Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук Acer Aspire 5530 не включається. Сервісний ремонт відеокарти

  1. Ноутбук acer Aspire 5530 перестав включаться
  2. відсутні ініціалізації
  3. Перезавантаження або виключення на етапі запуску BIOS
  4. Ні завантаження з жорсткого диска
  5. Зависає Віндовс, рестарт ноутбука під час включення операційки
  6. Немає зображення на жк дисплея в ноутбуці Асер Aspire 5530
  7. Ні харчування від мережі в ноутбуці Асер Aspire 5530
  8. Ноутбук Acer Aspire 5530 НЕ заряджається
  9. Чи не працює від акумулятора або несправна батарея
  10. Програмні поломки ноутбука Асер Aspire 5530
  11. Механічні пошкодження ноутбука
  12. Привід не розпізнає двд
  13. Вихід з ладу південного моста, північного моста або відеочипа
  14. Несправності дисплея ноутбука Асер Aspire 5530
  15. Вихід з ладу внутрішнього або зовнішнього блоків живлення
  16. Залитий рідиною acer Aspire 5530
  17. Вартість ремонту ноутбука Асер Aspire 5530

Подробиці Опубліковано 03 Березень 2014 Автор: Роман

Часто, заходячи до нас сервіс, клієнти стверджують, що ноутбук Асер Aspire 5530 не включається або НЕ стартує, проте - це різні речі і можуть означати різні поломки Часто, заходячи до нас сервіс, клієнти стверджують, що ноутбук Асер Aspire 5530 не включається або НЕ стартує, проте - це різні речі і можуть означати різні поломки. Не може завантажуватися операційна система, а може взагалі не бути ініціалізації. Наприклад, якщо в ноутбуці acer Aspire 5530 немає живлення від розетки і не заряджається акумулятор - це як правило різні несправності, хоча ці терміни часто плутають. Давайте визначимо найбільш часті несправності ноутбука і їх прояви.

Ноутбук acer Aspire 5530 перестав включаться

Ноутбук не реагує на натиснуту клавішу старту, тобто, не починає крутитися кулер, не включаються індикатори. При вимкненому стані лампочка заряду акумуляторна батарея може, як світиться, так і бути виключеними. Даний факт при описі несправності варто вказати. Причин такої поведінки може бути багато:

  • проблема у внутрішньому блоці живлення на системній платі. Тут варіацій може бути багато, короткий коротке замикання в ланцюгах харчування або батареї, згоріла мікросхема харчування, або чергового режиму
  • коротке замикання в південному або північному мостах, наприклад через пробою по usb
  • бита прошивка або відсутній прошивка BIOS
  • немає контакту в роз'ємі харчування в ноутбуці або в блоці живлення
  • поламаний адаптер харчування, , А батарея відсутня або витягнута. Якщо при натисканні кнопки включення у вас кілька разів загоряється лампочка підзарядки акумулятора, але ноутбук не запускається, - це говорить саме про сіла батареї і немає зарядки

відсутні ініціалізації

Під визначенням відсутній ініціалізації, мають на увазі такі симптоми: після натискання кнопки включення, починає обертатися, гудіти, працювати кулер і не зупиняється, гуде постійно на великих швидкостях, загоряються індикатори включення і клавіші NumLock і так далі, але не гаснуть, подальша завантаження не відбувається, не вмикає підсвічування. Можливі варіації з індикаторами, але однаковою залишається реакція кулера, відсутність картинки, відсутність світіння індикатора hdd. Даний дефект не варто плутати зі зниклим зображення на матриці. Отже, причини:

Перезавантаження або виключення на етапі запуску BIOS

Не плутати з перезавантаженнями при завантаженні Windows. Тут однозначно описати симптоми ноутбука важко, потрібно діагностика Асер Aspire 5530 , Але можливі причини наступні:

  • висока температура південного моста, як правило, через КЗ в ньому. Найчастіше відбувається через неакуратне поводження з ЮСБ кабелем
  • перегрів процесора, через забруднене пилом кулера або не сильно прилягання радіатора, така поведінка спостерігається рідко, зазвичай, супроводжується високими оборотами кулера і завжди різними моментами виключення
  • відсутність харчування з блоку живлення, немає контакту на коннекторе харчування, ноутбук намагається запуститися від акумулятора, але оскільки вона сіла, він відразу гасне
  • проблеми з bios

Ні завантаження з жорсткого диска

Не плутати з немає завантаження Windows. Зауважимо, що під час цього дефекту, на відміну від попередніх, практично завжди виходить зайти в bios. Симптоми, які вказують в цю несправність, також різні. Все може повиснути на заставці биос, може безперервно крутити спроби завантаження з мережевої плати, видати просто чорний екран з курсором або сказати що диск не системний. У цьому випадку причиною є: несправний вінчестер або чіпсет південного моста ноутбука . Перший варіант зустрічається набагато частіше, і причин поведінки HDD, таким чином, може бути безліч: починаючи від проблем з роз'ємом підключення, залипання головок, битих блоків, через те, що диск не відформатовано або чи не розбитий. Природно, методи вирішення теж різні.

Зависає Віндовс, рестарт ноутбука під час включення операційки

Перезапуск найчастіше через пошкодження системи, іноді просто через збій Windows. Часто простіше встановити заново Windows, ніж намагатися відремонтувати.

Немає зображення на жк дисплея в ноутбуці Асер Aspire 5530

Як не дивно, але деколи проблеми досить банальні, та й проблемами з матрицею їх назвати неможливо. Хоча дуже часто потрібно заміна монітора на ноутбуці . Найчастіші серед них:

  • зламалася, або запала кнопка вимикання монітора при закритті верхньої кришки.
  • проблема в инверторе екрану ноутбука
  • несправна лампа підсвічування
  • проблеми з відеокартою, протестувати можна підключенням зовнішнього екрана, якщо є така можливість. У разі поломки, потрібна ремонт відеочипа ноутбука .
  • перетерті шлейфи

Ні харчування від мережі в ноутбуці Асер Aspire 5530

Така поломка може бути окремим випадком дефекту "ноутбук не включається". В цьому випадку в ноутбуці батарея не заряджає, але ноутбук acer Aspire 5530 може і працює, але від батареї, в цьому випадку, в Віндовс про це йтиметься, акумулятор буде по чуть-чуть розряджатися. причини:

  • проблеми в роз'ємі живлення або з блоком живлення ноутбука
  • проблеми з контролером заряду

Ноутбук Acer Aspire 5530 НЕ заряджається

Чи означає, що харчування від мережі йде. Windows відображає наявність харчування від мережі, але немає іконки заряду. Цей дефект зовсім не означає, що обов'язково у вас неробоча батарея, але таке теж може бути. Чому так могло статися:

  • неробоча батарея
  • проблеми з внутрішнім блоком живлення
  • недолік потужності зарядного пристрою

Чи не працює від акумулятора або несправна батарея

Тут треба чітко розуміти, що не запускається від батареї значить, що коли немає зовнішнього живлення ноутбук Асер Aspire 5530 НЕ стартує, це не може означати, що ноутбук працює близько 5 секунд, потім вимикається.

  • найчастіше неробоча батарея, в такому випадку найчастіше батарея і не заряджається
  • проблема в внутрішнім блоком живлення

Програмні поломки ноутбука Асер Aspire 5530

За симптомами поломки ноутбуків можна розділити на програмні, апаратні та змішані. За статистикою програмний ремонт ноутбуків необхідний в 25 відсотках поломок. Інші випадки - це або тільки апаратні пошкодження ноутбуків, або, софт. Симптоми програмних несправностей - загальмованість Віндовс, поява різних повідомлень про помилки, віруси. Система і Soft можуть не включаться зовсім, перезавантажуватися, зависати і т.д. Загалом, серед програмних типові несправності ноутбуків - багато сміття і завірусованность операційної системи. І майже в 100% причиною програмних збоїв є сама людина. Відвідування сайтів сумнівного змісту, запуск неперевірених файлів і програм, робота в Internet без антивірусного захисту і відсутність навіть мінімальних профілактичних робіт з системою - цього достатньо, щоб через короткий термін ноутбук заглючить.

Виправлення програмних несправностей полягає в видалення вірусів, відновлення робочого стану Віндовс або повної її перевстановлення зі збереженням файлів.

Механічні пошкодження ноутбука

Апаратні пошкодження можна поділити на два типи - механічні та електронні. Механічні поломки ноутбука - це фізичні несправності, нанесені користувачем, такі як, розлита кава, газованої води, алкогольних напоїв, чаю, рідин, води і т.д., падіння ноутбука на підлогу, удари по ноутбуку, розбиття екрану або клавіатури сторонніми предметами, поломка роз'єму живлення і розриви кабелі зарядного пристрою.

Не враховуючи пролиття води, яка в змозі вбити в ноутбуці все, що завгодно, найчастіше в ноутбуках ламаються монітор і клавіші клавіатури. Матриця, розбивають при невдалому відхиленні кришки або під час закриття кришки, коли на клавіатурі лежать сторонні предмети, наприклад, флешки, мишка, ручки, олівці, ключі. А ось небезпекою клавіатури - це рідина, або катують почистити клавіатуру будинку.

Привід не розпізнає двд

Несправності приводу ноутбука в деяких випадках виходить, виправити чищенням читаючої головки, але частіше за все усуваються заміною приводу .

Вихід з ладу південного моста, північного моста або відеочипа

симптоми поломки південного моста на ноутбуці acer Aspire 5530 - не працюють USB, мишка або клавіатура, ноутбук може стартувати, але не завантажуватися. При поломки відеокарти ноутбук Асер Aspire 5530 включається, але на екрані пропадає картинка, або картинка з артефактами; буває, що монітор б'ється на багато частин. При таких симптомах потрібно ремонт ноутбуків третьої категорії складності - з заміною BGA-компонентів. Типові причини виходу з ладу ноутбука - неправильне підключення карт пам'яті, перегрів ноутбука через забитої пилом системи охолодження, перевантаження ноутбука відео-додатками і іграми, заводський брак. Для запобігання подібних несправностей, рекомендуємо проводити 1 раз на рік чистку ноутбук Acer Aspire 5530 .

Несправності дисплея ноутбука Асер Aspire 5530

типові несправності монітора ноутбука - спотворення квітів, зображення з червоним відтінком, немає підсвічування, миготіння екрану. Якщо екран зовсім темний, хоча щось видно під кутом, то це типові поломки інвертора ноутбука або лампи підсвічування. Якщо блимає - то 100% інвертор. Червоне зображення на дисплеї видає лампу підсвічування. Артефакти, смуги або перешкоди - поламаний шлейф матриці або дешифратор. Причини поломки - природне старіння, неякісне харчування, перетирання шлейфа. Найбільш часта з несправностей - вихід з ладу лампи підсвічування.

Вихід з ладу внутрішнього або зовнішнього блоків живлення

Вихід з ладу блоку живлення ноутбука Асер Aspire 5530 призводять до того, що ноутбук взагалі не вмикається або не заряджає акумулятор. Внутрішній блок живлення виходить з ладу через вигоряння деталей обв'язки схеми живлення або контролера харчування. Проблеми в замикання ланцюга, в неякісному харчуванні, в відсутності заземлення і т.д. Якщо ноутбук Асер Aspire 5530 не включається або не заряджається належним від мережі, отже необхідно шукати причину в несправності зовнішнього блоку живлення ноутбука. Часто в зарядному просто розходяться контакти - варто їх подужати, і ноутбук знову в строю.

Залитий рідиною acer Aspire 5530

Потрапила рідина на ноутбук acer Aspire 5530 може завдати істотної шкоди. Найважче, що може статися - це поломка материнської плати. У цьому випадку потрібна заміна материнської плати ноутбука .

Щоб уникнути походу в сервісний центр, не пийте і не ставте воду біля с ноутбуком. Не рекомендується приймати їжу за ноутбуком. Якщо проблема вже трапилася - ні в якому разі не розбирайте корпус. Це може привести до протікання рідини всередину ноутбука або до пошкодження шлейфу. Обережно дозволить уникнути проблем з поломкою клавіатури і окремих кнопок.

Вартість ремонту ноутбука Асер Aspire 5530

Вартість ремонту залежить від вартості запчастин і роботи по їх заміні. Приблизну ціну можна дізнатися за контактним телефоном нашого сервісного центру або у відповідному розділі:


Додати коментар

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки