Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Нова інформація про підготовлювані процесорах Intel Core 8-го покоління

У Мережі з'явилися перші відомості про прийдешні процесорах Intel Core 8-го покоління, що використовують архітектуру Coffee Lake. Крім моделі Core i5-8500, про яку ми розповіли напередодні, найближчим часом дебютують як мінімум три нових настільних CPU: Core i7-8670, Core i5-8600T і Core i3-8300.

розповіли

Процесор Intel Core i7-8670 отримає шість ядер з підтримкою Hyper-Threading, 12 Мбайт кеш-пам'яті третього рівня і характеризується номінальною частотою 3,1 ГГц. Модель Core i5-8600T оперує шістьма ядрами з номінальною частотою 2,3 ГГц, 9 МБ кеш-пам'яті третього рівня, а його TDP, за попередніми даними, складе 35 Вт.

Тим часом Core i3-8300 отримає чотири ядра з частотою 3,7 ГГц і 8 Мбайт кешу L3. При цьому його вартість буде перебувати на рівні 150 доларів, що повинно зробити його привабливим рішенням для недорогих ігрових систем.

Крім того, в базі 3DMark також були виявлені нові мобільні процесори Core 8-го покоління поряд з безіменним 10-нм чіпом сімейства Cannonlake. Зокрема, для недорогих лептопів Intel готує двоядерні рішення Core i3-8130U, про який ми писали раніше, і Core i3-8121U. Обидва CPU наділені підтримкою Hyper-Threading, мають у своєму розпорядженні чотирма мегабайтами кеша L3 і працюють на номінальній частоті в 2,2 ГГц (частоти boost-режиму поки невідомі).

Асортимент рішень для високопродуктивних ігрових ноутбуків в доступному для огляду майбутньому поповниться моделлю Core i7-8850H. У його розпорядженні є шість ядер з підтримкою багатопоточності і 12 Мбайт кеш-пам'яті третього рівня. Робоча частота даного CPU складе від 2,6 до 4,2 ГГц в boost-режимі.

Що стосується безіменного процесора на архітектурі Cannonlake, то цей чіп обладнаний двома ядрами з підтримкою Hyper-Threading, що працюють на частоті від 2,2 до 2,6 ГГц. У його складі також є відеоядро на базі архітектури Gen 10. Нагадаємо, що у виробах сімейства Coffee Lake використовується графіка покоління Gen 9.5. Судячи з відносно скромним робочим частотам, даний CPU належить до лінійки Cannonlake-Y, володіє теплопакет близько 5 Вт і знайде застосування тонких лептопах, а також в інших пристроях, які потребують процесорах з наднизьким TDP.

джерело:
WCCFTech

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки