Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чи варто встановлювати macOS High Sierra, якщо до цього була macOS Sierra

  1. повсякденні завдання
  2. синтетичні тести
  3. висновки

Спойлер: не все так просто.

Я люблю страждати, тому часто встановлюю бета-версії програм і операційних систем. Не стала винятком і macOS High Sierra - під неї влітку був виділений окремий том на жорсткому диску. Ця «бета» розчарувала: баги, непрацююча синхронізація через iCloud, Siri, що спрацьовує через раз, і майже ніяких змін в продуктивності або дизайні інтерфейсу. Ось чому щось стримувало мене від поновлення до фінальної версії.

Але цікавість перемогла, і минулого тижня я встановив High Sierra. І навіть не на окремий том, а якості основної операційної системи. Сьогодні я розповім, що змінилося в роботі комп'ютера, чи став він стабільніше і продуктивніше, а ще порівняю результати бенчмарків до і після апдейта.

Сьогодні я розповім, що змінилося в роботі комп'ютера, чи став він стабільніше і продуктивніше, а ще порівняю результати бенчмарків до і після апдейта

повсякденні завдання

Завантаження і установка High Sierra зайняли близько години - у мене повільний інтернет. Після першого завантаження і входу в обліковий запис ноутбук знову був готовий до повсякденних завдань.

Не скажу, що файлова система APFS в два рази підняла продуктивність MacBook або що веб-сторінки в Safari почали відкриватися одним помахом пальця. Точно так же я не помітив надшвидкості при копіюванні файлів і створення резервної копії Time Machine. Зазначу, що користуюся ноутбуком тільки місяць і ще не встиг захламить його непотрібними файлами - може бути, різницю не побачив через це.

Сподобалося, що в релізной версії macOS High Sierra все працює. Інженери Apple полагодили синхронізацію через iCloud, навчили Siri говорити голосом живої людини і додали кілька приємних дрібниць. Тепер я можу закріплювати часто використовувані замітки і малювати в них таблиці, а ще в фоторедакторі з'явилися нові інструменти. Крім того, браузер Safari почав автоматично блокувати рекламу і Автовідтворення відео. Тепер коли заходиш на Bloomberg або CNET, не потрібно починати судорожно шукати віконце з відео і натискати кнопку паузи.

Одне з небагатьох візуальних змін - новий малюнок робочого столу. Елементи інтерфейсу, іконки, панелі і меню залишилися колишніми. Але шпалери Apple вирішила змінити.

Але шпалери Apple вирішила змінити

синтетичні тести

Перед оновленням я з цікавості запустив на MacBook два бенчмарка: Geekbench 4 і Cinebench. У першому упор зроблений на продуктивності процесора, а в другому - графіки. Після поновлення ноутбук пережив ще одну серію випробувань.

на macOS Sierra пристрій набрало 2418 балів в одноядерному і 4987 балів в багатоядерному тесті Geekbench. Cinebench показав 21,51 fps в тесті OpenGL і 156 балів в тесті процесора.

Продуктивність процесора. Результат macOS Sierra

Результат macOS Sierra

Продуктивність графіки. Результат macOS Sierra

Після поновлення до macOS High Sierra результати стали краще в обох випробуваннях. Geekbench показав 2719 в одноядерному і 5455 балів в багатоядерному тесті, а Cinebench - 23,75 fps в і 213 балів.

Продуктивність процесора. Результат macOS High Sierra

Результат macOS High Sierra

Продуктивність графіки. Результат macOS High Sierra

Зазначу, що спеціально не готував пристрій до бенчмарк, що не перезавантажувати і не закривав відкриті програми. Показники синтетичних тестів - скоріше доповнення до загального враження від змін High Sierra.

Для довідки: 12-дюймовий MacBook оснащений процесором Intel Core m3 і графічним чіпом Intel HD Graphics 515. З такою конфігурацією результат в будь-якому випадку буде нижче, ніж у інших ноутбуків Apple. Хоча для комфортної роботи мені ноутбука вистачає.

висновки

За першими відчуттями, macOS High Sierra у Apple вийшла краще, ніж iOS 11 . Очевидних косяків і багів немає, комп'ютер не зависає і не поводиться дивно. Хоча на звання великого оновлення операційна система не тягне, по крайней мере - в плані тих змін, які користувач бачить, включивши комп'ютер і почавши працювати.

Якщо вам нудно і ви любите все нове - оновлюйтеся до High Sierra. Якщо до цього користувалися OS X Yosemite або старше - теж сміливо встановлюйте останню збірку. А ось якщо Mac працює під управлінням macOS Sierra, навряд чи остання збірка вас сильно здивує або порадує.

Для власників iOS-девайсів:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , Telegram і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Чи варто встановлювати macOS High Sierra, якщо до цього була macOS Sierra

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки