Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому не включається ноутбук Samsung r525, r540, r60s, чорний екран, як запустити, що робити

  1. Перевірте зарядний пристрій
  2. Проблема охолоджуючої системи
  3. Несправний жорсткий диск
  4. несправна відеокарта
  5. несправний екран
  6. Несправна материнська плата

Не включається ноутбук Samsung, не реагує на натискання кнопки живлення

При зіткненні з такою проблемою, коли ваш ноутбук Samsung не включається, необхідно виявити причину. Усунути її можна і самостійно, якщо у вас є необхідні навички і мінімальний набір інструментів. Але, звернувшись до сервісного центру, ви отримуєте професійний ремонт і гарантію на проведені роботи. У нашій статті наведено перелік можливих дефектів. З якимись можна і своїми руками впоратися, а якісь краще довірити фахівцям.

Перевірте зарядний пристрій

Якщо не включається ноутбук Samsung r525, r540, r60s і інших моделей, то в першу чергу потрібно перевірити блок живлення зарядного пристрою. Проведіть зовнішній огляд - меющіеся механічні пошкодження на штекерах, роз'єми та шнурах повинні насторожити. Перевірте мультиметром напругу.

На самому блоці повинна бути вказана величина номінальної напруги, яке і має видати блок при перевірці. Якщо є можливість, то перевірте на іншому апараті або підключіть аналогічне зарядний.

Перевірте роз'єм живлення і кнопку включення Перевірте роз'єм живлення і кнопку включення

Навіть, якщо у вас 100% справна батарея, вона могла розрядитися і через не справного роз'єму живлення просто-напросто не надходить струм для запуску вашого гаджета. Тому огляньте хоча б візуально на відсутність механічного пошкодження. Для більш детальної діагностики ноутбук потрібно розібрати.

Таку проблему могла створити несправна кнопка включення. При її натисканні ви повинні відчути характерний звук і, якщо цього не відбулося, тоді причина однозначно в ній. Але, міг зламатися і шлейф всередині комп'ютера. Чи так це, допоможуть встановити фахівці, що представляють сервіс ноутбуків Самсунг .

Проблема охолоджуючої системи

Як давно ви робили механічне чищення від пилу і заміну термопасти? Якщо тепер не включається ноутбук Cамсунг, а до цього передувала постійна його перезавантаження, то ймовірно апарату вже завдано значної шкоди через перегрів. Зверніться до фахівців або зробіть чистку самостійно і пробуйте запустити ноутбук знову.

Несправний жорсткий диск

Якщо є несправність жорсткого диска і система BIOS його не може звернутися до, то ноутбук також не включатиметься. Можливо, його просто потрібно повернути на місце, підключити знову, так як при інтенсивній трясці або не сильно падінні HDD відійшов.

Це в кращому випадку. У гіршому - при ударі або іншому механічному впливі пошкодилися сектори, які відновленню не підлягають і його потрібно міняти на новий.

несправна відеокарта

Якщо не включається ноутбук Samsung, чорний екран - ймовірна причина в відеокарті. Якщо горять тільки індикатори, ноутбук реагує на підключення зарядного пристрою, тобто сам апарат при включенні подає ознаки життя, але при цьому не запускається система охолодження. Це найбільш очевидні ознаки згорілої відеокарти.

несправний екран

Огляньте ноутбук з різних ракурсів і прислухайтеся до звуків, які він видає. Можливо ви почуєте запуск ОС Windows і побачите зображення екрану без підсвічування. Несправність матриці або її шлейфів вимагає їх заміни. Знову, якщо була інтенсивна тряска або падіння, удар - потрібно розібрати ноутбук і поправити шлейф дисплея, який міг відійти з роз'єму.

Несправна материнська плата

Не включається ноутбук Samsung і через вихід з ладу материнської плати. При цьому індикатори горять і шумить система охолодження. Причиною є потрапляння вологи і коротке замикання, а також будь-механічне пошкодження. Часто пошкоджуються північний і південний мости через перегрів від скопилася пилу. Фахівці нашого сервісного центру Samsung проведуть діагностику і виявлять причини, запропонувавши оптимальне рішення проблеми.

джерело: https://samsngexperts.ru/

Не допомогла стаття?

Ви можете задати питання майстрам з нашого сервісного центру, зателефонувавши по телефону або написавши своє питання на форму зворотного зв'язку.

Ваше повідомлення надіслано.

Дякую за звернення.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки