Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Зовнішні оптичні приводи. Ціни на usb dvd-rw привід в Одесі. USB DVD для нетбуків і ноутбуків.

У вашому нетбуці або компактному ноутбуку відсутній DVD-привід, але вам потрібно встановити або перевстановити операційну систему ? Не біда, зовнішній оптичний DVD-привід для читання і запису компакт-дисків буде для вас незамінною річчю! В інтернет-магазині Computers ви можете недорого купити зовнішній оптичний привід з гарантією і доставкою по Одесі.

Ціни на зовнішні оптичні приводи в магазині Компьютерс - доступні, доставка - оперативна і надійна, крім того, на зовнішні usb приводи надається гарантія. Ви можете дізнатися ціни на dvd-приводи в Одесі на нашу онлайн-каталогу, в якому представлені ціни, фотографії і технічні характеристики пристроїв, так що вибрати відповідну модель буде неважко.
Зовнішній USB-привід DVD-RW в разі грунтовних неполадок або збої роботи вашого комп'ютера також може стати дуже корисним пристроєм. Один зовнішній DVD-RW має можливість працювати працювати відразу на кілька комп'ютерів в офісі.

Продуктивно працює сучасний і стильний зовнішній DVD-RW привід дає вам можливість піднятися на новий рівень мобільності і зручності. Ви можете записати на DVD-диск цікаві програми, фільми, документи, музику, використовувати DVD-болванки для запису резервних копій важливої ​​для вас інформації. А працює привід майже також, як і usb флешка .

За доступною ціною, ви можете вибрати і купити його в нашому магазині. В асортименті завжди є приводи від таких відомих виробників як Samsung і LG, які пропонують не тільки гарний дизайн, але і надійну і продуктивну роботи.

Якщо ви хочете купити DVD-привід , Ви повинні знати, для яких цілей він вам потрібен, яка повинна бути максимальна швидкість запису, за допомогою яких засобів можливо захистити інформацію від несанкціонованого доступу і пошкодження, які повинні бути ексклюзивні функції, наприклад, LabelFlash або LightScribe для автоматичного лазерного нанесення маркування на CD і DVD-болванки.

Моделі DVD-приводів бувають різні: одні можуть працювати від додаткового джерела живлення, інші харчуються через USB порт, отримуючи живлення від вашого комп'ютера або ноутбука . При виборі ви повинні це знати і враховувати.

Дуже багато моделей на сьогоднішній день пропонує нам ринок, і ціни на зовнішні приводи можуть суттєво відрізнятися в залежності від різних характеристик і функціональних можливостей. Так, наприклад, тонкі usb приводи ( "slim"), більш зручні для мобільного використання і перенесення в сумці разом з ноутбуком або нетбуком, коштують дорожче, а більш "товсті" настільні моделі коштують дешевше, але важать більше і займають більше місця.

Для того щоб правильно зробити вибір DVD-RW-приводу, ви можете отримати довідкову інформацію у консультанта магазину Computers в місті Одесі. Тут ви завжди виберете привід, який буде відповідати вашим бажанням і потребам.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки