Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Рейтинг зовнішніх жорстких дисків: за відгуками користувачів і від мене

  1. Кращі носії 500 Гб
  2. Рейтинг передових накопичувачів в 1Тб
  3. Популярні диски на 2 терабайти
  4. вінчестери SSD

Добрий день, шановні читачі мого блогу! У цій статті ви знайдете рейтинг зовнішніх жорстких дисків, найбільш затребуваних в 2017 році.

Підбираючи матеріал, я перепробував чимала кількість носіїв, опитав клієнтів-власників подібних аксесуарів, а також врахував всі скарги, знайшовши способи коригування деяких нюансів. Результатом залишився задоволений не тільки я, але і всі, хто за моєю рекомендацією придбав диски. Поспішаю поділитися з вами.

Кращі носії 500 Гб

Кращі носії 500 Гб

При розгляді параметрів вибору, я не рекомендував здобувати зовнішні жорсткі диски об'ємом менше 1 Тб. Але, ознайомившись з нюансами використання на практиці, я все ж вирішив включити в огляд пристрою на 500 Гб. Мені, наприклад, такий аксесуар у нагоді в якості подарунка для дочки-підлітка мого колеги.

А при підборі диска для одного виявилося, що його телевізор несумісний з іншими накопичувачами.

  • ADATA DashDrive Durable HD650 заслужив позитивні відгуки за ціною (від 2 800 р.) І якістю. Компактний пристрій (201 г) з форм-фактором 2,5 ", інтерфейсом 3.0 і заявленою швидкістю передачі 500 Мб / с. Споживачі окремо відзначають міцний «стрессоустойчивий» корпус з елементами з гуми. Завдяки цьому диск невразливий до легким ударам і струсів. Аксесуар сумісний зі стандартом USB0. Саме такий носій я придбав в подарунок дівчинці-підлітку. При домашньому тестуванні залишився задоволений тихою роботою і тим, що корпус майже не гріється. З мінусів - за фактом, швидкість при підключенні до роз'єму 3.0 не піднімалася вище 120 Мб / с.
  • TOSHIBA CANVIO BASICS здивував мене низькою для цього бренду ціною - від 3 600 рублів. Його можна охарактеризувати як «нічого зайвого» - інтерфейс 3.0 (з можливістю підключення через 2.0), лаконічний строгий дизайн, цікаве рішення у вигляді матового шорсткого покриття - при перенесенні відтворити диск вислизне з рук або з чохла; силіконові ніжки, що гасять вібрацію під час роботи. Загалом, причепитися ні до чого, якщо врахувати, що при переході з USB 3.0 на 2.0 швидкість знижується в рази. ( Москва ).
  • Якщо вам потрібен супер-компактний зовнішній диск з невеликим об'ємом пам'яті, візьміть Western Digital WDBUZG5000ABK-WESN - не прогадаєте. Коштує він десь від 4 300 і повністю виправдовує ці гроші. Легкий (130 г), маленький (форм-фактор 2,5 ", параметри 8,2х1,5х11,1 см), з інтерфейсом 3.0 і можливою швидкістю закачування до 500 Мб / с, цей аксесуар стане незамінним для комп'ютера вдома і на роботі . Користувачі відзначили практично безшумну закачування, відсутність нагріву в процесі, а найголовніше - роботу на заявленої швидкості навіть при заповненому диску. Недоліком можна назвати короткий шнур, але це легко вирішується за допомогою подовжувача. (4 магазин, 5 магазин, 6 магазин, Москва).
  • Seagate STEA500400 має всі функції своїх попередників, плюс трьома бонусними: автоматичним завантаженням файлів з соціальних мереж, опцією резервного копіювання (потрібно налаштувати окремо) і швидкістю 500 Мб / с. Додайте до цього міцний пластиковий ребристий корпус висотою всього 117 мм і ви зрозумієте, що пристрій на 100% виправдовує свою ціну - від 3 600 руб. (UA, 3 магазин, 6 магазин, Москва).
  • TRANSCEND TS500GSJ25M3 вартістю від 4 000 рублів, - це продукт компанії зі світовим ім'ям. Крім стандартних можливостей, накопичувач має функцію миттєвого копіювання One Touch. Як ми з другом переконалися на власному досвіді, пристрій переносить файли великих розмірів без зниження швидкості. (2 магазин, 3 магазин, 4 магазин, Москва).

Всі розглянуті диски відносяться до формату HDD.

Рейтинг передових накопичувачів в 1Тб

Все більше виробників випускають об'ємні зовнішні жорсткі диски - по місткості, а не за розміром. Це пов'язано з потребами покупця і зростанням якості файлів - чим чіткіше відео або картинка, тим більше вони «важать».

Тому виникає потреба в пристрої об'ємом хоча б 1 тб.

  1. Непоганим варіантом для знайомства з зовнішніми жорсткими дисками можна назвати SiliconPowerStreamS03 1TB типу HDD з форм-фактором 2,5 "за 4 000 рублів. Носій являє собою чорну «книжку» з матового пластика. Споживачі відзначають, що пристрій «приємне на дотик», майже не гріється в процесі роботи. Має два виходи - версії 2.0 і 3.0. Залежно, який роз'єм підключений, індикатор світиться червоним або синім. По-моєму, це додаткова зручність. З недоліків не виявлено нічого, крім відсутності захисного чохла. (2 магазин, 3 магазин - білий).
  2. Не міг не включити в цей ТОП терабайтний Toshiba CANVIO ALU 1TB (HDTH310E * 3AA). Не стільки щоб презентувати гідності, скільки щоб попередити про деякі нюанси. «Начинка» у девайса стандартна: 1 Тб пам'яті, тип HDD, форм-фактор 2,5 ", швидкість передачі даних - до 500 Мб / с, інтерфейс версії 3.0. Свою ціну (5000 р.) Диск відпрацьовує, але тільки якщо йому надані ідеальні умови. Деякі користувачі відзначають зниження швидкості і проблеми з виявленням при некоректних налаштуваннях ОС в компі. Також може виникнути проблема з материнськими платами, не здатними забезпечити достатню кількість струму для підключення USB. Враховуйте ці моменти, використовуючи диск для ноутбуків різної комплектації.
  3. Samsung HX-M101TCB, в цілому, заслужив позитивну оцінку клієнтів. Стандартний набір функцій доповнений апаратним шифруванням, стильним дизайном і якісною начинкою оригінальної збірки. Користувачі відзначили безшумну роботу, мінімальний нагрів, оптимальний, не дратівливий зір світло індикатора. Деякі покупці скаржилися на жорсткий шнур, який зберігає згини, що ускладнює транспортування. Але кабель легко замінити. Важливіше врахувати, що швидкість закачування залежить від сумісності диска і комп'ютера. Ціна девайса - в межах 5 200 - 7100 р. (UA).

(UA)

Популярні диски на 2 терабайти

Я не був би справжнім консультантом, якби не тестував рекомендований мною товар на практиці. Тому купив собі пару зовнішніх жорстких дисків, напросився на чай до сусіда, щоб перевірити пристрої на різних ноута, а на завершення спробував юзати їх на робочому компі.

Пропоную тільки ті носії, по надійності яких не виникло серйозних сумнівів.

  • Перший в рейтингу Western Digital WDBU6Y0020BBK-EESN ідеальний в якості довгострокового сховища. Обсягу і швидкості «позаочі» вистачає для закачування HD-серіалів, зберігання незліченної кількості фото або музичних файлів. Диск не глючить навіть при безперервному тригодинному скачуванні - перевіряв особисто. При цьому пристрій не скрипить, гріється мінімально. З мінусів я помітив занадто яскраве світло індикатора - і то, лише тому, що мені на це вказали на форумі. Зате ніякого форматування навіть через рік користування - дізнався у бувалих користувачів. Ну, і короткий негнучкий шнур - бич всіх HDD-шників. В цілому цена 5 900 зависока, але можна знайти дешевше. (4 магазин, 5 магазин, 6 магазин).
  • Toshiba CANVIO ALU підкорив мене стильним дизайном в білому кольорі, міцним і водночас легким корпусом з алюмінію, що не гріються в процесі роботи. Природно, віддаючи 6 200 за носій, я дивився не тільки на зовнішні дані. Найбільше вразило те, що його місткість дійсно 2 тб, а не 1 800 Гб, як у багатьох його побратимів. За заявкою виробника аксесуар працює від USB 3.0 з можливістю підключення через версію 2.0. Але на практиці на Windows 7 все навпаки - за замовчуванням включається 2.0, а щоб перейти до 3.0 потрібно перезавантажити диск. Пізніше я перевірив накопичувач на Windows 8 і 10 - проблема відпала сама собою. (3 магазин, Москва).

вінчестери SSD

Особисто переконався, що порівняння HDD і SSD некоректно. Ці пристрої призначені для різних цілей. Наприклад, моя знайома - перекладач, постійно працює з текстовими файлами, до яких Ви хочете отримувати швидкий доступ. Недоцільно радити їй терабайтний накопичувач, де робочі документи загубляться, як в тайзі. А ось ADATA SE730 об'ємом 250 Гб - те, що потрібно для надшвидкої передачі контенту. Ssd-шник не шумить, не створює вібрації, отже, абсолютно не гріється. І необхідні файли в ньому - як на долоні. Зверніть увагу, носій працює через USB 3.1. Вартість в районі 6 000 р.

Kingston SKC400S37 з пам'яттю 512 Гб і інтерфейсом SATA (швидкість 6 Гб / с) дуже зручний для зберігання фото - про це мене поінформував знайомий фотограф. Пристрій дозволяє розширити можливості вашого ноутбука без особливих витрат. Вартість даної моделі в середньому 15 000 р.

Ще одне SSD пристрій - 500 гигов диск Samsung T1 Portable SSD USB 3.0 повністю задовольняє щоденні запити. 256-бітове шифрування (замість стандартного 128-бітного) робить девайс мега-швидким і надійним. Але в якості довгострокового сховища використовувати його нераціонально. Вартість його коливається близько 14 000 р.

Раджу брати SDD в тандемі з HDD, щоб повною мірою відчути всі можливості зовнішніх жорстких дисків.

Підписуйтесь на групу ВК і блог, щоб бути в курсі останніх новинок в світі техніки.

Дякую за увагу! До нових зустрічей на моєму блозі. З повагою, Ростислав Кузьмін.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки