Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як встановити Windows 10 на планшет: допоможе флешка і клавіатура

  1. Оновлюємо вісімку до десятки на планшеті Asus VivoTab Note 8
  2. Чистий установка на планшет Asus VivoTab Note 8
  3. Windows 10 mobile замість Phone 8
  4. підводимо підсумок
  5. Відео по темі

Зараз складно кого-небудь здивувати планшетом на базі iOS і Android. Але якщо згадати історію, то перші планшети на цих операційних системах з'явилися порівняно недавно. У 2010 з'явився на світ перший iPad, а вже в наступному році компанія Google випустила свій перший планшет з ОС Android під назвою Motorola XOOM. У наш час планшети від Apple і Google отримали величезну популярність серед мільйонів користувачів у всьому світі. Такий порядок речей підштовхнув софтверного гіганта, компанію Microsoft, підключитися до планшетній гонці.

У 2012 році Microsoft випускає операційну систему Windows 8, яка орієнтована, як на стаціонарні ПК, так і на планшетні. Компанії довелося повністю поміняти підхід до сенсорних ПК, так як вона вже мала не успішний досвід з планшетами на базі Microsoft Tablet PC. Зараз Microsoft використовує нову операційну систему для своїх планшетів, яка носить назву Windows 10.

У багатьох користувачів планшетних ПК на базі ОС Windows 8 зараз виникають питання, як перейти на нову десятку. Крім переходу на десятку користувачів планшетів також цікавить перевстановлення і чиста установка самої Windows 10 на мобільному ПК. Щоб вирішити всі ці питання, ми підготували матеріал, в якому докладно опишемо процес встановлення та оновлення десятки. Крім планшетних ПК на Windows, ми також торкнемося мобільну ОС для смартфонів Windows 10 Mobile. У цій темі наші читачі дізнаються відповідь на питання: як встановити Windows 10 mobile на своєму смартфоні від Microsoft.

Оновлюємо вісімку до десятки на планшеті Asus VivoTab Note 8

Планшет Asus VivoTab Note 8 спочатку поставляється з операційною системою Windows 8.1. Для поновлення Asus VivoTab Note 8 до Windows 10 нам знадобиться утиліта Media Creation Tool, яку можна завантажити, перейшовши за цим посиланням https://www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10. Після завантаження запустимо утиліту.

У вікні виберемо перший пункт, який нам дозволить оновитися до десятки. На подальшому етапі утиліта почне завантаження і перевірку настановних файлів операційної системи.

Після скачування настановних файлів утиліта запропонує вибрати встановлюється ОС.

Після вибору утиліта підготує ОС до оновлення і відкриє завершальне вікно з кнопкою Встановити.

У цьому вікні необхідно натиснути кнопку Встановити, після чого почнеться оновлення вісімки до десятки.

Процес оновлення на Asus VivoTab Note 8 займе трохи часу, після якого на планшеті буде нова ОС Windows 10. У новій ОС збережуться всі документи і програми, які були в вісімці.

Таким же чином можна оновитися до десятки і на інших планшетах під управлінням Windows.

Чистий установка на планшет Asus VivoTab Note 8

У цьому прикладі ми розглянемо чисту установку Windows 10 на розглянутому планшеті. Для багатьох користувачів чиста установка Windows є пріоритетною, так як дозволяє налаштувати систему з нуля і позбавити себе від різних глюків, які можуть виникнути при оновленні з більш старої ОС. Для чистої установки на Asus VivoTab Note 8 нам знадобиться раніше розглянута утиліта Media Creation Tool, флешка і OTG micro USB-хаб. Флешка потрібна об'ємом від 4 ГБ. OTG micro USB-хаб виглядає таким чином.

Цей USB-хаб потрібен для підключення звичайної USB-клавіатури оскільки він розглядався планшету.

Насамперед створимо завантажувальний USB-накопичувач за допомогою Media Creation Tool. Для цього запустимо саму утиліту і виберемо в ній другий пункт.

Для цього запустимо саму утиліту і виберемо в ній другий пункт

У наступному вікні потрібно вибрати версію ОС і її розрядність. Для Asus VivoTab Note 8 необхідно вибрати 32 бітну ОС, як це показано на малюнку нижче.

Для Asus VivoTab Note 8 необхідно вибрати 32 бітну ОС, як це показано на малюнку нижче

У наступному вікні вибираємо тип створюваного завантажувального носія. У нашому випадку це USB-флешка.

У нашому випадку це USB-флешка

Після вибору вашої флешки утиліта завантажить і запише на флешку файли Windows 10.

Створивши завантажувальну флешку, можна приступати до установки операційної системи. Для цього вставимо USB-накопичувач в хаб, і перезавантажити планшет. При старті планшета натиснемо кнопку F2 на клавіатурі (вона також підключається до хабу). Ця дія відкриє BIOS мобільного ПК. В BIOS нам необхідно перейти в розділ «BOOT» і вибрати нашу флешку першої при завантаженні системи, як це показано на малюнку нижче.

Тепер необхідно зберегти настройки завантаження. Для це перейдемо в розділ «Save & Exit» і виберемо пункт «Save Changes and Exit», який збереже поточні налаштування BIOS.

Виконавши описані вище дії наш накопичувач повинен першим стартувати в системі, тим самим вантажем інсталятор Windows 10.

Установка десятки проста і знайома багатьом користувачам ПК, але все ж ми опишемо процес її установки. У наступному вікні натиснемо кнопку Встановити.

Ця дія перекине нас у вікно, в якому ми повинні погодитися з усіма умовами ліцензійної угоди компанії.

Прийнявши відмову від відповідальності, ми потрапимо в вікно, яке запропонує нам оновити ОС, що знаходиться в даний момент на жорсткому диску, або виконати нову установку. Тому виберемо пункт «Вибіркова» і продовжимо установку.

У наступному вікні підготуємо наш жорсткий диск. У нашому випадку це один розділ 64 ГБ.

Натиснувши на кнопку Далі, почнеться установка ОС на Asus VivoTab Note 8.

На планшеті Asus VivoTab Note 8 установка не займе багато часу, тому вже через кілька хвилин ви зможете користуватися всіма перевагами нової операційної системи.

Щоб планшет функціонував правильно з новою ОС, для нього потрібно оновити BIOS. Завантажити та встановити свіжу версію BIOS можна на офіційному сайті www.asus.com у вкладці «Підтримка» на сторінці цього планшета.

З прикладу видно, що установка Windows 10 з архітектурою x86 така ж, як на звичайному ПК.

Windows 10 mobile замість Phone 8

Для своїх смартфонів компанія Microsoft також вирішила випустити нову операційну систему під назвою Windows 10 mobile. Таку назву ОС підкреслює намір компанії стерти кордони між ПК і смартфонами в майбутньому. Наприклад, впровадження інструменту Continuum в старші версії смартфонів якраз і підтверджує це бажання компанії. Примітною особливістю нової операційної мобільної системи є той факт, що її можна встановити на більшості старих моделей телефонів, які ще працювали на Windows Phone 8. Наприклад, телефони Lumia 535 і Lumia 630, що працюють на Windows Phone 8, можна без проблем оновити до нової ОС . Нижче представлений весь список телефонів на Windows Phone 8, які можна оновити до десятки:

  • Lumia 430;
  • Lumia 435;
  • Lumia 532;
  • Lumia 535;
  • Lumia 540;
  • Lumia 630;
  • Lumia 640 XL;
  • Lumia 735;
  • Lumia 830;
  • Lumia 930.

Тепер спробуємо змінити стару Phone 8 на нову десятку. Для цього в першу чергу підключіть ваш смартфон до Wi-Fi роутера і подбайте про те, що ваш телефон був заряджений. Після цього необхідно перейти в магазин додатків Windows Store і знайти в ньому додаток Update Advisor, як це показано нижче.

Після установки і запуску програми Update Advisor вона попросить у вас місце для збереження бекапу файлів, які були на старій ОС Phone 8, як це зображено нижче.

Подальшим кроком буде установка самого поновлення на смартфон замість Phone 8. Для цього перейдемо в налаштування телефону і запустимо оновлення, натиснувши на пункти «phone update» - «download».

Після завершення завантаження необхідно натиснути на кнопку install ». Подальшим кроком буде прийняття ліцензійної угоди, після чого почнеться безпосередня заміна Phone 8 на десятку.

Провівши необхідні настройки, телефон попросить користувача перезавантажити його.

Перезавантажити, ви можете відновити всі файли, а також зайти в магазин додатків і оновити всі програми, які підтримують нову ОС.

З прикладу видно, що з оновленням впорається будь-який користувач телефону від компанії Microsoft.

Оновлювати до десятки потрібно тільки такі смартфони, як Lumia 535 і Lumia 630, а ось нові версії вже без приставки Lumia не потрібно оновлювати, так як на них нова ОС вже встановлена.

Ще хочеться сказати пару слів про нову технологію Microsoft Continuum. По суті, ця технологія перетворює ваш смартфон в ПК. Принцип роботи побудований на підключенні монітора і смартфона до спеціальної докстанції Microsoft Display Dock HD-500.

Принцип роботи побудований на підключенні монітора і смартфона до спеціальної докстанції Microsoft Display Dock HD-500

Після складання цієї схеми смартфон функціонує як сенсорна миша. Також у користувача є можливість підключити звичайну клавіатуру і мишу. Саму ж роботу за таким ПК конечно не порівняєш з роботою звичайного ноутбука або стаціонарного комп'ютера, але для офісного застосування і перегляду інформації в браузері вона ідеально підходить.

Єдиним недоліком цієї технології є те, що скористатися Continuum зможуть тільки користувачі флагманських смартфонів і нових моделей. Тому користувачі таких телефонів, як Lumia 535 і Lumia 630, будуть трохи засмучені. Але все ж той факт, що Microsoft дала власникам таких телефонів, як Lumia 535 і Lumia 630, поміняти стару ОС Phone 8 на десятку, є дуже приємним сюрпризом, чого, наприклад, не скажеш про Android смартфонах.

підводимо підсумок

У цій статті ми розглянули, як просто встановити Windows 10 на планшет і на телефон від компанії Microsoft. Для багатьох оновлення планшета не викличе труднощів, так як сам пристрій побудовано на процесорі з архітектурою x86, яка використовується на ноутбуках і стаціонарних комп'ютерах. З цього випливає, що установка ОС на планшет виглядає схожим чином. Установка Windows mobile і зовсім не повинна викликати труднощів, так як її процес дуже простий. Сподіваємося, наша стаття допоможе вам в установці новітньої операційної системи Windows 10, як на планшеті, так і на смартфоні.

Відео по темі

гарна реклама

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки