вас процесор, тим менше коефіцієнт корисної дії у відеокарти. Показовим прикладом можуть служити тести процесорів з відеокартою ATI Radeon 5870 в грі GTA 4 - тест грою GTA . Це може бути застосовано до будь-яких потужним відеокартам і ігор неважливо GeForce Nvidia це або Radeon ATI.

Звідси напрошується зустрічне запитання - чи потрібна вам найкраща ігрова відеокарта, що використовує 50% своєї потужності, чи потрібен вам потужний процесор з посередньою відкритий? Сумніваючись, а тому вважаю кращу відеокарту лише оптимальної, відповідної по потужності процесора і тільки тоді це буде дійсно круто. Приклади прикладами, але залишається відкритим питання як підібрати відеокарту і де цей рейтинг кращих відеокарт з оптимальними процесорами.

Стовідсоткової формули для визначення «на око» кращою конфігурації ігрового комп'ютера немає, тут потрібні, як то кажуть, клінічні дослідження. Але є ряд напрацьованих роками інструкцій, дотримання яких дозволяють навіть далекому від комп'ютерного заліза людині, купити оптимальний ігровий комп'ютер з кращим тандемом (з оптимальними відкритий і процесором) в будь-якій ціновій категорії. Або ось так - ви зможете самостійно зібрати кращий комп'ютер в рамках свого бюджету, потрібно лише не полінуватися і менше слухати зазивав комп'ютерного магазину. І best video card + best processor = best computer у вас в «кишені».

1. Ви повинні, дізнатися які моделі відеокарт і процесорів є кращими і актуальними на сьогоднішній добу (не застарілими). 2. Раджу глянути на - тест процесорів і тести відеокарт , Щоб визначитися - яка відеокарта хороша, а яка краще. У визначенні переможців вам допоможуть результати тестів + ​​співвідношення ціна / продуктивність. Це ж допоможе вам відповісти на вічне питання - яка відеокарта найкраща, яка краще для ігор Nvidia GeForce або AMD ATI Radeon. А це та, яка за меншу ціну забезпечує кращу продуктивність в іграх і бренд тут не має значення.

3. У пошуку кращого поєднання процесора і відеокарти ви повинні керуватися аксіомою - в кращому комп'ютері для ігор хороша відеокарта завжди дорожче центрального процесора. Оптимальні межі цього вибору укладені в наступні цінові рамки сучасних комплектуючих - вартість відеокарти для ігор Radeon або GeForce на третину - в два рази більше вартості процесора AMD або Intel. Як правило, кращий показник знаходиться десь між ціновими межами - третину ціни і в 2 рази. Наприклад - Athlon II X4 645 (ціна 120 $) + GeForce GTX 460 (ціна 180 $) або Intel Core i3-2100 (ціна 125 $) + Radeon HD 6850 (ціна 185 $) або Intel Core i5-2500K (ціна 235 $) + GeForce GTX 570 (ціна 385 $) і т.д.

PS
Не лінуйтеся, включайте мізки і використовуйте свій шанс вибрати і купити кращу відеокарту для хорошого ігрового комп'ютера. Пам'ятайте те, що більшість збірок ПК в комп'ютерному магазині орієнтовані на цінник для покупця, а не на кращу швидкодію комп'ютера. У комп'ютерному магазині завжди знайдеться «найкраща» конфігурація системного блоку під вашу суму на комп'ютер, ось тільки не впевнений, що в ньому буде стояти оптимальний процесор і найкраща відеокарта 2010 - 2011, з можливих, для ігор.

А тому рекомендую підбір кращої відеокарти для комп'ютера, як власне і вибір інших комплектуючих, залишати за собою. Сподіваюся, у вас склалося певне уявлення про те, як вибрати хорошу відеокарту. І відвідуючи комп'ютерний магазин, ви точно будете знати, яку відеокарту купити ви хочете і що собою представляє - найкраща ігрова відеокарта в світі для оптимального системного блоку. Кращі конфігурації комп'ютерів, кращі процесори і кращі відеокарти чекають вас - зробіть осмислений крок на зустріч. Успіхів!

Як купити ігровий комп'ютер .
Як вибрати материнську плату .
Програма температура процесора .
Завантажити Nvidia PhysX для відеокарт ATI .
Перевірка жорсткого диска .

При копіюванні матеріалу посилання на сайт є обов'язковим!

З найкращими $ побажаннями
Denker.

Кращі відеокарти для ігор.

Звідси напрошується зустрічне запитання - чи потрібна вам найкраща ігрова відеокарта, що використовує 50% своєї потужності, чи потрібен вам потужний процесор з посередньою відкритий?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки