Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ігрові монітори Nvidia BFGD оцінюються в кілька тисяч євро

Одним з головних анонсів Nvidia на січневій виставці CES 2018 стала ініціатива BFGD (Big Format Gaming Displays), в рамках якої чипмейкер з Санта-Клари разом зі своїми партнерами має намір вивести на ринок «ідеальні ігрові монітори». На жаль, до ринкового дебюту подібних пристроїв пройде ще чимало часу і, як з'ясували нідерландські колеги з Hardware.info , Щоб стати власником одного з них доведеться розлучитися з надзвичайною сумою.

info

Нагадаємо, спочатку BFGD-монітори будуть доступні у виконанні трьох виробників: ASUS, Acer і HP. Всі три пристрої побудовані на базі 65-дюймової матриці від AU Optronics, мають 4K-дозволом, пікової яскравістю 1000 кд / м², частотою оновлення 120 Гц і можуть похвалитися підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR) і технології синхронізації Nvidia G-Sync.

Всі три пристрої побудовані на базі 65-дюймової матриці від AU Optronics, мають 4K-дозволом, пікової яскравістю 1000 кд / м², частотою оновлення 120 Гц і можуть похвалитися підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR) і технології синхронізації Nvidia G-Sync

Як розповіли представники згаданих вище вендорів на Gamescom 2018, релізу подібних ігрових «монстрів» слід чекати не раніше першого кварталу 2019 року. При цьому їх рекомендована вартість буде перебувати в діапазоні від 4000 до 5000 євро.

Відзначається, що Hewlett-Packard має намір наблизити кінцеву ціну до першої цифри, проте компанія поки навіть не може точно підрахувати собівартість такого пристрою. За розробку «начинки» дисплеїв відповідає сама Nvidia, і коли такі пристрої надійдуть у продаж, буде вирішувати теж вона.

Судячи з усього, нас чекає повторення історії з 144-Герцева 4К-моніторами. Нагадаємо, свій варіант такого пристрою ASUSTeK Computer представила ще в січні 2017 року, а в продаж ROG Swift PG27UQ надійшов лише пару місяців тому.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки