Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Samsung Galaxy Tab S3: новий герой Android-планшетів

  1. Характеристики Samsung Galaxy Tab S3
  2. дисплей
  3. продуктивність
  4. автономність
  5. Особливості та аксесуари
  6. конкуренти
  7. висновки
  8. 3 причини купити Samsung Galaxy Tab S3:

Samsung Galaxy Tab S3, який виробник представив на виставці MWC 2017, надійшов у продаж в Україні. Новинка коштує дорого, але висока ціна обумовлена ​​потужною начинкою і набором можливостей, який істотно зріс в порівнянні з минулим флагманом від Samsung, що з'явився на прилавках два роки тому. Розбираємося, чого досяг технічний прогрес в планшетах за цей час.

Характеристики Samsung Galaxy Tab S3

  • екран: Super AMOLED, 9,7 дюймів, дозвіл 2048х1536 пікселів
  • платформа: 4-ядерний Qualcomm Snapdragon 820
  • ОЗУ: 4 ГБ, ПЗУ: 32 ГБ (microSD)
  • Основна камера: 13 Мп, фронтальна камера: 5 Мп
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.2, USB Type-C, GPS (підтримка A-GPS), ГЛОНАСС, LTE
  • акумулятор: 6000 мАч
  • сканер відбитку пальців, акселерометр, датчик світла, датчик наближення
  • габарити: 237,3 × 169 × 6 мм, маса: 434 г
  • ОС: Android 7.0 Nougat

Зовнішній вигляд

Дизайн Samsung Galaxy Tab S3 нагадує флагманську серію смартфонів компанії останніх років: скло спереду і ззаду, металева рамка по периметру пристрою, впізнавана лицьова панель з шильдиком виробника над екраном і кнопками у нижній межі. Скло ззаду - не самий практичний варіант, але точно найефектніший, за рахунок цієї особливості Galaxy Tab S3 виглядає дорого і стильно. До того ж скло краще чіпляється за пальці, що важливо при утриманні планшета в одній руці, благо маса дозволяє довго використовувати апарат саме так.

Мінімальна товщина теж позитивно позначилася на зручності, причому монолітність не постраждала - корпус міцний, продавити апарат через спинку не виходить, навіть якщо постаратися (той же iPad Air 2 покривався злегка помітними розводами в місцях точки опори під власною вагою, хоча і був товщі на 0 , 1 мм).

Samsung Galaxy Tab S3, як і практично всі пристрої компанії, управляється сенсорними навігаційними клавішами і фізичної кнопкою «Додому» з вбудованим в неї сканером відбитку пальців. Подібна компоновка пізнавана, але повсякденне використання вимагає звикання - до кнопки претензій немає, але сенсорні клавіші не видно в темряві, а місця ліворуч і праворуч від «Додому» багато, через що їх доводиться буквально намацувати в перші дні використання.

Швидше за все, в майбутніх пристроях користувачі отримають наекранной клавіші, як це вже сталося в Galaxy S8 - вони на планшеті будуть особливо корисними, оскільки можуть перебудовуватися під орієнтацію екрану в просторі.

Роз'єм USB Type-C для харчування зміщений від центру і знаходиться між областю кнопок «Додому» і «Назад», що дозволило при одночасній зарядці зручно грати і не зачіпати кабель.

Роз'єм USB Type-C для харчування зміщений від центру і знаходиться між областю кнопок «Додому» і «Назад», що дозволило при одночасній зарядці зручно грати і не зачіпати кабель

дисплей

Samsung Galaxy Tab S3 отримав 9,7-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю 2048х1536 пікселів, який виглядає відмінно: соковиті кольори, контрастна картинка, глибокий чорний колір, найпотужніша максимальна і слабка мінімальна яскравість, а також приємна калібрування.

Налаштування дозволяють перемикатися між декількома режимами, але активний за замовчуванням «Адаптивний» здався оптимальним для більшості сценаріїв, тільки точність передачі кольору страждає - фарби злегка перенасичені.

Дисплей не вицвітає навіть під прямими сонячними променями, але захисне скло сильно відблискує, що, втім, справедливо для взагалі будь-якого планшета. Екран при середніх відхиленнях злегка зеленить або рожевіє, але ефект не сильний, тому не дратує - подібна поведінка властиво AMOLED, але якщо на телефонах цю особливість доводиться вишукувати, на планшеті за рахунок великої площі матриці вона помітна і без надмірної старанності.

Екран при середніх відхиленнях злегка зеленить або рожевіє, але ефект не сильний, тому не дратує - подібна поведінка властиво AMOLED, але якщо на телефонах цю особливість доводиться вишукувати, на планшеті за рахунок великої площі матриці вона помітна і без надмірної старанності

Повсякденне використання не викликає дискомфорту, але розглядати фотографії в їх природному виконанні не вийде в рамках наданих режимів (спокійний варіант робить не світить ділянки занадто темними), хоча різниця помітна тільки при порівнянні з еталонним монітором. Дивитися фільми при активному «адаптивний» режимі зазвичай трохи приємніше, ніж на вивірених IPS-екранах, не кажучи вже про ігри, оскільки створюється якась подоба HDR. Режим з найбільш спокійними тонами дуже близький до природних кольорів, в ньому ж найлегше читається текст, але гри виглядають темніше, ніж очікуєш.

Дисплей хороший, але назвати його універсальним не дозволяє матриця AMOLED: якщо використовувати пристрій як помічник дизайнера або фотографу, доведеться перемикатися між насиченим і спокійним режимами для розваг і роботи відповідно, також любителям почитати з чутливими до ШІМ очима краще пошукати інший варіант для книг. Решта користувачів напевно оцінять картинку.

продуктивність

Потужність Samsung Galaxy Tab S3 забезпечує торішній флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 820, якого вистачає для всіх існуючих на сьогодні ігор і додатків, як і кількості ОЗУ - 4 ГБ. Бенчмарки теж не розчаровують:

Тести показали, що дорогий планшет Samsung справляється з мережевими і одиночними іграми, швидкими і повільними, насиченими спецефектами і просто барвистими віртуальними світами. Софт навіть не натякає на пригальмовування - все працює дуже швидко.

Єдина дивина - частина сторонніх додатків повільно змінює орієнтацію при повороті, це особливо добре помітно на клієнті Instapaper і текстовому редакторі iA Writer, а також трохи менше в магазині Google Play. При цьому встановлені програми від Microsoft перебудовуються дуже швидко, як і софт від Samsung, клієнт Fenix ​​для Twitter, а також месенджер Telegram.

Потужності вистачає з запасом для повсякденних завдань, а кількість оперативної пам'яті дозволяє не вивантажувати навіть три гри, конкретно GTA: Vice City, Asphalt 8 і Modern Combat 5. Якщо область діяльності дозволяє працювати на планшеті, то проблем взагалі не буде - вісім основних програм для редагування зображень і тексту, браузер і клієнти соцмереж не виштовхувала один одного і дозволяють практично бесшовно переходити від однієї програми до іншого.

автономність

Планшет при тесті відтворення відео в Full HD з каталогу MEGOGO пропрацював 11,5 годин при яскравості на рівні 70% і гучності 40%. Півтори години ігор (Asphalt 8 і GTA: Vice City з максимально можливою графікою) розрядили планшет з 97% до 70% - це хороший показник, який вдалося показати за рахунок не найвищої нагріву корпусу.

Пристрій продемонструвало нерівномірний витрата заряду з режимі очікування: планшет то втрачав по 1% на годину, то за 10-15%. Останнє спостерігалося двічі за час тестування, обидва випадки співпали з моментами, коли в тлі продовжували працювати гри. При цьому в пам'яті постійно залишалися то Modern Combat 5, то Asphalt 8 (і проблема не виявлялася більшу частину часу), тобто явище з високим витратою може бути викликане й іншими причинами. Швидше за все, така поведінка пов'язана з нефінальним ПО, в версіях для продажу така поведінка, грунтуючись на минулих поколіннях планшетів Samsung, навряд чи зустрінеться.

Швидше за все, така поведінка пов'язана з нефінальним ПО, в версіях для продажу така поведінка, грунтуючись на минулих поколіннях планшетів Samsung, навряд чи зустрінеться

Результати вказують, що Galaxy Tab S3 здатний пропрацювати навантажений день, йому не потрібно підзарядка, якщо тільки не використовувати його багато годин поспіль в якості портативної консолі. З оглядкою на потужну начинку і мінімальні розміри (товщину в першу чергу) планшет можна назвати довгожителем.

Особливості та аксесуари

Samsung Galaxy Tab S3 доступний в модифікаціях не тільки з Wi-Fi, але і модулем для роботи в мобільних мережах. Прийом сигналу стабільний, який можна порівняти з кращими за цим показником смартфонами, що дозволяє не відмовлятися від інтернету в міських умовах в принципі. Решта бездротові протоколи працювали теж добре, особливо порадувала далекобійність Wi-Fi і підтримка 802.11ac.

Динаміки (чотири!) Теж розмістилися вдало - панелі з обох сторін верхньому і нижньому вужчих торцях, що не тільки створює стереоефект, але дозволяє звуку майже не «загасати» коли користувач закриває долонею один з динаміків на межі. Звук об'ємний і деталізований, але гучності хотілося б трохи більше - в більшості випадків його вистачає, але замінити портативну колонку не вийде.

У пристрої є камери, основна 13-Мп робить непогані фото, на рівні смартфонів середнього класу, чого вистачить для фіксації яскравого моменту, коли телефону немає під рукою, а також більш ніж достатньо, щоб сфотографувати документ. 5-Мп «Фронталки» справляється з організацією відеозв'язку, до якості претензій немає.

Апарат працює під управлінням Android 7.0 Nougat (з фірмовою оболонкою Samsung), тобто знайомої для більшої частини користувачів смартфонів системі, на ньому доступний набір звичних програм, в тому числі придбаних в магазині, що робить потенційні вкладення в організацію простору дешевше. Втім, як і на всіх Android-планшетах, кількість оптимізованих програм невелике: більшість додатків розтягує інтерфейс для смартфонів на великий екран.

Комплект планшета включає новий стилус S Pen, функціональність якого багато в чому повторює таку із серії Note. Головною відмінністю можна назвати більші розміри (він близький до традиційної кульковою ручці) і відсутність під нього відсіку в корпусі пристрою - доведеться носити окремо. Також на межі планшета присутній пропріетарний роз'єм, через який підключається чохол-клавіатура.

Фото: Samsung

конкуренти

Samsung Galaxy Tab S3 доступний в двох варіантах: з Wi-Fi за 20 999 грн і слотом для SIM-карти за 26 999 грн, кількість постійної пам'яті обмежена єдиним варіантом - 32 ГБ, на вибір є чорний і сріблястий корпуси:

Lenovo Yoga Book пропонує трохи слабше начинку і його клавіатуру можна від'єднати, зате конструкція дозволяє використовувати його як ноутбук і планшет, нехай і з застереженнями на зручність, про що Tehnot.com розповідав в огляді версії з Windows 10 , А до новинки Samsung доведеться окремо докуповувати чохол-клавіатуру. Потужність і форм-фактор підкреслюють переваги Tab S3 в якості ігрового пристрою, а з сильних сторін Lenovo можна виділити універсальність, практичні матеріали корпусу і менш високу ціну (16 999 грн і 18 999 грн за Wi-Fi- і LTE-версії з 64 ГБ ПЗУ).

Потужність і форм-фактор підкреслюють переваги Tab S3 в якості ігрового пристрою, а з сильних сторін Lenovo можна виділити універсальність, практичні матеріали корпусу і менш високу ціну (16 999 грн і 18 999 грн за Wi-Fi- і LTE-версії з 64 ГБ ПЗУ)

Apple iPad Pro 9.7 максимально близький до Tab S3 за більшістю показників, хіба стилус Apple Pen доведеться докуповувати окремо. Головною особливістю iPad залишається великий вибір оптимізованого під планшет софта, на відміну від Android в цілому, але основний набір ігор та програм майже не відрізняється, в тому числі офісні додатки Microsoft, встановлені на Galaxy Tab S3. Ще одним бонусом iPad виступає вибір обсягів пам'яті аж до 256 ГБ, але в Samsung є слот для microSD, що перекриває дана перевага і робить пам'ять для кінцевого споживача дешевше. iPad Pro 9.7 з тими ж 32 ГБ продається за 20 299 і 25 999 грн з Wi-Fi і LTE відповідно в офіційній роздробі.

7 з тими ж 32 ГБ продається за 20 299 і 25 999 грн з Wi-Fi і LTE відповідно в офіційній роздробі

висновки

Samsung Galaxy Tab S3 пропонує потужну начинку, непоганий екран і набір аксесуарів, який перетворює його в подобу ноутбука. Професіонали можуть пристосувати планшет і для робочих завдань, якщо набір софта на Android задовольняє їхні потреби.

Споживчі завдання вирішуються на Tab S3 часто комфортніше, ніж на настільному комп'ютері за рахунок використання мобільної ОС, продуктивність гарантує високу швидкість роботи на найближчі кілька років, а форм-фактор покриває більше варіантів використання, ніж ноутбук і тим більше стаціонарний комп'ютер. Це справедливо для багатьох планшетів середнього і верхнього цінового сегментів.

Це справедливо для багатьох планшетів середнього і верхнього цінового сегментів

Головним стоп-фактором при покупці Galaxy Tab S3 стане вартість: зіставні за можливостями пристрою на Android від інших виробників коштують дешевше, хоча у них немає такого AMOLED-дисплея, начинка слабкіше і, за рідкісним винятком, не підтримуються високоточні стілуси, а майже стільки ж дорогий iPad Pro пропонує більш розвинену програмну середу.

Віддати перевагу Samsung в порівнянні з останнім можна через підтримку карт пам'яті, більш ефектної зовнішності, S Pen в комплекті і знайомої ОС зі звичним набором програм. Знову-таки, не доведеться витрачатися на додатки, які вже куплені для смартфона на Android, ще й синхронізація даних покриється краще.

Якщо опустити раціональний підхід і дивитися на новинку згідно її позиціонуванню, як на флагманський продукт з максимумом можливостей, ніяких сумнівів не виникає - це кращий планшет під управлінням Android на ринку. Тому й такою дорогою.

3 причини купити Samsung Galaxy Tab S3:

  • потужна начинка, хороший дисплей
  • відмінна збірка і приємна зовнішність
  • набір аксесуарів дозволяє перетворити апарат в подобу ноутбука

2 причини не купувати Samsung Galaxy Tab S3:

  • обмежений набір софта з оптимізацією під планшети
  • хочеться не найкраще в принципі, а зважене співвідношення ціни і можливостей

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки