Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Google Pixel 2 XL - ідеальний смартфон від Google - Qled.com.ua

  1. Характеристики Google Pixel 2 XL
  2. Дизайн і ергономіка Google Pixel 2 XL
  3. Дисплей Google Pixel 2 XL
  4. Продуктивність Google Pixel 2 XL
  5. Програмне забезпечення Google Pixel 2 XL
  6. Камери Google Pixel 2 XL
  7. Аудіосоставляющая Google Pixel 2 XL
  8. Автономність Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL - дуже гучний смартфон. А нашумів про себе з хорошого боку під час презентації, коли прикопати можна було хіба що тільки до широких рамок або відсутності 3,5 мм аудіороз'єми. На друге можна було б закрити очі, якби на презентації першого покоління Pixel компанія активно не троль б за це Apple. Також було презентовано і Pixel 2, який отримав ще більш товсті рамки і дисплей зі співвідношенням сторін 16: 9 (і більш крихкий корпус).

Потім було безліч скарг, і вже радує, що з коробки смартфон був з операційною системою (були разі, коли її не було взагалі). Відразу ж прилетіло оновлення до Android 8.1.

Ціна Google Pixel 2 XL стартує з 950 $. Приблизно за ці ж гроші можна купити Samsung Galaxy Note 8, а додати ще трохи і iPhone X. Google Pixel 2 XL - це флагман серед флагманів з величезним цінником, і, можливо, є в ньому те, що краще, ніж у всіх інших.

Характеристики Google Pixel 2 XL

  • Процесор: Snapdragon 835
  • RAM / ROM: 4/64 4/128.
  • Дисплей: P-OLED; 6 "; 1440 × 2880; 538ppi.
  • Камера основна: 12,2 МП; f / 1.8; 4K; OIS.
  • Камера фронтальна: 8 МП; f / 2.4.
  • Габарити / вага: 157,9 × 76,7 × 7,9 мм; 175 м
  • Зв'язок: Type-C 3.1; NFC; Wi-Fi a / b / g / n / ac; Bluetooth 5.0.
  • Акумулятор: 3520 мАг.
  • Захист: IP67.

Комплектація

Комплектація у Google Pixel 2 XL не найбільша, з декількома чохлами, захисними плівками і стеклами, але точно сама незвичайна за останній час. Блок живлення (9V 2A; 5V 3A), перехідник з Type-C на 3,5 мм аудіороз'єм, перехідник з Type-C на USB роз'єм, скріпка, різна документація і кабель Type-C - Type-C. Так, з обох сторін у шнура для зарядки Type-C. К не суперсучасним комп'ютерів зі звичайним USB входом доведеться докуповувати ще один кабель. Комплектним кабелем не поєднати. Але якщо у вас MacBook Pro останнього покоління або один з небагатьох ноутбуків з виключно Type-C входом, то тоді все добре. Google активно намагається просувати Type-C стандарт.

Дизайн і ергономіка Google Pixel 2 XL

Почну з ергономіки. Це після дисплея Друге, що не дуже сподобалося. Все-таки 6-дюймовий екран в купе з товстими рамками навколо дисплея унеможливлює управління смартфоном однією рукою. Але Google, звичайно ж, називає свій смартфон безрамковий. Для порівняння Samsung Galaxy Note 8 з 6,3 дюймовим дисплеєм трохи довше і трохи вже Google Pixel 2 XL.

Також дуже сильно не порадувало розміщення кнопок гучності і блокування пристрою. Начебто коли вже всі виробники прийшли до ідеальної формули, коли кнопки гучності знаходяться над кнопкою включення пристрою, в Google все перевернули. Не передати, скільки разів я зменшував гучність замість блокування пристрою, і блокував смартфон в спробі зробити голосніше / тихіше або фото. В якійсь мірі до цього все-таки можна звикнути. Але кнопкою гучності дуже часто користуюся для спуску затвора камери. В Google Pixel 2 XL вона знаходиться посередині смартфона, а не ближче до одного з країв, і в результаті при спробі її натиснути перекривається долонею частину дисплея.

Корпус виконаний з алюмінію. Його поверхня злегка шорстка. За зовнішнім виглядом цього не зрозуміти, але на практиці це робить його менш слизьким, ніж корпуси у інших смартфонів з практично до блиску відполірованим металом.

Ті самі товсті рамки показують 4 мм товщину по боках, 10 мм знизу і 11 мм зверху. Якщо зверху і знизу це хоч якось можна виправдати динаміками. Те з боку більше 3 мм у флагмана бути не повинно. Але зате на відміну від перших пікселів і Pixel 2, Google Pixel 2 XL дуже добре складний, і не піддається будь-яким скручень. І не варто забувати про повноцінному захисту при зануренні у воду - IP67. Перше покоління було захищено лише від бризок.

Фронтальна частина прикрита склом Gorilla Glass 5. Присутні два прорізи для стереодинамиков, фронтальна камера, датчики освітлення та наближення.

На правій грані качель гучності і клавіша включення смартфона. Виконані з металу. Хід добре відчутний.

На лівій грані слот для єдиною Nano-SIM карти.

На верхній грані допоміжний мікрофон.

На нижній межі Type-C роз'єм.

Зі зворотного боку у верхній частині можна знайти невеликий скляний блок, який плавно переходить в металеву частину корпусу. Цей елемент перейшов сюди ще з першого покоління, і є дизайнерської фішкою смартфонів Pixel. У ньому розміщені камера з металевою окантовкою, подвійний спалах і лазерний автофокус. Нижче ви можете знайти сканер відбитків пальців і логотип у вигляді букви "G".

Варто звернути увагу, що це дійсно суцільнометалевий корпус, без будь-яких пластикових вставок!

Підсумую, що до збірки смартфона немає абсолютно ніяких претензій. Він зібраний ідеально. За захист за стандартом IP67 окремо великий плюс. До єдиного дрібному мінуса можна віднести лише розташування кнопок, що для більшості виявиться лише справою звички.

Дисплей Google Pixel 2 XL

Дисплей смартфона розчаровує з перших же секунд його активації. Як тільки він почне працювати, а загоряється білий фон під час завантаження, відразу ж видно, що навіть при незначному відхиленні смартфона з'являється блакитний, зелений або червоний відтінок (в залежності від кута нахилу). Білого кольору для цього екрану просто не існує. Може для Apple все добре обернулося, що LG не змогли виконати їх замовлення, і в підсумку цим зайнялася компанія Samsung. В Google Pixel 2 XL встановлений дисплей саме від компанії LG, і виконаний за новою технологією P-OLED.

Ще однією проблемою є ледве помітні засвітки по краях дисплея. Вони настільки незначні, що на них можна закрити очі.

Деякі користувачі вже через тиждень стали скаржитися на вигоряння OLED матриці. Все OLED матриці вигорають, але не через тиждень же. Мати ризик купити смартфон за майже 1000 $ і отримати вигорілий екран - якась не дуже приємна перспектива. На даний момент це проблема вже вирішена.

Передача кольору біля екрану дуже спокійна. Вона дуже спокійна навіть не для OLED, а для IPS матриць. І це при виборі відображення кольору "яскраві". У разі "Натурального" передача кольору стане ще меланхолійно. Через це Google вже після старту продажів додала пункт "Насичені". Але це все одно і близько не наближає екран до того, на що насправді здатні OLED матриці з їх неймовірною контрастністю. По суті кольору можна описати так: це хороша IPS матриця 3-х річної давності, з усіма мінусами OLED матриць минулих років в частині спотворення квітів під кутом і єдиним плюсом у вигляді натурального чорного кольору. Від флагмана 2017 року тут відбулася тільки дозвіл.

Від флагмана 2017 року тут відбулася тільки дозвіл

Здатність 1440 × 2880 пікселів. Співвідношення сторін 2: 1. Щільність пікселів на дюйм 538 ppi.

Щільність пікселів на дюйм 538 ppi

Також в налаштуванні екрану можна знайти "Нічний режим". Він може бути включений автоматично, за розкладом, або виходячи з часу занепаду або світанку. Варто відзначити, що він дуже інтенсивний (якщо поставити на максимум). В інших смартфонах фільтр синього світла зазвичай не настільки агресивний.

В інших смартфонах фільтр синього світла зазвичай не настільки агресивний

Окремо варто звернути увагу на шпалери. Якщо ви бачили презентацію або рекламу смартфонів Pixel 2, то напевно помітили шпалери на головному екрані, з активним прибоєм хвиль. У смартфоні можна знайти кілька таких варіантів з анімацією. Виглядає дійсно дуже красиво. Але вибір їх дуже обмежений. Буквально 10 штук. Найбільше сподобалася анімація з нашою планетою. Йде актуальна зміна дня і ночі з актуальних зображенням хмар. Орієнтація йде на поточне місце розташування.

В Google Pixel 2 XL є функція Always on display. Вона відображає час і дату, і інформацію про інші події в вигляді маленьких квадратних ярликів. Але при цьому не відображається, наприклад, кількість повідомлень. Просто ярлик пошти або вайбера і все. Налаштування цієї функції мінімальні: ВКЛ або ВИКЛ.

В Google на презентації заявили, що дисплей покриває 100% колірного простору DCI-P3. Незалежно від цього, картинка на дисплеї не тягне на флагманський рівень. Хотілося б сказати, що дисплей Google Pixel 2 XL - це ложка дьогтю, але це ложка по діагоналі 6 дюймів, і при взаємодії зі смартфоном дивитися доведеться саме на неї.

Краї матриці у Google Pixel 2 XL злегка закруглені, як у всіх останніх флагманів Samsung. Але це виражено настільки слабо, що якщо про це не знати, то самому розгледіти буде досить складно.

З екраном можна працювати в рукавичках. Причому не як в більшості пристроїв тільки в супертонких рукавичках. Google Pixel 2 XL прекрасно працює з типовими чоловічими шкіряними зимовими рукавичками, які тонкими не є. Включення або відключення цієї функції в настройках не знайшов.

Продуктивність Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL отримав процесор Snapdragon 835. Чотири високопродуктивних ядра працюють на частоті 2,35 ГГц. Чотири енергоефективних на частоті 1,9 ГГц. GPU Adreno 540. Виконано за нормами 10 нм техпроцесу. Оперативної пам'яті всього 4 ГБ. Зараз цього достатньо, але не факт, що цього вистачить через пару років. Та й з огляду на вартість смартфона, як мінімум 6 ГБ виглядали б тут краще.

На ділі від топового процесора варто очікувати тільки топових результатів. У AnTuTu видає більш 177 000 балів. Всі нормальні гри запропонують на максимальних налаштуваннях графіки 60 fps. Тому запустимо на Google Pixel 2 XL гру Mad Out 2, з викрученими на максимум налаштуваннями графіки. У такому режимі смартфон видавав в середньому 4 fps.

Немає сенсу говорити про якісь затримки або пригальмовування в пристрої. Все працює ідеально. Хоча все ж було кілька помилок, про які буде сказано в наступному розділі.

Програмне забезпечення Google Pixel 2 XL

При першому включенні смартфона, відразу ж прилетіло оновлення до Android 8.1 з Android 8.0. Після цього з'явилася можливість робити фото з ефектом боке і на фронтальну камеру. А ще через пару днів з'явився пункт доповненої реальності. Начебто можливість фото з ефектом боке повинна була бути і в версії 8.0, але по факту при виборі цієї опції йшло автоматичне перемикання на основну камеру. Але зараз цієї проблеми вже немає.

Під час роботи один раз виникли проблеми лише з додатком камера.

Під час роботи один раз виникли проблеми лише з додатком камера

На ділі з програмної точки зору Google хоче показати приклад того, яким смартфон повинен бути, працюючи на "чистому" Android. Не в останню чергу це заслуга потужного процесора. Вже неодноразово згадував, що чистий Android на більш слабкому залозі працює гірше, ніж оболонки деяких виробників. Особливо яскраво це виражено в роботі меню. З Google Pixel 2 XL немає ніяких затримок або подтормаживаний. Екран незмінно видає 60 fps.

З особливостей варто відзначити можливість використання дактилоскопічного датчика для показу шторки з повідомленням. Причому він розуміє, коли ви ковзати зверху вниз і знизу вгору. На практиці це виявилося дуже зручно, з огляду на "висоту" екрану.

Також є функція, яка при двох півоберту смартфона перемикається між фронтальною і основний камерами.

Багато напевно чули про функції Active Edge. Вона зі стиснення Google Pixel 2 XL повинна викликати Google Assistant. Але це є не на всіх мовах. У російській або українській воно просто відключить звук смартфона при вхідному дзвінку, будильнику або таймері.

Не варто також забувати, що Google пообіцяла оновлювати Google Pixel другого покоління, як мінімум три роки. Першого покоління обіцяли лише два роки.

Ще раз варто відзначити, що з точки зору роботи - це ідеальний пристрій. Сподіваюся, інші виробники візьмуть на озброєння, то як ефективно можна використовувати сканер відбитків пальців, що знаходиться на задній панелі пристрою.

Камери Google Pixel 2 XL

Якщо дисплей в смартфоні - це його найгірша частина, то камери однозначна краща. Хоч якось позмагатися зі смартфоном в якості фото зможуть лише 2-3 пристрої в світі. А якщо врахувати, що для створення неймовірно якісних фото з ефектом боке йому необхідна всього одна камера, то тут навіть нема кого протиставити.

Під час презентації смартфонів на сцену вийшли хлопці з DxOMark і оголосили, що Google Pixel 2 і Google Pixel 2 XL, виходячи з їх тестів, мають кращі камерами серед смартфонів. Багато тоді сказали, що їм просто "занесли". Може бути. Але ви тільки подивіться на ці фото і відео нижче.

Вихідні тексти всіх фото можна знайти тут .

Деталізація нічних фотографій відмінна, з мінімальним на даний момент кількістю шумів. Фронтальна камера, хоч і без автофокусу, але робить дивовижні знімки. Ефект боке завжди на висоті, незалежно від освітлення. Скоро камери цього смартфона точно перестануть бути кращими, але зараз складно причепитися взагалі хоч до чогось. Це, можливо, кращий камерофон на даний момент. Порівнюючи фото з тим, що показували ще 2-3 місяці тому на старті продажів, добре видно різницю в якості. У Google не сидять на місці.

Ще однією фичей, яка з'явилася після поновлення, стала можливість працювати з доповненою реальністю. Більшою мірою це просто іграшка, яка поки що не несе якийсь смислового навантаження. Але, там виявилася пляшка з-під шампанського. При натисканні на неї, вона падає і розкручується, після чого зупиняється, вказуючи кожен раз в нову сторону. Якщо хочете зіграти в пляшечку без пляшечки, то хлопці з Google про це подбали.

Ще раз повторюся, що це реалізовано дуже круто. Але! Я пам'ятаю презентацію Apple, де вони показали iOS 11 і її можливості роботи з доповненою реальністю (ARKit). Google зараз намагається наздогнати свого конкурента, але відрив ще занадто великий. Наприклад, орієнтація в відстані і розмірах не погана, але поки смартфон не здатний зрозуміти, що існують стіни або інші площини, які можуть перекрити додані в реальність об'єкти. Це, мабуть, найбільший мінус. Також немає ніякого взаємодії створених об'єктів один з одним. Текстури можуть змішуватися. Очевидно, це тільки старт для компанії. Але порівнюючи з тією ж презентації від Apple з її дорелізной iOS 11, розумієш, що Google сильно відстає. Звичайно, з часом підключаться сторонні розробники, і, ймовірно, запропонують щось більш якісне.

У смартфоні присутній Pixel Visual Core, який за замовчуванням був відключений у версії Android 8.0. В Android 8.1 цю однокристальних систем повинні активувати. Вона працює незалежно від основного процесора, і допомагає в рази прискорити роботу з камерою, а також економити енергію. Мабуть тому тільки зараз стала доступна можливість роботи з доповненою реальністю. Також говорили, що це дозволить зменшити час обробки фото, зробленого з ефектом боке. Цього не сталося. Секунд 5 почекати все одно потрібно. Зате самі фото виглядають краще, ніж виходило на старті продажів.

Меню камери досить мінімалістично, але при цьому зручно. Як не дивно, немає можливості ручної настройки камери. Зате є можливість включити HDR + або розширений HDR +.

Відео знімає в 4K зі стереозвуком. Стабілізація показала себе відмінно як під час зйомки відео, так і під час зйомки фото.

Варто розраховувати, що Google продовжить розвивати фото можливості Google Pixel 2/2 XL, і в майбутньому зможе запропонувати ще більш якісні фото. Але навіть зараз це один з найбільш приголомшливих камерофонів в світі.

Уже готовий знімок можна розпізнати. Для цього є окрема кнопка. Відразу скажу, що людей смартфон відмовляється розпізнавати, так що швидко знайти аккаунт сфотографованого людини через смартфон не вийде. Це трохи дивно, так як через сам пошуковик, Google зовсім не проти це робити. Якщо ви фотографуєте інший об'єкт, видаються або схожі зображення, або якщо об'єкт розпізнано, то йдуть стандартні посилання, як при пошуку по слову в пошуковій системі. Смартфон прекрасно розпізнав Одеський національний академічний театр опери та балету, сфотографований збоку в нічний час. Це справжня знахідка для мандрівника.

Аудіосоставляющая Google Pixel 2 XL

В Google Pixel 2 XL є дві величезні прорізи для динаміків, розташовані з фронтальної сторони. Розчарування в тому, що, незважаючи на однаковий розмір, нижній динамік грає голосніше, ніж верхній. І це добре чутно навіть з відстані. Сам звук багатий деталями і не задихається при великій кількості інструментів. Якість хороша як для смартфона, але не дотягує до деяких планшетів. У них справді можна впихнути динамік більшого розміру. Для перегляду трейлерів в YouTube підійде, але повноцінне задоволення від стереозвуку отримати не вдасться.

Якість звуку в навушниках знаходиться на рівні більшості сучасних флагманів. Одкровення чекати не варто, але і розчаровані не будете. Це хороший плеєр зі стандартними настройками "чистого" Android.

Автономність Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL отримав акумулятор об'ємом в 3520 мАг. Це задовільний мінімум для флагманських смартфонів на даний момент. Стандартний тест PCMark на цьому смартфоні не вдалося провести. AnTuTu поставив 10090 балів. При перегляді відео з YouTube через Wi-Fi в Full HD дозволі, розтягнутому на весь екран при 50% яскравості дисплея за 2 години розрядився на 18%. Це хороший результат. Можна очікувати близько 1,5-2 днів роботи.

Можна очікувати близько 1,5-2 днів роботи

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки