Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Нарощування і модернізація системи безпеки в центральному офісі «Альтаїр-2000 ЛТД», інсталятор - «Юнімакс»

«Альтаїр-2000 ЛТД» - компанія, основним видом діяльності якої є виробництво і персоналізація всіх існуючих на сьогодні видів пластикових карт, як по їх функціональному призначенню, так і за типом виготовлення «Альтаїр-2000 ЛТД» - компанія, основним видом діяльності якої є виробництво і персоналізація всіх існуючих на сьогодні видів пластикових карт, як по їх функціональному призначенню, так і за типом виготовлення. Компанія «Альтаїр» існує з початку 1998 року і входить в число провідних російських виробників пластикових карт.

Безпека виробництва - один з головних пріоритетів компанії. Під цим розуміється і захист від зовнішніх загроз, зокрема, від проникнення сторонніх. З метою розширення виробничих потужностей компанія «Альтаїр» збільшила приміщення за рахунок додатково орендованих площ. Нові приміщення зажадали оснащення всім комплексом систем безпеки: системами контролю доступу, охоронної сигналізації, відеоспостереження.


відеоспостереження

У 2005 році офіс компанії «Альтаїр-2000 ЛТД» був оснащений системою відеоспостереження на базі відеосервера VIDEOMAXi-16-8. З того часу ніяких нарікань робота станційного обладнання не викликала. Багато в чому завдяки цьому факту, коли потрібна була модернізація існуючої системи і об'єднання декількох відеосерверов в єдину систему, було прийнято рішення про додавання нового відеомагазину VIDEOMAX-Int-24-8 на базі ВО «Інтелект» .

Об'єднання відеосерверов істотно підвищує ефективність роботи служби охорони при наявності декількох постів моніторингу. Це досягається за рахунок обміну між постами інформацією з відеокамер, що надходить на локальний відеосервер. Всього в єдиній системі на сьогоднішній день функціонують більше 40 відеокамер, 3 сервери і 3 віддалених робочих місця моніторингу. У нових виробничих приміщеннях встановлено 7 внутрішніх відеокамер, а по периметру - ще 5 камер вуличного виконання.


Система контролю доступу та охоронна сигналізація

Основний офіс компанії «Альтаїр» обладнаний системою безпеки на базі приладів «Рубіж». Перед компанією «Юнімакс» стояла мета наростити існуючу систему додатковими точками доступу і включити нове обладнання в єдину систему контролю.

Однією з найбільш цікавих завдань було забезпечення режиму шлюзування на базі 4-х точок проходу, оснащених ролетами з електричними приводами. Логіка передбачала неможливість відкриття будь-якої з дверей, якщо в цей час відкрита інша двері. З цим завданням фахівці компанії «Юнімакс» впоралися блискуче. Відкриття дверей здійснюється з зчитувачів системи контролю доступу.

Всього в СКД нових приміщень додано 6 двосторонніх точок доступу, що забезпечує повний контроль над усіма переміщеннями персоналу на виробництві та складах. На вході в нові приміщення встановлена ​​автоматична броньовані шлюзова кабіна.

Завдяки можливості обладнання «Рубіж» інтегрувати на єдиній апаратній платформі СКД і ОПС, на той же прилад були підключені ще 16 нових охоронних шлейфів сигналізації. Управління охоронною сигналізацією здійснюється з підсистеми контролю та управління доступом.

Про партнера. ТОВ «Юнімакс» утворено в 2004 році. Свою діяльність компанія почала з виробництва цифрових відеосерверов VIDEOMAX. На даний момент «Юнімакс» пропонує цілий спектр послуг: виробництво обладнання для систем відеоспостереження марки VIDEOMAX, проектування, поставку обладнання, монтаж, пусконалагодження, технічне обслуговування систем безпеки.

«Юнімакс» є також сертифікованим інсталятором СКС і гарантує найвищу якість виконуваних робіт.


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки