Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як прискорити Mac. Що таке Optibay і чим він корисний

Не у всіх власників MacBook є можливість оновлювати девайс кожні пару років

Не у всіх власників MacBook є можливість оновлювати девайс кожні пару років. Тому тема збільшення продуктивності старих пристроїв завжди актуальна - апгрейд ноутбука обійдеться дешевше, ніж покупка нового. Я вже розповідав про способи прискорити старий Mac , Згадавши про заміну жорсткого диска (HDD) твердотілим накопичувачем (SSD). Але не пояснив, як це відбувається і що конкретно власник може отримати після такого апгрейда. У цьому матеріалі я розповім і покажу, що потрібно для отримання величезного приросту в продуктивності MacBook або iMac.

після виходу MacBook Pro з дисплеєм Retina багато власників колишніх версій ноутбука засмутилися не на жарт, адже Apple позбавила покупців від можливості самостійного збільшення обсягу оперативної пам'яті і заміни накопичувача. Тому MacBook Pro, випущені до 2012 року включно, мають невелику перевагу над більш новими моделями у вигляді можливості апгрейда. Головне місце в збільшенні продуктивності займає установка твердотільного накопичувача замість штатного HDD. І такий "тюнінг" зовсім не влетить в копієчку, якщо підійти до ситуації з розумом і вибрати не звичайну заміну, а установку Optibay.

І такий тюнінг зовсім не влетить в копієчку, якщо підійти до ситуації з розумом і вибрати не звичайну заміну, а установку Optibay

Optibay - це спеціальна корзина, що вміщає в себе 2.5 "диск і яка встановлює замість стандартного DVD-приводу Apple SuperDrive. Це дозволяє позбутися від рідко використовується приводу і замінити його на HDD, встановлений раніше в ноутбуці. А ось на місце HDD якраз встає SSD- накопичувач. Саме таким чином можна не тільки збільшити загальний обсяг сховища Mac, але і помітно прискорити його, адже SSD має більшу швидкість читання / запису - це зменшує час завантаження системи і додатків.

Саме таким чином можна не тільки збільшити загальний обсяг сховища Mac, але і помітно прискорити його, адже SSD має більшу швидкість читання / запису - це зменшує час завантаження системи і додатків

Існує дві версії Optibay: 9.5 мм і 12 мм, які відповідно встановлюються в MacBook і iMac. А підключається і працює кошик за тим же принципом, що і дисковод - через інтерфейс SATA (або ж IDE для Mac, випущених до 2008 року). Звичайно, швидкість читання / запису даних при підключенні жорсткого диска через Optibay падає, але в разі використання його в якості звичайного сховища для файлів це зовсім не критично.

Установка HDD через Optibay допоможе не тільки збільшити обсяг сховища, а й істотно заощадить гроші - замість SSD на 512Гб або 1 Тб краще взяти версії на 120-256 Гб, паралельно залишивши жорсткий диск для зберігання файлів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки