Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

IR25750L - вимірюйте ток без зайвих датчиків

  1. Про компанію Int. Rectifier

IR25750L   - нове рішення від International Rectifier для вимірювання струму без використання додаткових датчиків

IR25750L - нове рішення від International Rectifier для вимірювання струму без використання додаткових датчиків. Мікросхема вимірює падіння напруги на опорі відкритого каналу MOSFET або напруга насичення IGBT транзистора, що виконує роль ключового елемента для управління потужністю в навантаженні.

IR25750L дозволяє позбутися від струмовимірювальні резистори або інших дорогих датчиків, при цьому підвищується загальний ККД системи і економиться місце на друкованій платі. Мікросхема може застосовуватися для побудови струмового захисту в системах електроприводу, індукційного нагріву та інших промислових системах.

IR25750L не вимагає додаткового зовнішнього живлення - вхід затвора (GATE) не тільки забезпечує синхронізацію моментів вимірювання падіння напруги на силовому транзисторі з його відкритим станом, але і забезпечує необхідне живлення мікросхеми. Завдяки застосуванню передових високовольтних технологій International Rectifier, мікросхема забезпечує блокування високовольтного вхідної напруги транзистора (до 600 В) від низьковольтної частини схеми в періоди закритого стану транзистора.

Завдяки застосуванню передових високовольтних технологій International Rectifier, мікросхема забезпечує блокування високовольтного вхідної напруги транзистора (до 600 В) від низьковольтної частини схеми в періоди закритого стану транзистора

Типова схема включення IR25750L

Іншими перевагами нової мікросхеми є низька ємність входу GATE і вбудована ланцюжок формування внутрішньої тимчасової затримки (близько 200 нс) після появи активного сигналу на вході GATE - для забезпечення повного відкриття силового транзистора перед початком вимірювання напруги на ньому. Висновки GATE і CS захищені внутрішніми обмежувальними діодами з напругою 20.8 В. При побудові силових систем, які потребують більш точного вимірювання струму, можлива установка зовнішньої програмованої ланцюга температурної компенсації. Вбудована ESD-захист і відмінний імунітет до ефекту замикання на всіх висновках забезпечують промислової мікросхемі IR25750L високий ступінь інтегрованого захисту.

Для замовлення безкоштовних зразків нових IR25750L дійте за інструкцією:

Увага! Компанія Компел працює тільки з організаціями та індивідуальними підприємцями - юридичними особами. Для замовлення зразків необхідна Реєстрація на сайті .

•••

Про компанію Int. Rectifier

У 2015 році компанія Infineon придбала компанію International Rectifier, тим самим значно посиливши свої лідируючі позиції в області силової електроніки У 2015 році компанія Infineon придбала компанію International Rectifier, тим самим значно посиливши свої лідируючі позиції в області силової електроніки. ...Читати далі

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки