Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд ноутбука HP EliteBook 8440p-WJ681AW

by Sebastian Jentsch 04/24/2010

Діловий набір інструментів

Ті кому потрібен ноутбук в якості постійного компаньйона, звичайно ж потребують більше ніж в дисплеї з клавіатурою. Цей 14-ти дюймовік бажає довести свої претензії на висококласному, виходячи з можливостей під'єднання, фортеці та потужності Core i5-520M.

Хто купує EliteBooks? У нас є про це деяке уявлення. Нещодавно в нашому огляді ми розглядали HP ProBook 6540b WD690EA , Який обмежив лінійку EliteBook знизу. Ви можливо можете сказати: «Якщо вас не влаштовує ProBook, тоді потрібно купувати EliteBook. Ціна на дорогі ділові моделі починається приблизно з 1150 євро. .

Ми вибрали один із найнижчих за ціною EliteBooks. З верху ціна майже не обмежується, так як НВ свої воркстанціі також розташував під назвою "EliteBook" перебував "w". Наш 14 - дюймовий 8440p технічно обмежений основою Core i5-520M і не має виділеної графічної карти. Також немає екрану з високоякісним дозволом і модуля UMTS.

У чому ж тоді полягають його претензії на EliteBook? Що він робить краще, ніж вже хороший ProBook 6540b WD690EA ? Чи варто елітна алтернативою того, щоб її купували амбітні покупці або замість нього краще купити ProBook, який коштує набагато менше? Наш детальний огляд має відповіді на ці питання.

У той час як лінійки ноутбуків стають все тонше, більш плоскими і легше, НВ явно додає трохи для гарантії більшої стабільності. Цей 14-дюймовік насправді виглядає масивним. Його найвища частина - 3,1 сантиметрів. Ми також помітили, що те, що нам потрібно з собою носити важить 2363 грам. Було б помилкою вважати, що ділові користувачі не придивляються до ваги. Однак, виробник безкомпромісно прийняв сторону високої якості і стабільності.
Базовий блок міцний як камінь і ні на скільки не скручується, навіть при застосуванні сили. Ми не змогли його продавити ні в місці упору для рук ні на базовій панелі. Фортеця кришки майже сенсаційна. Ми змогли скрутити її тільки на кутах і дуже небагато. Срібна область трималася до кінця. Звичайно, ми змогли трішки продавити за допомогою виборчого тиску. Але на всій області це неможливо.
Причина цієї якості криється в підборі матеріалів. Кришка, упор для рук і смуга над клавішами зроблені з алюмінію. Таким чином поверхню відчувається прохолодною і дуже стійка проти подряпин. Для шарнірів виробник також використовував метал, також як в ProBook. Шарніри щільно прилягають до базового блоку. Ніяке висмикування або тиск не можуть зрушити їх. Вони міцно утримують кришку на своєму місці (немає хитань). Незважаючи на важку вагу базового блоку ми змогли відкрити ноутбук однією рукою.
Те що виглядало великою срібною кнопкою на дисплеї виявилося кнопкою для відкривання масивного замка (металевий) який дозволяє кришці піднятися приблизно на півсантиметра. Цього зазору достатньо, щоб відкрити дисплей однією рукою.

Те ж саме відноситься до батареї. Замість натискання на два замки двома пальцями, ми можемо просто натиснути на викид батареї і вона сама виходить зі свого відділення. Таким чином батарею можна витягти однією рукою.

Професіонали і вимогливі користувачі по достоїнству оцінять його док-станцію і безліч інтерфейсів для всіляких потреб. 14-дюймовік має все, що можна очікувати від сучасного робочого ноутбука. Майже що вимерлий модемний порт (RJ-11), порт дисплея, FireWire (i-Link) і eSATA серед прочіх.Есліспеціальние інтерфейси відсутні, то користувачі мають можливість модифікувати через слот ExpressCard54. Замість HDMI тут використовується порт дисплея. Цей порт дозволяє мати на зовнішньому дисплеї дозвіл 2560x1600 пікселів.

Нам сподобалося розташування ззаду замку Kensington, дисплейного порту і VGA. Кріплення звичайної кришки робить це можливим. Зліва розташовується батарея трьох портів USB і FireWire. Біля також розташовується слот ExpressCard54. Карти ExpressCard34 також підходять. Аудіо гнізда розташовуються прямо під цим слотом.

Спереду немає ніяких інтерфейсів. Велике значення було надано правій грані. Порт eSATA досить незвичайний для ділових ноутбуків. Тут є навіть FireWire, який розташовується біля нього. Порт еSATA забезпечує швидку передачу даних на зовнішні жорсткі диски eSATA. Вони працюють так само швидко, як якщо б вони була розташовані всередині.

Тут є два кардридера. Один для карт пам'яті (SD, MMC) на передній стороні корпусу і інший для SmartCards справа.

Якщо вас дратує з'єднання та від'єднання різних кабелів після ділових поїздок, то ви можете купити док станцію HP NZ223AA Роздрібна ціна просунутої док станції 240 євро. Це та ж сама станція, що використовується для лінійки ProBook-series . Цей ноутбук посоедіняется до неї за допомогою док порту на базовій панелі. Станція має майже все інтерфейси, що має ноутбук. Додатково, тут є паралельний порт (порт принтера, LPT, 25-контактний). Природно, що лептоп також отримує і електроживлення через док-станцію. Просунуті користувачі виявлять на станції інтегрований слот розширення SATA, т. Е. Для жорсткого диска.

Але це ще не все. 12-чарункова батарея з дуже великою ємністю (AT486AA, за 180 євро) може бути приєднана до нижньої частини ноутбука. При цьому стандартна батарея залишається всередині. НР повідомляє, що таким чином час роботи від батареї продовжується на 10 годин.

клавіатура

Клавіші ноутбука розташовані близько і тому мають дуже грунтовний хід. Для деяких користувачів це занадто великий хід, іншим це подобатися. Все те, що відноситься до якості виготовлення ще більшою мірою справедливо для клавіатури: якість її дуже висока і хід не залишає підстав для скарг. Відстань між клавішами не таке велике як у настільних клавіатур, але розмір окремих клавіш майже такий же великий (ширина 15мм, 18 мм з базою).

Клавіші мають виразну крапку натискання і дуже великий хід. Чітко відокремлені клавіші курсора справляють гарне враження. Пальці можуть знайти їх навіть якщо ви не дивитиметься. Для того, щоб клавіші були нормального розміру довелося відмовитися від цифрової панелі. Але клавіші сторінки і позиції залишилися, розташовуючись на правому краю клавіатури. Користувачі цифровий панелі можуть активувати цифрову панель, зазначену на буквених клавішах через FN + Num.

тачпад

Заміна миші складається з двох частин. Залежно від ваших уподобань, ви можете використовувати звичайний тачпад або навіть трекпойнт. НР називає його пойнтстік. Обидві клавіші пойнтстіка розташовуються під клавішею пробілу. Всі клавіші миші прогумовані і мають дуже виразний хід. Безшумність і і довга точки натискання роблять його використання дуже приємним. Через це клавіші трохи стукають, але робоча швидкість говорить в їх користь.

Тачпад не дуже великий (80 мм по діагоналі), але він чутливий до кінців. Поле має вертикальну і горизонтальну області прокрутки. Вертикальна область позначена візуально. Горизонтальна область не активована при поставці. Synaptics V7.2 підтримує жести мультитач. Практично, ці функції були повністю деактивовані. Ці опції видимі при контролі миші, але ми не змогли з активувати. У нас була аналогічна проблема в ProBook 6540b .

Elitebook 8440p оснащений 14-дюймовим (35,6 см) HD Ready дисплеєм з роздільною здатністю 1366x768 пікселів. Екран має протидії відбивне покриття. Комфортна робота з дозволом HD Ready можлива тільки при масованому зміні масштабу. Великі документи в Excel, вихідні буфери веб-сайтів або забезпечення компанії з зафіксованими розмірами швидко визначають свої межі точності при тільки 768 пікселів. Низький дозвіл не задовольняє багатьох потенційних покупців, ось чому виробник має дорожчу альтернативу ProBook (VQ664EA) з HD + / WXGA ++ екран (1600 x 900) в його діапазоні.

Екран відповідає своєму призначенню в якості настільного ноутбука. Проти- відбивне покриття може бути хорошим, але контрастність 140: 1 з величиною чорного 1,49 більш ніж бідна. Також тут досить маленьке колірний простір, як і в більшості комерційних ноутбуків. Трикутник покриває колірний простір міг би бути і краще. Таким чином наш тестовий екземпляр не годиться для професійного редагування зображення.

Особливість цього ноутбука - відсутність HDMI. Замість нього тут є порт дисплея. Користувачі можуть використовувати зовнішні TFT з до 2500x1600 пікселів. Вбудована HD графіка від Intel також дозволяє мати HDMI, але тоді б виробнику довелося платити за додаткову ліцензію за використання HDMI.

221
cd / m² 225
cd / m² 213
cd / m² 206
cd / m² 209
cd / m² 202
cd / m² 211
cd / m² 210
cd / m² 215
cd / m² Рівномірність підсвічування екрану

Максимум: 225 cd / m² В середньому: 212.4 cd / m²
Рівномірність підсвічування: 90%
Від батареї: 187 cd / m²
Контрастність: 140: 1 (Рівень чорного: 1.49 cd / m²)

Яскравість дисплея, що має світлодіодне підсвічування може встановлюватися автоматично. Тут також в нижній частині обрамлення екрану є сенсор навколишнього освітлення. Сенсор визначає наскільки яскравим повинен бути екран в залежності від яскравості кімнати. На практиці це дуже добре працює. Освітленість також встановлюється на максимум на сонячному світлі. Ми відключили сенсор навколишнього освітлення через FN + F11 для вимірювань. Ми отримали середній результат 212 cd / m 2. Освітленість дуже рівна з 90 відсотками; найяскравіше місце було 225 cd / m2.

Проти-відбивне покриття і ми пішли на вулицю? Це практично можливо при правильній освітленості. Яскравість занадто слабка для того, щоб забезпечити дуже хорошу видимість. Ми могли працювати поза приміщенням в тіні, при похмурій погоді або при слабкій інтенсивності сонячного світла. Як показано на картинках, при прямому куті атаки сонячного освітлення працювати важко. .

Ноутбука потрібні хороші кути огляду для того, щоб користувач міг дивитися на дисплей з бічних сторін або зверху, і при цьому щоб не було надмірних спотворень квітів або затемнення зображення. Як прищепило, офісні ноутбуки мають дуже погані кути огляду. Ми очікуємо більшого від Елітного класу ділових ноутбуків. Екран був хорошим, але далеко не досконалим.

Горизонтальні кути огляду виглядали набагато краще. Тут майже немає спотворень квітів до 60 градусів. Однак дисплей починає тьмяніти при 40 градусів, так що текст стає читаним при вже згаданих 60 градусів, якщо тільки шрифт не розміру 20. Наші очі можуть відхилятися до 20 градусів вгору і вниз (вертикально). Кольори змінюються сильно. Вимогливі користувачі будуть роздратовані низькою вертикальною стабільністю. Цей EliteBook не може забезпечити стабільність квітів настільного TFT.

HP оснастив EliteBook 8440p процесором Core i5-520M (2,4 ГГц). Ця найнижча доступна конфігурація. Наступні кроки в лінії продуктивності Core i5-540M (2.53 ГГц) і Core i7-620M (2.66 ГГц).

Вузьке місце - RAM. Її всього 2048 MB DDR3 (PC3-10600). Конфігурація пам'яті в цьому високому класі повинна починатися з чотирьох гігабайт, а не з двох. Два Гб розташовуються на одному елементі DDR3 під базової панеллю. Для того, щоб мати до неї доступ потрібно видалити кришку повністю. Але як би там не було, є можливість удосконалити RAM. Під маленькому кришкою на нижньому боці ми виявили єдиний слот RAM.

System information HP EliteBook 8440p-WJ681AW

520M Arrandale має два ядра з 2,40 ГГц рідної (стандартної тактовою частотою). Реальна тактова частота знаходиться між 2.40 і 2.93 Ггц завдяки допомозі Intel Turbo Boost. Поодинокі ядра з чотирьох (рідні + гіперпоточние) розганяються під час розгону, контрольованого центральним процесором. Технологія гіперпоточності діє як на фізичні ядра, так і на віртуальні. Таким чином додатки можуть мати доступ до чотирьох потоків. Природно, турбо прискорення також відбивається на віртуальних ядрах. Варто згадати, що раніше зазначену максимальна тактова частота ніколи не досягається усіма ядрами в один і той же час, але тільки досягає, коли все обчислення виконується одиничним ядром.

Cinebench R10 Rendering Single 32Bit

3061

Cinebench R10 Rendering Multiple CPUs 32Bit

6815

Cinebench R10 Shading 32Bit

+1954

PCMark Vantage Result 5770 балів

4

Оцінка Windows 7

процесор

Операцій в секунду

6.5

Пам'ять (RAM)

Операцій з пам'яттю в секунду

5.5

графіка

Продуктивність робочого столу для Windows Aero

4

Графіка в іграх

3D-графіка

4.9

Жорсткий диск

Швидкість передачі даних диска

5.9

Продуктивність комп'ютера залежить не тільки від процесора. Ця взаємодія центрального процесора, графіки, RAM, і жорсткого диска - все це робить 8440p сильним офісним ноутбуком. Ми перевіряли продуктивність в додатках бенчмарком PCMark Vantage. Сумарний результат був 5770 балів, який показує, що це порівняно сильна система. лептоп Core i7 720QM або 820QM мають велику продуктивність. Виділена графіка не змогла б сильно збільшити продуктивність в показнику Vantage. так Samsung's R780-Hero має 6026 балів з процесором 520M і Nvidia GT 330M .

Нещодавно оглядається бізнес лептопи мають не набагато кращі результати в порівнянні: Fujitsu Lifebook S760 ( 620M , Intel HD: 6.178); Lenovo ThinkPad W510 ( 820QM , FX880M : 5.857); Sony Vaio VPC-F11Z1 / E ( 720QM , GT330M : 5.844); Fujitsu Lifebook T900 ( 520M , Intel HD: 5.591). нещодавно тестував HP ProBook 6540b WD690EA ( 430M ), З аналогічним швидким жорстким диском і виділеної ATI HD4550 набрав лише 5158 Vantage балів.

Коротко: Процесор i5-520M в EliteBook 8440p-WJ681AW забезпечує високу швидкість обчислень що порівнянно з попередніми висококласними моделями покоління Core 2 Duo.

3DMark 03 Standard 4154 балів 3DMark 05 Standard 2748 балів 3DMark 06 Standard 1 419 балів 3DMark Vantage P Result 229 балів Мін. швидкість передачі даних: 20.2 MB / s
Макс. швидкість передачі даних: 103.1 MB / s
Середня швидкість передачі даних: 78.3 MB / s
Час випадкового доступу: 18.4 ms
Пікова швидкість: 56.1 MB / s
Використання процесора: 6.1%

Ноутбук оснащений швидким 7200 об / хв жорстким диском від Seagate (ST9250410AS) мають ємність 250 Гб. Цей ємний диск працює швидше, ніж середній з 78,3 Мб / с в послідовному зчитуванні. Єдиним чутним елементом є жорсткий диск який видає постійний шум. Однак, настільні теж дзижчать під час обертання диска. Це не обов'язково дратує. Шум можна зменшити, якщо покласти базову панель на м'яку поверхню.

Системні шуми

Крім невеликого дзижчання від жорсткого диска, всі видавані шуми цим ноутбуком знаходяться в межах допустимого. Інтернет-серфінг, написання електронних листів, або складання списків в Excel - все це відбувалося при низькому рівні обертання вентилятора (31,1 дб (А)). Якщо коли і відбувалася особлива активація охолоджуючої системи, то вона майже відразу ж поверталася в звичний режим. Шум виробленим жорстким диском під час написання і читання залишався в рамках прийнятного (33 дб (А)) і не дратував нас.

При постійному завантаженні процесора охолоджуюча система стала більш чутною - 35,2 дб (A). Це дуже невелика величина для сильної системи з Core i5, якщо взяти до уваги, що в холостому режимі рівень був 31,1 дб (A). Вентилятор досяг 37,5 дб (A) тільки при стресовій ситуації (в цьому випадку Furmark + Prime95). Вентилятор працював тихо, але ми могли чути потріскує звук. Це "шурхіт" було результатом проходження повітря в повітряній системі і воно чутно тільки при максимальній швидкості.

Рівень шуму

очікування

30.9 / 31.1 / 31.8 дб

Шум від HDD 33 дб Шум від DVD-приводу 34.5 / дб Навантаження 35.2 / 37.5 дб Шум від HDD 33 дб Шум від DVD-приводу 34

30 dB
безшумно

40 dB (A)
помітно

50 dB (A)
голосно

температура

Без різниці, що б ми не робили, температура поверхні просто не підвищувалася. Нам не вдалося навіть підвищити температуру видуває повітря на поверхні вище 33 градусів Цельсія після навантажувального тесту протягом кількох годин. Ми виміряли максимальну температуру в області кнопки електроживлення. Корпус не нагрівався вище 32 градусів навіть поблизу отворів вентилятора. Це просто вражаюче низька температура для навантажувального тесту.

Краще буває, тільки коли нічого не робиш. І дійсно, після двох годин холостого режиму найтепліше місце було біля кнопки включення електроживлення, де температура була всього 24 градуси. Базова панель ніколи не нагрівалася вище 27 градусів. Давайте поглянемо на температурні сенсори процесора: в холостому режимі центральний процесор нагрівався до 40 градусів. Він не нагрівався вище 69 градусів при 100 відсотковому стресі (35 TDP). Система охолодження працює зразково.

32.8 ° C 31.2 ° C 26.3 ° C 34.2 ° C 31.7 ° C 25.2 ° C 24.5 ° C 25.2 ° C 24.3 ° C Максимум: 34.2 ° C
В середньому: 28.4 ° C 29.1 ° C 32.3 ° C 31.8 ° C 28.5 ° C 31.9 ° C 30.2 ° C 26.6 ° C 29.2 ° C 28.1 ° C Максимум: 32.3 ° C
В середньому: 29,7 ° C

Блок живлення (макс) 56 ° C | Темп. повітря 19.3 ° C

23.9 ° C 23.8 ° C 33.7 ° C 23.3 ° C 23.6 ° C 22.9 ° C 22.4 ° C 23.5 ° C 22.6 ° C Максимум: 33.7 ° C
В середньому: 24.4 ° C 27 ° C 27 ° C 23.5 ° C 25.6 ° C 25.7 ° C 25.1 ° C 24.5 ° C 25.4 ° C 25.5 ° C Максимум: 27 ° C
В середньому: 25.5 ° C

Блок живлення (макс) 32.1 ° C | Темп. повітря 19.7 ° C

(+) The average temperature for the upper side under maximal load is 28.4 ° C / 83 F, compared to the average of 29.4 ° C / 85 F for the devices in the class Office.
(+) The maximum temperature on the upper side is 34.2 ° C / 94 F, compared to the average of 33.9 ° C / 93 F, ranging from 21.2 to 62.5 ° C for the class Office.
(+) The bottom heats up to a maximum of 32.3 ° C / 90 F, compared to the average of 36.4 ° C / 98 F
(+) In idle usage, the average temperature for the upper side is 24.4 ° C / 76 F, compared to the device average of 29.4 ° C / 85 F.
(+) The palmrests and touchpad are cooler than skin temperature with a maximum of 25.2 ° C / 77.4 F and are therefore cool to the touch.
(+) The average temperature of the palmrest area of ​​similar devices was 28.2 ° C / 82.8 F (+3 ° C / 5.4 F).

динаміки

Виробник говорить про "інтегрованих стерео динаміках".

Звук дінаміків Робить упор на Середніх частотах и Йому НЕ вістачає Басів. Звукова картина тому виходить трохи тупувата, але принаймні хороша гучність і звуки досить чисті, що досить для презентації. Особливо сильний звук був досягнутий коли ми під'єднали до аудіо виходу зовнішню звукову систему. При цьому не було ніяких шумів.

Цей 14-дюймовік обладнаний 55 втч батареєю (4910 mAh) .Вона дозволяє ноутбуку автономно працювати майже протягом п'яти годин (287 хвилин) під час використання WLAN (веб-серфінг). До сьогоднішнього моменту, для досягнення такого тривалого часу роботи від батареї нам був потрібний енергозберігаючий процесор ULV такий як Intel Core 2 Duo SP9400. Dell Latitude E4300 зміг протриматися лише на кілька хвилин більше (290 хвилин).

Час роботи від батареї дуже хороше в порівнянні з іншими ноутбуками з процесором 520M CPU . 13,3 дюймовік Sony Vaio VPC-Z11X9E / B ( 520M , GT 330M , GT 330M), зміг пропрацювати тільки 190 хвилин в тесті WLAN Toshiba Tecra S11-11H ( 520M , Intel HD , 15.6 дюймів) набрав навіть менший час в тому ж самому серфінг-тесті - 178 хвилин.

Перегляд DVD фільму тривав майже три години (166 хвилин). Яскравість була встановлена ​​на середній рівень і бездротові модулі були відключені. Максимальний час роботи, яке нам вдалося встановити в тесті BatteryEater Reader 'було 477 хвилини. Це майже вісім часо в. Рівень яскравості дисплея був встановлений на найнижчий рівень, бездротові модулі були відключені, процесор під час тесту залишався в холостому режимі. Восьма година це нереальний аргумент при покупці. Це звичайно нереально, щоб користувач залишався протягом восьми годин перед темним екраном і навіть жодного разу не заглянув в інтернет.

Якщо і цього не вистачає, то тоді можна під'єднати 12-порожнисту батарею, тоді за повідомленнями компанії до робочого часу буде додано ще десять годин.

автономна робота

Без НАВАНТАЖЕННЯ 7часов. 57хв. Інтернет через WiFi 4 години. 47мін. Відтворення DVD-фільму 2год. 46хв. Макс. Витрати ЕНЕРГІЇ 1год. 25хв.

EliteBook 8440p, в варіанті нашої конфігурації пройшов класифікацію EnergyStar. Тож не дивно, тому що саме низьке споживання в холостому режимі менше 10 ват, незважаючи на високу продуктивність процесора. Це досягається, коли включені всі енергозберігаючі опції і яскравість встановлена ​​на найнижчий рівень. Схоже, що реалістичне споживання без зарядки батареї при невимогливому використанні (WLAN, серфінг, офіс, ел. Пошта) буде трохи вище 20 ват. Тільки CULV і кілька Core 2 Duo ноутбуків можуть оголосити про такому низькому споживанні електроенергії. Один виняток це високо оптимізований для енергії Sony Vaio VPC-Z11X9E / B ( 520M , GT330M ) З 6, .2 ват в холостому режимі (мінімум).

Коли працюють ЦП і графіка, тоді, природно, підвищується витрата енергії. У той час коли 3DMark2006 працював через графіку IGP в ЦП, тоді споживання було 47 ват. Мультиметр показав 50,7 ват в стресовому тесті з Prime95 і Furmark. Адаптер на 65 ват достатній для забезпечення електроживлення. Корисна потужність 65,7 ват включала також зарядку батареї. Маленький адаптер вже сильно нагрівався при витраті 56 ват.

HP EliteBook 8440p-WJ681AW це офісний ноутбук за менш ніж 1200 євро. Це багато грошей за офісний клас, але EliteBook забезпечує першокласний ділові якості. Якщо ви свідомо відмовтеся від графічної карти, то вся обчислювальна робота буде відбуватися тільки процесором Core i5-520M. Всі додатки, без різниці оптимізовані вони для багато- або одноядерной роботи, спочатку швидко обробляються ЦП. Також тут є швидкий жорсткий дис до працює зі швидкістю 7200 об / хв.


Цей діловий ноутбук відрізняє великий вибір можливостей під'єднання (включаючи док-станцію), відмінної якості пристрою введення і відмінну якість виготовлення. Корпус важкуватий, але створює враження довговічності на століття і міцний.


Система охолодження відмінно справляється зі своєю роботою. Температура поверхні залишалася низькою.


Єдиним слабким місцем є низька дозвіл HD Ready і низька контрастність. Але HP також має інші альтернативні ноутбуки з HD + екраном (1600x900). Якщо ви не захочете відмовитися від виділеної графіки, то ви знайдете NVIDIA Quadro NVS 3100M в моделі 8440p-VQ667EA.
На нашу думку HP EliteBook 8440p-WJ681AW може залишити HP ProBook 6540b, який теж хороший, позаду. Ділові характеристики перекривають один одного (приєднання і т. Д.), Але качесто виготовлення EliteBook просто досконалість. Це також видно з рейтингу. HP EliteBook 8440p-WJ681AW розташовується на вірніше планці ноутбуків, розглянутих нами.

Хто купує EliteBooks?
У чому ж тоді полягають його претензії на EliteBook?
Чи варто елітна алтернативою того, щоб її купували амбітні покупці або замість нього краще купити ProBook, який коштує набагато менше?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки