Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращі зовнішні USB-приводи для нетбуків

  1. USB-приводи для тесту
  2. Спосіб підключення приводу
  3. Програмне забезпечення приводів
  4. деякі нюанси
  5. CD / DVD емулятор
  6. Проблема USB Blu-ray Recorder
  7. USB потребує оновлення
  8. LG BP06LU10
  9. Plextor PX-L611U
  10. Lite-On ENAU608
  11. Підведемо підсумки

Власники компактних нетбуків без додаткових девайсів не можуть здійснювати операції читання / запису дисків. Вирішити проблему допоможе зовнішній USB-привід, який спеціально призначений для нетбука. Однак, як відрізнити хороші вироби від поганих? Тест, представлений нижче, допоможе відповісти на це питання. Власники компактних нетбуків без додаткових   девайсів   не можуть здійснювати операції читання / запису дисків

Зовнішній usb-привід дозволить вам працювати з оптичними дисками

Нетбук - зручний пристрій. Воно мобільно, але позбавлене можливості роботи з дисками. Старі добрі приводи скорочують різницю в габаритах між нетбуком і ноутбуком. Розробники подбали про простому користувача. На ринку стали з'являтися приводи USB, не тільки легкі і тонкі, але ще і доступні простому обивателю.

USB-приводи для тесту

Майже всі пристрої, які потрапили в поле зору, мають компактні дисководами, які використовуються в ноутбуках. Їм характерні низькі енерговитрати. Було протестовано два типи пристроїв:

• CD / DVD-приводи. Необхідні для роботи з CD і DVD дисками. Цінові категорії не високі, зате кількість представлених на ринку пристроїв дуже велике. Розглянуто 7 моделей таких пристроїв.

• USB Blu-ray-приводи. Ємність Blu-ray дисків набагато більше їх DVD і CD аналогів. Одношарові можуть містити до 23 Гб даних, а двошарові - 46 Гб. Приводи Blu-ray можуть також працювати з CD / DVD дисками. Через це ціна на пристрої значно вище. Тестування пройшли три приводи Blu-ray.

Спосіб підключення приводу

Підключення до пристроїв ( стаціонарним ПК , нетбукам , ноутбуків ), Забезпечує інтерфейс USB 2.0. Тільки в приводі Sony використовується блок живлення. Іншим піддослідним досить живлення від виробу. Це великий плюс, якщо користувач не має доступу до електромережі. Акумулятора ноутбуків і нетбуків в такому випадку цілком достатньо для роботи з дисками.

Зовнішні USB приводи мають набагато більше енергоспоживання, ніж інші пристрої. Тому більшість тестованих мають цілих два USB штекера. Якщо надумаєте купувати привід, упевніться в наявності двох близько розташованих USB-роз'ємів.

Програмне забезпечення приводів

Пристрої, які проходили тест, оснащені програмою читання / запису дисків. Моделі Blu-ray мають спеціальне ПО для читання і відтворення дисків. Для простих користувачів це може виявитися до речі, Windows поки не забезпечений такими програмами.

деякі нюанси

Слід ретельно стежити за швидкістю запису. Максимум швидкості встановлювати небажано, оскільки можливе збільшення помилок запису. Цим особливо грішать недорогі диски. Якщо зменшити швидкість - доведеться витратити більше часу, але в результаті вийде якісний запис.
Другий момент - стійкість. Під час операцій з дисками варто забезпечити приводу максимальний спокій. Тонкі пристрої дуже чутливі до зовнішніх подразників (вібрація, струсу). Особливо це помітно під час запису. Читання дисків, навіть з невеликими рідкісними перериваннями, не сильно зашкодить користувачеві.

CD / DVD емулятор

Оптичний привід дозволить встановити ПО з диска на пристрій . Однак багато програм можуть запросити оригінальний диск, який не завжди зручно перевозити з собою. Спасителем виступає емулятор. При цьому дані з диска просто зберігаються в пам'яті комп'ютера.

При цьому дані з диска просто зберігаються в пам'яті комп'ютера

Емулятори Alcohol 52% (безкоштовна) і 120% (платна)

Емулятор CD / DVD дозволяє завантажувати образи дисків в особливі віртуальні дисководи. Після цього їх можна використовувати також, як і звичайні приводи. Програм для створення образів зараз створюється багато. Найпопулярніші: Nero, Alcohol, Daemon Tools.

Проблема USB Blu-ray Recorder

Не варто пробувати відтворювати диски Blu-ray на нетбуці. Програми, які додаються до приводів, на пристроях не будуть корисні. Відтворення таких дисків зажадає від комп'ютера великих ресурсів. Вони необхідні для виведення зображення з хорошим дозволом. Для нормального відображення потрібен процесор Core не менш 1,8 ГГц, а також потужна відеокарта. Технологія нетбуків Intel Atom на даний момент не володіє необхідними можливостями.

USB потребує оновлення

Зовнішні рекордери Blu-ray мають шестикратную швидкість читання і запису. У цьому вони не поступаються приводам ноутбуків.

Межа швидкості для USB-кабелю 35 Мб / с. Зараз для зовнішніх пристроїв цього достатньо. Однак для великих моделей частіше використовується USB 3.0.

Пристрої забезпечують восьмикратну швидкість запису і легко працюють на межі можливостей свого попередника.

Розглянемо кращі моделі тесту:

LG BP06LU10

Зовнішній Blu-ray-рекордер LG BP06LU10

Модель порадувала якістю і стабільністю. Привід записав диски, які читалися на всіх приводах тесту. Це дозволило Blu-ray-Drive від LG обійти суперників.

• Довгий прожиг. Знадобилося проявити незвичайне терпіння. При записи болванки на 25 Гб пішло 26 хвилин. Для диска в 50 Гб потрібна була 51 хвилина. Конкуренти виявилися не менш повільними. Однак великі обсяги даних виправдовують пристрою. Межа досконалості ще не був досягнутий, приводи в стаціонарних ПК працюють значно швидше.

• Запис без помилок. CD / DVD-привід LG допустив під час запису на всіх швидкостях мінімум помилок.

• Редагування відео-файлів. Практично у всіх учасників тесту було повне ПО. Модель LG не стала винятком. Разом з нею йдуть програми для запису дисків, перегляду Blu-ray, а також редагування відео.

Plextor PX-L611U

Зовнішній DVD-рекордер Plextor PX-L611U

Привід працює швидко. Запис на DVD-болванку зайняв у нього 11 хвилин. З CD він впорався за 5 хвилин. Хоча він ще не дотягує до швидкості вбудованих пристроїв, але вже не далеко від них.

• Швидкий прожиг. Якість запису не мало конкурентів. Помилок на дисках практично не виявилося. Навіть при багаторазового перезапису число помилок було значно нижче стандарту.

• Компактний ПО. Все необхідне програмне забезпечення поміщено на CD-диск. Використовується програма для читання і запису болванок від Nero.

• Гучні пристрій. Практично всі приводи такого типу видають виразний шум. Пристрій найбільш сильно шумить при копіюванні файлів і запису дисків. Перегляду фільму з диска шум не дуже заважає.

• Питання захисту. Єдине пристрій тесту, до складу якого входить чохол для захисту.

Lite-On ENAU608

Зовнішній записуючий DVD-привід Lite-On ENAU608

USB CD / DVD привід має фантастичні параметри швидкості. Одношарові DVD записувалися лише за 11 хвилин, а двошарові за 26 хвилин. Багато помилок не було. Проблема виникла при читанні. Близько п'ятої частини тестових моделей не змогли відтворити диски. Мала кількість помилок дозволяє запис на високій швидкості.

• Тиша. Шум при копіюванні і записи файлів не дратує. При перегляді фільмів з DVD він і зовсім не помітний.

• Гідне якість за нормальною ціною. Вартість 1,3 тисячі рублів на третю частину дешевше кращого приводу категорії.

Підведемо підсумки

Перемогу серед USB-приводів Blu-ray здобув привід LG BP06LU10. Швидкість його виявилася максимальною, а запис виходила якісною.
Кращий USB DVD-привід - Plextor PX-L611U. Відмінна якість запису і висока швидкість дозволили обігнати конкурентів в категорії.

Читайте також

Однак, як відрізнити хороші вироби від поганих?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки