Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Упав ноутбук і не включається - що робити: ремонт

  1. Пошкодження після падіння
  2. Як бути, якщо ноутбук впав?
  3. рекомендації

Ноутбуки є досить ламкі компоненти, тому будь-яка фізична дія може стати причиною для виникнення серйозних несправностей, усунути які вам допоможуть фахівці майстерні, яка виконує ремонт ноутбуків . Падіння і удари дуже небезпечні для ноутбуків, оскільки призводять до зовнішніх пошкоджень пристрою і викликають неполадки внутрішніх елементів. Найчастіше в результаті падіння виникають механічні пошкодження - тріщини і відколи корпусу, розбитий монітор. Не менш рідкісні поломки внутрішніх елементів, причому відразу після падіння їх можна не помітити. Якщо впав ноутбук не включається, необхідно виявити несправність і її причину. У цьому вам допоможуть фахівці спеціалізованої майстерні, які виконають ретельну діагностику пристрої, допоможуть виявити і усунути несправність. Вартість робіт і час виконання ремонту, як правило, залежить від обсягу і тяжкості ушкоджень.

ремонт ноутбуків

Найбільш поширені ушкодження ноутбука після падіння

Пошкодження після падіння

В результаті падіння в першу чергу страждає корпус ноутбука, клавіатура і монітор. Може виявитися пошкодженим жорсткий диск, материнська плата або внутрішні шлейфи. Більшість пошкоджень неможливо усунути самостійно, оскільки для виконання ремонту потрібно наявність певних знань і навичок, а так само спеціальних інструментів і обладнання. Наприклад, якщо в ноутбуці відпаявся чіп або обламалися контакти, не обійтися без паяльної станції. У більшості випадків пошкоджені елементи не відновлюються, а замінюються новими. Якщо в ноутбуці сильно розбитий корпус, потрібно замінити його повністю або поміняти пошкоджені частини.

Падіння відкритого ноутбука зазвичай закінчується пошкодженням екрану. Заміна матриці і інших елементів екрану - справа не проста. Для початку потрібно підібрати підходящу матрицю, що дуже складно зробити, не маючи спеціальних знань, а потім грамотно встановити, не пошкодивши при цьому інші елементи пристрою. Якщо ноутбук впав у відритому положенні, можуть бути пошкоджені петлі, що з'єднують матрицю з основою пристрою. Фахівці можуть виконати ремонт петель ноутбука або їх заміну при необхідності.

У деяких ситуаціях, ноутбук після падіння включається і працює, проте в процесі подальшої експлуатації з'являються різного роду збої. Це може пов'язано з ушкодженнями внутрішніх компонентів. Для точного визначення несправності варто звернутися за допомогою до фахівців, які зможуть діагностувати несправність. Навіть, якщо ноутбук працює без проблем, після падіння його буде зовсім не зайвим віднести в сервіс для проведення діагностики, щоб переконатися в його повній справності.

Як бути, якщо ноутбук впав?

Від падіння не застрахований жоден ноутбук, така неприємна ситуація може трапитися з ким завгодно - і з тими, хто недбало ставиться до пристрою, і з тими, хто намагається бути дбайливим і обережним. В цілому, більшість сучасних ноутбуків виготовляється з якісних і міцних матеріалів, тому цілком можуть витримати падіння з висоти до двох метрів. Однак це за умови того, що він впав у закритому стані, якщо ж падає розкритий ноутбук, уникнути пошкоджень практично неможливо. В першу чергу в такій ситуації страждає монітор - з'являються тріщини, відколи або зовсім екран відламується від основи. При таких явних ознаках будь-якому користувачеві зрозуміло, що вам не уникнути походу в майстерню, де буде виконаний ремонт або заміна екрану.

Якщо після падіння ноутбука явні пошкодження не видно, можна спробувати самостійно визначити, постраждали внутрішні елементи пристрою чи ні. Для початку перевірте акумуляторну батарею. Для цього пристрій коштує відключити від мережі, витягти і уважно перевірити акумулятор на наявність тріщин і протікання. Спробувати включити ноутбук безпосередньо від мережі, якщо він працює, значить, материнська плата пристрою не пошкоджена. В іншому випадку може знадобитися досить дорогий ремонт материнської плати ноутбука. # Впав ноутбук і не включається # що робити # впав ноутбук екран # наслідки

рекомендації

Оскільки пошкодження можуть виявитися досить серйозними, можна спробувати витягти і зберегти наявну на ноутбуці інформацію. Якщо в ноутбуці розбитий екран, можна спробувати підключити його до зовнішнього монітора. Що з'явилося на екрані зображення стане сигналом про те, що материнська плата, жорсткий диск, клавіатура не постраждали при падінні. Навіть якщо не з'являється зображення, можна спробувати записати важливі файли на диск або передати їх по мережі. Якщо ніяк не виходить встановити контакт з падінням ноутбуком, можна витягти жорсткий диск і підключити його до іншого комп'ютера, щоб зберегти потрібні документи. Зрештою, навіть, якщо при падінні був пошкоджений жорсткий диск, його можна відновити повністю або хоча б частково.

Падіння ноутбуків - досить часта причина звернення до нашого сервісного центру, який виконує ремонт ноутбуків в Мінську . Наші фахівці мали справу з самими нестандартними ситуаціями і найскладнішими поломками, тому зіткнувшись з такою проблемою, сміливо йдіть до нас. Наші майстри швидко і точно продіагностіруют ваш комп'ютер, визначать ступінь тяжкості ушкоджень і комплекс необхідних відновлювальних робіт. Всі несправності будуть усунені швидко і якісно, ​​з використанням оригінальних комплектуючих і спеціального устаткування. Ми надамо професійну допомогу вашому лептопу, надавши гарантію якості на всі виконані роботи і замінені елементи.

Як бути, якщо ноутбук впав?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки