Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Деякі iPhone 7 шумлять під навантаженням

  1. Відгуки користувачів
  2. Причина сторонніх шумів
  3. Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Як тільки iPhone 7 і iPhone 7 Plus почали потрапляти в руки перших покупців за програмою попереднього замовлення, деяка кількість користувачів звернуло увагу на "шиплячий" звук, який виходить із задньої частини пристрою в районі логотипу Apple. Перші повідомлення про це стали з'являтися вже в п'ятницю, як тільки Стефан Хакетт, автор ресурсу 512 Pixels, опублікував відео з демонстрацією "жахливих шумів", що видаються його iPhone, що стало наслідком серйозного навантаження апаратної частини пристрою.

Як тільки Хаккет повідомив про те, що трапилося службі AppleCare, його попросили принести iPhone в найближчій ритейловий магазин для заміни по гарантії, так як політика Apple не передбачає ремонт iPhone 7 в разі подібних несправностей, однак подібний підхід ускладнюється катастрофічно малою наявністю iPhone 7 на складах. Вночі того ж дня на форумах стали спливати повідомлення, з яких випливало, що ця проблема поширена набагато ширше, ніж можна було подумати спочатку. До сих пір залишається невідомо, наскільки широко розійшлася "дефектна партія" пристроїв, і чи не є ця проблема повсюдної.

Відгуки користувачів

"Тільки що я повернувся з Apple Store.

Вони не мають поняття про те, що це може бути (не дивно, якщо врахувати, що смартфон тільки вийшов), так що вони замовили мені телефон для заміни.

Вони запросто можуть відтворити цю проблему. Крім іншого я помітив, що при включенні телефону ти можеш чітко почути звук, як мені здається, тому що процесор задіюється сильніше при запуску пристрою ... "- користувач форуму MacRumors з ніком liorgr.

Після повідомлення Хаккет все більше і більше користувачів iPhone 7 виступили з цією проблемою в підтвердження початкової історії. maxlind, один з користувачів форуму, також звернув увагу на те, що звуки виникають під навантаженням, проте вони не пов'язані з зарядкою пристрої або відновленням даних і iCloud:

"Мій новий iPhone 7 Plus (128 ГБ, чорний) видає дивний звук, що дзижчить, який виходить прямо з корпусу. Зокрема, коли я прикладають своє вухо до задньої частини телефону, де розташований логотип Apple, я можу почути роботу акумулятора або процесора або чогось іншого [...]

Ні, зарядка тут ні до чого. Спочатку я думав, що телефон міг просто перевантажити себе при відновленні з iCloud (також він став дуже гарячим), однак шуми після цього не пропали. "

Один з користувачів Reddit, якому вдалося отримати iPhone 7 Plus по заміні, негайно виявив, що його новий iPhone видає схожий звук, так що проблема гіпотетично могла торкнутися велика кількість iPhone 7 і iPhone 7 Plus зважаючи на особливості нового чіпа A10. Залишається неясно, що є причиною звуку, так як чіп (та інші компоненти смартфона) не має рухомих частин. У будь-якому випадку, користувачам варто бути пильними, так як вже зареєстрований перший випадок, коли прямо в коробці вибухнув iPhone 7 .

Крім того, ОЗУ iPhone 7 явно має вистачити на все з запасом, а ось оперативна пам'ять iPhone 7 Plus забезпечить саму плавну роботу при абсолютно будь-яких навантаженнях.

Причина сторонніх шумів

Ресурс The Verge підсумував, що джерелом шуму є феномен під назвою "coil noise", або "співаючі котушки".

"Що ж відбувається насправді? У теорії, нічого серйозного, і Apple відмовлятися давати коментарі з цього питання. Так що ми поки не можемо ні назвати причину, ні оцінити поширеність цієї проблеми [...]

Вже зараз в інтернеті ходить думка, що ця проблема є якоюсь форму "співаючих котушок" - звук, який може видати високопродуктивний процесор або, по суті, будь-яка електронна частина, особливо якщо вона виготовлена ​​з порушенням техпроцесу. Проблема може проявити себе під сильним навантаженням чіпа, і щось подібне ви зможете почути майже на кожному телефоні, якщо сильно навантажите його і добре прислухаєтеся ... "
Незважаючи на те, що за останній час проблема набула широкого розголосу, деякі інтернет-ресурси не змогли домогтися відтворення описаних шумів. Так, за підсумками власного тесту сайт Engadget зробив висновок, що навіть при сильному навантаженні "піддослідний" iPhone 7 не видавав ніяких звуків зовсім. З цього випливає висновок, що проблем є виробничим браком, і її не можна віднести до недоліків схеми смартфона.

Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?

Не знаєте з чого почати? В першу чергу - не переживати! Ознаки хорошого і якісного сервісу видно відразу. Ми підготували інструкцію для тих, хто шукає майстерню або сервісний центр по ремонту Apple

Справжні, чесні і прозорі ціни на сайті

Реальні терміни і гарантія - це повага до вас

Репутація професіоналів Apple і досвід в кілька років

}?>Quot;Що ж відбувається насправді?
Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?
Не знаєте з чого почати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки