Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Що робити, якщо планшет заряджається, але не включається

  1. Вступ Дорогі друзі, сьогодні ми з вами поговоримо про те, що робити, якщо планшет заряджається, але...
  2. Крок 1
  3. крок 2
  4. крок 3
  5. крок 4
  6. крок 5
  7. крок 6
  8. Підведемо підсумки

Вступ

Дорогі друзі, сьогодні ми з вами поговоримо про те, що робити, якщо планшет заряджається, але не включається. Перш ніж приступити до дій по усуненню цієї проблеми, потрібно буде трохи розібратися з причинами її появи. Це допоможе вам більш точно визначити, що саме ви будете робити в подальшому. В іншому випадку можна ще більше погіршити становище до остаточної поломки апарату. Природно, нам це не потрібно, тому діяти необхідно вкрай акуратно і обережно: будь-який невірний рух може привести до неприємних наслідків.

Природно, нам це не потрібно, тому діяти необхідно вкрай акуратно і обережно: будь-який невірний рух може привести до неприємних наслідків

Якщо є проблема, коли планшет заряджається, але не включається, читайте, як швидко і ефективно її виправити

Якщо моральну підготовку ви пройшли, то давайте обговоримо найбільш імовірні проблеми:

  1. непрацююче зарядний пристрій ;
  2. Поламаний вхід планшета для отримання зовнішнього живлення;
  3. Зовнішнє пошкодження;
  4. Проблема з подачею струму;
  5. Програмна проблема.

Як бачите, причин помилки не так вже й багато, але всі вони тягнуть за собою певну ланцюг наслідків. Тому приготуйтеся до тривалої роботи. Кожну з цих проблем ми будемо розглядати послідовно, щоб не упустити деякі деталі. Рекомендується після усунення кожної неполадки перевіряти, виправлена ​​помилка чи ні. Тільки потім переходите до наступних пунктів. Якщо ви готові, то приступимо до роботи!

Що робити?

Отже, що ж робити, якщо планшет заряджається, але не включається. Причини ми дізналися вище, тому можна почати робити спроби щодо їх ліквідації. Але все робимо по порядку:

Крок 1

Перевіряємо для початку що використовується зарядний пристрій: може бути, воно не може передати достатню кількість енергії з огляду на свою нинішню слабкість. Таке може бути з китайськими неоригінальними зарядками (особливо ця проблема знайома користувачам iPad, тому що їх шнури рвуться частіше за інших).

Таке може бути з китайськими неоригінальними зарядками (особливо ця проблема знайома користувачам iPad, тому що їх шнури рвуться частіше за інших)

Перевірте зарядний пристрій, можливо проблема в зарядці

Візьміть оригінальний кабель і блок живлення, перш ніж підключати свій планшет до зарядки. Почекайте деякий час, поки акумулятор зарядиться (не менше 20-30 хвилин), тільки потім спробуйте його включити. Бажано перед цим перевірити роботу кабелю і блоку для зарядки на іншому гаджеті, завдяки їхній можливості.

крок 2

Може бути таке, що вхід для кабелю в планшеті зламався: тоді пристрій може зовсім не отримувати заряду, але показувати, що процес збільшення рівня заряду батареї йде. В такому випадку обов'язково зверніться до спеціалізованого майстру по діагностиці, а також заміні частин планшетів . Самостійно розкривати і змінювати щось всередині конструкції пристрою абсолютно не рекомендується.

крок 3

Якщо ви кидали свій планшет (на асфальт, плитку або будь-яку іншу поверхню), ви могли пошкодити якусь його нутро. Це необов'язково буде вхід, як в попередньому випадку. Можливо, що у вас навіть поламався екран. В такому випадку він може не показувати картинку: тобто, планшет працює як зазвичай, але ви бачите тільки чорний екран, так як дисплей поламаний . Як і в другому пункті зверніться до фахівця. Ще раз нагадуємо, що заміна монітора або інших внутрішніх частин планшета самостійно і в домашніх умовах робити не рекомендується.

Ще раз нагадуємо, що заміна монітора або інших внутрішніх частин планшета самостійно і в домашніх умовах робити не рекомендується

Якщо пристрій падало на підлогу, асфальт, то легко могло пошкодити щось всередині

крок 4

Буває і таке, що напруга від джерела струму є маленьким для того, щоб планшет включився: він може показувати, що зарядка йде, але так і не зарядити його для нормального включення. Спробуйте змінити джерело подачі електрики.

Спробуйте змінити джерело подачі електрики

Іноді напруги недостатньо і зарядка відбувається, але так і не заряджає пристрій для нормального включення

Бажано, щоб він був абсолютно в іншому місці: якщо ви поставите в сусідню розетку, то вона теж матиме слабку напругу. Можете піти до одного чи знайомому за допомогою і подивитися, усунулася чи проблема після цього чи ні.

крок 5

Нерідко випадком може бути і програмний збій: злетіла прошивка, синій екран і так далі. Спробуйте підключити після деякого часу, проведеного на зарядці, свій планшет до комп'ютера. Якщо пристрій виявляється (наприклад, iPad видно в програмі iTunes і все йде звичайним чергою), то у вас може бути проблема з третього пункту. Але таке відбувається дуже рідко: найчастіше потрібно зробити перепрошивання гаджета. Якщо ви не вмієте це робити, то можете скористатися спеціальними інструкціями на сайті.

крок 6

Якщо жодна з попередніх рекомендацій не допомогла, то обов'язково зверніться в сервісний центр. Зверніть увагу, що після покупки нового планшета виробник дає вам право на безкоштовний ремонт виробничого браку протягом року. Тобто, якщо ви не впускали планшет, не встановлювали якісь програми, які могли привести до поломки, то можете спробувати повернути його по гарантії.

Тобто, якщо ви не впускали планшет, не встановлювали якісь програми, які могли привести до поломки, то можете спробувати повернути його по гарантії

Якщо нічого не допомогло, звертайтеся в сервісний центр

Якщо буде доведена вина виробника, ви зможете обміняти свій пристрій на нове або повернути гроші. Але якщо ви все ж самі упустили його, то доведеться звертатися до платних центрам. Вони проведуть діагностику і скажуть вам, що потрібно буде поміняти, і в яку суму це обійдеться.

Підведемо підсумки

Шановні читачі, сьогодні ми обговорили досить серйозне питання: що робити, якщо планшет заряджається, але не включається. Ми виділили п'ять основних і найбільш популярних причин появи такої неприємної ситуації, а також шість можливих рішень:

  1. Непрацююче зарядний пристрій: замінити його на інше;
  2. Поламаний вхід планшета для отримання зовнішнього живлення: замінити поламаний вхід у майстри або самостійно (при наявності такої можливості);
  3. Зовнішнє пошкодження: рішення залежить від типу пошкодження;
  4. Проблема з подачею струму: замінити джерело подачі електрики;
  5. Програмна проблема: перепрошити планшет або скинути до заводських налаштувань ;
  6. Якщо нічого не допомогло, залишається тільки звернення до сервісного центру.

Сподіваємося, що справа не дійшла до шостого пункту, і у вас все вийшло. Розкажіть в коментарях свою історію: який спосіб вам допоміг? Якщо жоден з перерахованих вище не допоміг, то вкажіть свій.

Тисни "Подобається" та читай кращі пости на Facebook

Що робити?
Розкажіть в коментарях свою історію: який спосіб вам допоміг?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки