Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Radeon

слідом за своїм головним конкурентом NVIDIA компанія AMD влаштувала для журналістів презентацію своєї нової відеокарти . новинкою виявилася Radeon RX480 на основі GPU Polaris, і вона цілком здатна задовольнити потреби самих розпещених геймерів і VR-ентузіастів. Найдивніше ж у всій цій історії те, що нова відеокарта буде коштувати всього 199 доларів. Для порівняння: Geforce GTX 1 070 коштує 379 доларів, а GTX 1080 - 599 доларів.

Читати далі

Microsoft відкрила ще кілька технічних деталей про свою ігрову приставку Xbox One нового покоління, підтвердивши ранні чутки про те, що консоль підтримує тільки роботу з Direct3D, а не іншими технологіями на кшталт OpenGL і Mantle.

Читати далі

Аналітики Jon Peddie Research (JPR) вирішили розповісти світові про ситуацію, яка склалася на ринку графічних рішень в першому кварталі 2013 року.

Читати далі

Компанія AMD офіційно представила мобільну відеокарту Radeon HD 8970M, яка також відома під кодовою назвою Neptune і належить до сімейства Solar System . За словами компанії AMD, Radeon HD 8970M є найшвидшою мобільною відеокартою для потужних ігрових лептопів в світі.

Читати далі

В даний час стало відомо, що компанія NVIDIA готує до виходу модифіковану версію графічного адаптера NVIDIA GeForce GTX 650 Ti Boost. Примітно, що новинка не є відповіддю на недавно випущену відеокарту AMD Radeon HD 7790 , А позиціонується як прямий конкурент Radeon HD 7850 2GB.

Читати далі

В даний час компанія AMD офіційно представила нову відеокарту Radeon HD 7790. Новинка побудована на базі мікроархітектури Graphics Core Next і в асортименті виробника займе місце між моделями Radeon HD 7770 і Radeon HD 7850 .

Читати далі

компанія Sapphire офіційно представила доступний графічний адаптер Radeon HD 7770 Vapor-X Black Diamond, заснований на базі GPU AMD Radeon HD 7770 . Новинка отримала фірмову систему охолодження Vapor-X , В конфігурацію якої входить испарительная камера, дві мідні теплові трубки діаметром 8 мм, два 80-мм вентилятора і алюмінієвий радіатор.

Читати далі

Компанія AMD в ході виставки CES 2013 одночасно з мобільного серією графіки Radeon HD 8000 офіційно оголосила про вихід настільних графічних адаптерів Radeon HD 8000 для OEM-сегменту. Варто відзначити, що AMD вкотре вирішила піти шляхом перейменування старих моделей відеокарт.

Читати далі

компанія AMD несподівано для всіх офіційно представила мобільні графічні прискорювачі нового покоління Radeon HD 8000M. Нагадаємо, що вчора в складі ультрабука ASUS Vivobook U38N була помічена модель Radeon HD 8550M . «Біло-зелені» вирішили не зволікати і розкрили технічні особливості всього сімейства Radeon HD 8000M, до якого увійшли серії мобільних відеокарт 8500M, 8600M, 8700M і 8800M.

Читати далі

З огляду на той факт, що до кінця року залишається неповний місяць, а виробники графічних адаптерів дуже рідко анонсують продукти нового покоління під Новий рік, стає ясно, що серія графічних процесорів Radeon HD 8000, відомих під кодовою назвою Sea Islands , З'явиться не раніше 2013 року.

Читати далі

Ера графічних процесорів, виготовлених за нормами 28-нанометрового технологічного процесу вже не за горами
Ера графічних процесорів, виготовлених за нормами 28-нанометрового технологічного процесу вже не за горами. Але у компаній-виробників ще є в запасі трохи часу, для того щоб якось освіжити ринок вони готують рішення, засновані на базі графічних процесорів поточних поколінь. Однією з останніх відеокарт, заснованих на базі графічного ядра Barts, є новинка гонконгської компанії Sapphire Technology. Пристрій одержав назву Radeon HD 6850 Vapor-X і відрізняється заводським розгоном в тандемі з системою водяного охолодження Vapor-X.

Читати далі

Тайванська компанія з виробництва системних плат, відеокарт та іншої споживчої електроніки   Gigabyte   Technology готує до виходу на ринок ще дві моделі графічних адаптерів, заснованих на базі Radeon HD 6870 Тайванська компанія з виробництва системних плат, відеокарт та іншої споживчої електроніки Gigabyte Technology готує до виходу на ринок ще дві моделі графічних адаптерів, заснованих на базі Radeon HD 6870. Головною особливістю даних новинок є нереференсних система охолодження WindForce 3X, яка представлена ​​мідними тепловими трубками і трьома малошумящими вентиляторами. Новинки отримали назви GV-R687UD-1GD rev. 1.0 і rev. 2.0. Обидві відеокарти виконані на синій друкованій платі.

Читати далі

Нещодавно в замітці   AMD Radeon HD 6990M: найшвидший мобільний GPU в світі   , Було представлено рішення «біло-зелених» і тут же стало відомо, що американська компанія Dell однією з перших застосує цю відеокарту в своєму ігровому ноутбуці Alienware M18x
Нещодавно в замітці AMD Radeon HD 6990M: найшвидший мобільний GPU в світі , Було представлено рішення «біло-зелених» і тут же стало відомо, що американська компанія Dell однією з перших застосує цю відеокарту в своєму ігровому ноутбуці Alienware M18x. Відеокарта заснована на базі графічного процесора Barts (XT), який по 256-бітної шині пов'язаний з 2 Гбайтами пам'яті і має 1120 потокових процесорів, 56 текстурних блоків, а також 32 блоки растеризації. Користувачі зможуть опціонально вибрати для ноутбука Alienware M18x SLI-зв'язку з графічних адаптерів Radeon HD 6990M. Ноутбук заснований на базі центрального розігнаного чотирьохядерного процесора Intel Core i7 2920XM з тактовою частотою 4,5 ГГц.

Читати далі

З моменту анонсування мобільного процесора GeForce GTX 580м, який компанія NVIDIA назвала «найшвидшим в світі» пройшло всього кілька тижнів
З моменту анонсування мобільного процесора GeForce GTX 580м, який компанія NVIDIA назвала «найшвидшим в світі» пройшло всього кілька тижнів. Але, тим не менш, відповідь «біло-зелених» можна назвати практично блискавичним. Компанія AMD, другий за величиною в світі виробник центральних процесорів, з гордістю анонсувала високопродуктивний адаптер Radeon HD 6990M, призначений для потужних портативних комп'ютерів. розробники з Саннівейл охрестили свій продукт «найшвидшим GPU для ноутбуків», відзначаючи його 25-процентну перевагу в порівнянні з існуючими конкурентами топового рівня. Відеокарта заснована на базі графічного процесора Barts (XT), який по 256-бітної шині пов'язаний з 2 Гбайтами пам'яті і має 1120 потокових процесорів, 56 текстурних блоків, а також 32 блоки растеризації.
Читати далі

Г рафіческіе адаптери AMD   Radeon   HD 7670 і HD 7650, які повинні з'явитися у продажу в кінці року, будуть використовувати існуючу архітектуру Cayman
Г рафіческіе адаптери AMD Radeon HD 7670 і HD 7650, які повинні з'явитися у продажу в кінці року, будуть використовувати існуючу архітектуру Cayman. У ній застосовується конфігурація шейдерних блоків VLIW4, яка управляє завантаженням чотирьох потокових процесорів, на два з яких відведені спеціальні функції. Згідно з інформацією з сайту XTReview, AMD змушена була вчинити так для забезпечення сумісності роботи графічних карт Radeon HD 7670 і HD 7650 з процесорами APU Trinity в режимі Hybrid CrossFireX. Детальні специфікації графічних карт поки невідомі, але є інформація про те, що їх графічне ядро ​​Lombok буде також використовуватися в ноутбуках. Інші представники сімейства продуктів AMD Southern Islands будуть засновані на більш сучасній архітектурі, яка була представлена ​​в цьому році під час саміту Fusion Developer.

Читати далі

Тайванська компанія з виробництва системних плат, відеокарт та іншої споживчої електроніки   Gigabyte   Technology готує до виходу на ринок свою модифікацію графічного адаптера Radeon HD 6970
Тайванська компанія з виробництва системних плат, відеокарт та іншої споживчої електроніки Gigabyte Technology готує до виходу на ринок свою модифікацію графічного адаптера Radeon HD 6970. Новинка отримала комерційна назва GV-R697UD-2GD. Головною особливістю графічного рішення виступає нереференсних система охолодження WindForce 3X з технологією теплових трубок і трьома малошумящими вентиляторами. В оновленій версії графічного адаптера застосований конденсатор NEC Proadlizer, який забезпечує більш стабільне живлення при високих навантаженнях.

Читати далі

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки