Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Роз'єм для навушників не працює? Ось п'ять можливих рішень

  1. Роз'єм для навушників не працює? Ось п'ять можливих рішень Знайома ситуація, коли роз'єм для навушників...
  2. 2. Перевірте, чи не підключений смартфон до іншого пристрою через Bluetooth
  3. 3. Очистіть роз'єм для навушників
  4. 4. Перевірте налаштування звуку та ввімкніть
  5. 5. Саме час йти в сервіс
  6. ***

Роз'єм для навушників не працює? Ось п'ять можливих рішень

Знайома ситуація, коли роз'єм для навушників не працює? Ми підібрали п'ять можливих рішень непрацюючого 3.5-мм міні-джека в смартфоні.

Щоб ви не думали, така проблема зовсім не рідкість. Купа користувачів смартфонів стикається з цією проблемою, і вони можуть дуже засмутитися, особливо ті, хто часто слухає музику.

1. Переконайтеся, що ваші навушники не зламані

Найбільш очевидна причина. Цілком можливо, що з навушниками нічого не сталося, і проблема не в них. Це можна легко перевірити. просто підключивши навушники до іншого пристрою. Не обов'язково до смартфону, це може бути ноутбук, телевізор або будь-яке інше пристрій з 3,5-мм роз'ємом на борту.

Не обов'язково до смартфону, це може бути ноутбук, телевізор або будь-яке інше пристрій з 3,5-мм роз'ємом на борту

Якщо ви не чуєте звук при використанні навушників з іншим пристроєм, то ви виявили проблему.

Просто замініть свої навушники. У разі, якщо вони працюють з іншим пристроєм, причина в чомусь іншому. Це означає, що вам потрібно спробувати одне з інших рішень, перерахованих нижче.

Також рекомендується підключити до вашого смартфону іншу пару навушників, щоб переконатися, що вони працюють. Хоч це й рідкість, як і раніше існує ймовірність, що вони можуть бути несумісні з вашим смартфоном з якоїсь причини, але працюють з різними іншими пристроями.

Наприклад, 5-піновий навушники можуть не працювати в смартфонах, в яких встановлено 3-піновий роз'єм міні-джек.

2. Перевірте, чи не підключений смартфон до іншого пристрою через Bluetooth

Якщо ваш смартфон пов'язаний з бездротовими навушниками, динаміком або будь-яким іншим пристроєм через Bluetooth, можливо, що міні-джек для навушників відключений. Зазвичай, коли ви підключаєте навушники, смартфон повинен їх розпізнавати, і все повинно працювати за призначенням, незалежно від налаштувань Bluetooth. Однак це буває не завжди так.

Однак це буває не завжди так

Це швидке і легке рішення, так як все, що вам потрібно зробити, це відкрити меню налаштувань на вашому пристрої, знайти опцію Bluetooth і перевірити, чи вона, а смартфон не пов'язаний з одним з інших пристроїв, які у вас є у вашому домі .

Якщо це так, просто вимкніть його, підключіть навушники і подивіться, чи не вирішить це проблему. Якщо вони все ще не працюють, просто переходите до наступного рішення в цьому списку.

3. Очистіть роз'єм для навушників

Як ви можете собі уявити, багато пилу, а також ворсинок можуть пробитися в роз'єм для навушників з плином часу. Це може бути причиною проблеми, так як бруд може фактично блокувати з'єднання між навушниками і гніздом.

Це може бути причиною проблеми, так як бруд може фактично блокувати з'єднання між навушниками і гніздом

Перше, що вам потрібно зробити, це просто заглянути в 3.5-мм міні-джек, щоб побачити, наскільки він брудний. Ліхтарик не завадить.

Наступний крок - спробувати очистити його і сподіватися, що це вирішить проблему. Є багато різних способів зробити це, деякі з яких працюють краще, ніж інші. Один з них - просто прочистити чимось (голкою, наприклад) гніздо для навушників, це принаймні вирішить проблему по частині пилу, яка знаходиться всередині. Ви також можете використовувати балончик з стисненим повітрям, якщо у вас вона є

Відмінний варіант - використання ватного тампона. Втисніть його в гніздо і трохи закрутіть його, щоб видалити звідти пил. Будьте дуже обережні ,, оскільки останнє, що ви хочете зробити, - це завдати шкоди пристрою. Ви також можете намочити ватний тампон спиртом, але переконайтеся, що ви не використовуєте його занадто багато.

Після того, як ви закінчите, загляньте в гніздо для навушників ще раз, щоб побачити, скільки пилу і бруду ви змогли видалити. Підключіть навушники, щоб перевірити, чи все працює так, як повинно.

4. Перевірте налаштування звуку та ввімкніть

Також є ймовірність, що проблема не пов'язана з гніздом або навушниками, які ви використовуєте, а з настройками звуку пристрою. Просто відкрийте налаштування звуку на вашому пристрої і перевірте рівень гучності, а також будь-які інші настройки, які можуть його відключити.

Просто відкрийте налаштування звуку на вашому пристрої і перевірте рівень гучності, а також будь-які інші настройки, які можуть його відключити

Зазвичай на смартфоні не так багато налаштувань, тому ви відразу повинні знайти причину. Якщо є, то є.

Якщо все, здається, в порядку, є ще одне просте рішення, яке ви можете спробувати - просто перезавантажте ваш пристрій. Іноді це може вирішити безліч проблем, пов'язаних з програмним забезпеченням смартфона, і займає менше хвилини. Просто натисніть і утримуйте кнопку живлення, виберіть параметр перезапуску.

Також рекомендуємо встановити програму Sound About, зазвичай вона відразу вирішує проблему.

5. Саме час йти в сервіс

Якщо жодне з рішень, перерахованих вище не працює, це означає, що проблема більш значна, ніж очікувалося.

Якщо ваш телефон все ще перебуває на гарантії, краще за все просто зв'язатися з продавцем або виробником, пояснити проблему і відправити його для ремонту або заміни. У деяких випадках це може зайняти тривалий час, але, по крайней мере, це безкоштовно.

Друге рішення, безумовно, найгірше, полягає в тому, щоб повернути пристрій виробникові або комусь ще, хто знає, що він робить.

Вам потрібно буде заплатити, щоб проблема була виправлена, але, по крайней мере ви знову зможете використовувати роз'єм для навушників.

В іншому випадку ви можете просто вибрати бездротові Bluetooth-навушники , Що також вирішить проблему. Ну, ніби як.

***

Ось деякі з рішень, які, як ми сподіваємося, допоможуть вирішити проблему, що виникла у вас з роз'ємом для навушників на вашому смартфоні.

Якщо ви думаєте, що ми пропустили будь-яка з рішень, напишіть нам про це в коментарях.

Роз'єм для навушників не працює?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки