Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

SONY Xperia Z: водостійкий флагманський смартфон

Даний апарат за своєю продуктивністю є настільки потужним, що може стояти в одному ряду з сучасними комп'ютерами, а наявність безлічі інноваційних рішень просто вражає - і все це в одному пристрої Даний апарат за своєю продуктивністю є настільки потужним, що може стояти в одному ряду з сучасними комп'ютерами, а наявність безлічі інноваційних рішень просто вражає - і все це в одному пристрої.
Його неймовірно чіткий і яскравий 5-дюймовий екран Reality Display з підтримкою технології Mobile BRAVIA Engine 2, роздільною здатністю 1920х1080 точок і щільністю пікселів 443 ppi забезпечує повний ефект присутності. При створенні екрану був застосований досвід розробників телевізорів BRAVIA, щоб забезпечити якість, не поступається кращій якості HDTV. За рахунок підвищення якості зображення по краях і посилення контрастності без збільшення інтенсивності шумів, досягнута багата кольорова палітра з реалістичним відображенням кожної деталі.
Сучасна операційна система Android 4.1 поєднується з потужним чотирьохядерним процесором Qualcomm Snapdragon S4 Pro з частотою 1,5 ГГц, який забезпечує максимальну продуктивність і швидкість. Сам процесор є асинхронним, тобто його ядра запускаються і відключаються незалежно один від одного. Таким чином, досягається саме та потужність, яка необхідна в даний момент, чи не витрачаючи без необхідності заряд акумулятора. До цього слід додати графічний процесор Adreno 320, що дозволяє грати в найсучасніші 3D-ігри.
Завдяки 13 Мп камері з сенсором для мобільних пристроїв останнього покоління Exmor RS і технологією HDR (High Dynamic Range), смартфон Xperia Z робить дивовижно чіткі фотографії навіть проти яскравого світла, наприклад, коли об'єкт знаходиться біля вікна або між камерою і сонцем. На передній панелі присутній Full HD камера SONY Exmor R, яка дозволяє навіть при поганому освітленні створювати автопортрети або спілкуватися в чаті.
Новий флагман SONY отримав ідеально збалансований дизайн OmniBalance: смартфон має злегка закруглені краї і гладкі блискучі поверхні з обох сторін, і все це об'єднує інноваційна рамка-каркас. При цьому передня і задня панелі виконані з гладкого загартованого скла, а завдяки розташуванню дисплея максимально близько до скла, досягнута поліпшена чутливість і, відповідно, мала товщина смартфона - 7,9 мм. Дзеркальні поверхні Xperia Z буквально відображають навколишній світ.
На перший погляд корпус смартфона здається крихким, однак він не тільки водостійкий і пилонепроникний, але і досить міцний, щоб витримати будь-які випробування. Для підтвердження високих оцінок щодо відповідності стандартам IP55 і IP57 смартфон Xperia Z може занурюватися під воду на 30 хвилин і бути стійким до впливу водних струменів.
SONY Xperia Z має повний набір бездротових комунікацій, необхідних сучасній людині. Крім підтримки мереж GSM і WCDMA, апарат має модулі Bluetooth, Wi-Fi і приймач GPS / GLONASS. Для обміну даними з іншими пристроями використовується функція одного дотику, заснована на технології NFC (ближня безконтактна зв'язок). Не потрібно ні проводів, ні складних налаштувань.
Справжні меломани зможуть відчути нові кордони якісного звуку, адже в комплекті зі смартфоном Xperia Z покупцям дістаються стереофонічні навушники SONY високої якості.
Смартфон SONY Xperia Z буде цікавий як молоді, яка любить грати в сучасні і вимогливі до ресурсів відеоігри, так і бізнес-користувачам, які використовують смартфон в робочих цілях. Слідкуйте за появою новинки в мережі магазинів MOYO.

Купити мобільний телефон SONY Xperia Z C6603 Black

Купити мобільний телефон SONY Xperia Z C6603 Purple

Купити мобільний телефон SONY Xperia Z C6603 White

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки