Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тепер купити відновлений MacBook Air можна на 440 доларів дешевше

Тим, хто хоче заощадити трохи грошей на придбання ультрабука від Apple, наша новина буде до душі. Компанія вирішила зробити приємне своїм покупцям і подумала над зміною ціни на відновлені ноутбуки MacBook Air. Тепер з'явилася можливість отримати знижки на апарати до 30%, що становить від 150 до 440 доларів.

Ці ультрабуки були відремонтовані, їм замінили акумулятор, дали повноцінну гарантію на рік, доклали весь набір необхідних аксесуарів і нову упаковку. Після цього MacBook Air були повернуті потенційним покупцям. До речі, корпус також був замінений, а всі запчастини і комплектуючі почистили, протестували, і тепер виробники впевнені в їх працездатності.

Ціни зміняться для моделей MacBook Air, вироблених в 2010 і 2011 роках, але цілком імовірно, що в списки буде включений і ультрабук останньої версії, яку випустили влітку 2012 року . Тепер комп'ютери з дисплеєм 11,6 дюймів і процесором Intel Core-i5, які мають частоту 1,6 Ггц, оперативну пам'ять від 2 до 4 Гб, SSD на 64 або 128 Гб, подешевшали до 749 і 829 доларів, тобто ціни знизилися на 16 і 17 відсотків від початкової цифри.

MacBook Air на 13,3 дюймів, у якого є твердотільний накопичувач на 256 Гб і дискретний відеоадаптер NVIDIA GeForce 320M, став дешевше на 29% і продається за 1059 доларів. Тепер же модель нинішнього року, має процесор на 1,7 Ггц, оперативну пам'ять на 4 Гб і жорсткий диск на 128 Гб, подешевшала на 15%, і тепер її можна купити за 929 доларів

Всім хто зацікавився, на офіційному сайті Apple створено спеціальну сторінку , На якій є повний список моделей, на які встановлені знижки.

Матеріал підготовлений за підтримки інтернет-магазину Евросеть, в якому Ви можете придбати фото і відео товари або ноутбук купити аксесуари, телефони і багато іншого за найпривабливішими цінами.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки