Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Названі водостійкі смартфони

Фото: портал Москва 24 / Володимир Яроцький

фахівці Роскачества перевірили смартфони на водостійкість. Краще за всіх з випробуваннями впоралися гаджети Samsung і Sony, випередивши продукцію компанії Apple.

Тестування проходили тільки ті моделі, в характеристиці яких вказувалося, що вони водонепроникні. Гаджети занурювали на метрову глибину на 30 хвилин.

В результаті "сухими з води" вийшли шість смартфонів Samsung (Galaxy A3, Galaxy A7, Galaxy Note 7, Galaxy Note 8, Galaxy S8 і Galaxy S8 +) і чотири Sony (Xperia M5, Xperia XZ Premium, Xperia Z3 +, Z5 Premium), а також LG G6.

У апаратів Apple виявилася некоректність роботи гучномовця, однак проблема вирішилася після того, як iPhone висушили, відзначають дослідники. Гірше за всіх після занурення працювали Samsung Galaxy Xcover 3 SM-388F і Samsung Galaxy S7 (32GB) SM-G930F, повідомляють "Дни.ру" .

Експерти протестували пристрою по 20 напрямам, серед яких - міцність, якість звуку і відео, швидкість обробки даних, міцність задньої камери, продуктивність, робота акумулятора. Перевірку провели спільно з Міжнародною асамблеєю організацій споживчих випробувань (ICRT).

З'ясувалося, що лідерами за якістю звуку, обсягом пам'яті і ємності батареї є моделі Samsung. А найякісніші фото і відео роблять смартфони Apple. При цьому найкращим за цим критерієм виявився iPhone X.

Міцністю відрізняються апарати HTC U 11, Sony Z5 Premium, HTC U Ultra і Honor 9. За словами експертів, iPhone X провалив це випробування, зайнявши восьму сходинку з кінця серед 337 моделей.

Якість роботи батареї відзначили у Lenovo Moto Z2 Play і Lenovo P2, а також Huawei Mate 9 Pro. Кращими за якістю зв'язку залишаються HTC Desire 320, Microsoft Lumia 640 LTE і Sony Xperia M4 Aqua Dual E2333. Зате iPhone X лідирує за якістю дисплея.

раніше аналітики розрахували , Скільки в середньому служать своїм власникам пристрою компанії Apple. Термін життя гаджетів склав трохи більше чотирьох років.

Поділитися в соціальних мережах:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки