Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест і огляд Transcend StoreJet 25H3 1TB (TS1TSJ25H3P) - ударостійкий зовнішній жорсткий диск на 1 TB

  1. AS SSD
  2. HD Tune


Автори: Дмитро Чеканов, Кирило Платунов   У сучасному світі користувачі все частіше починають турбуватися за збереження і безпеку інформації на електронних носіях

Автори: Дмитро Чеканов, Кирило Платунов



У сучасному світі користувачі все частіше починають турбуватися за збереження і безпеку інформації на електронних носіях. Крім того, зі збільшенням якості фотографій, музичних композицій і фільмів росте і займаний ними обсяг. Зовнішні жорсткі диски з інтерфейсом USB 3.0 - відмінний засіб для мобільного зберігання даних. Але яку модель вибрати? У нашу тестову лабораторію поступив ударостійкий жорсткий диск Transcend StoreJet 25H3 (TS1TSJ25H3P), всі подробиці про який ви дізнаєтеся в огляді.

У магазині жорсткий диск продається в невеликій коробці чорного кольору, в якій відразу, не розпаковуючи, можна побачити Transcend StoreJet 25H3 1TB завдяки пластикового вікна. На коробці можна прочитати про всі специфікаціях і отримати основну інформацію. У комплект поставки входить: інструкція з експлуатації, пара рекламних буклетів, кабель USB 3.0 і сам зовнішній жорсткий диск Transcend StoreJet 25H3 1TB.

Перейдемо до докладного вивчення Transcend StoreJet 25H3 1TB.

Корпус диска виконаний з міцного чорного пластику, який "одягнений" в гумовий чохол чорного кольору з фіолетовим вставкою посередині, що оберігає накопичувач від фізичних ушкоджень: не тільки падінь, але і ударів по корпусу.

Корпус диска виконаний з міцного чорного пластику, який одягнений в гумовий чохол чорного кольору з фіолетовим вставкою посередині, що оберігає накопичувач від фізичних ушкоджень: не тільки падінь, але і ударів по корпусу

На корпусі є кнопка, яка служить для автоматичного резервного копіювання. Її можна буде налаштувати за допомогою комплектної утиліти, вказати папку для збереження. Одне натискання кнопки дозволяє виконувати операцію резервування без додаткових зусиль.

Одне натискання кнопки дозволяє виконувати операцію резервування без додаткових зусиль

Ми розібрали корпус, відкрутивши кілька шурупів, після чого проаналізували вміст. Всередині знаходиться захищений з боків силіконовими прокладками жорсткий диск Seagate (Samsung) ST1000LM024. Силіконовий кожух дуже міцно тримає HDD всередині коробки, нічого не трясеться і не бовтається, люфтів немає.

Силіконовий кожух дуже міцно тримає HDD всередині коробки, нічого не трясеться і не бовтається, люфтів немає

Seagate (Samsung) ST1000LM024 часто використовується в ноутбуках. Далі ми піддамо його нашим традиційним випробуванням.

Зовнішніх жорстких дисків USB 3.0 на ринку безліч, і виробники намагаються виділити свої продукти серед конкурентів, в тому числі, різними Улита, що полегшують роботу користувачів. Разом з Transcend StoreJet 25H3 1TB ви отримаєте три утиліти.

Варто зазначити, що диск відразу був відформатований і готовий до роботи, крім того, на ньому вже перебували файли для роботи з накопичувачем:

RecoveRx - програма, що дозволяє відновлювати втрачені дані.

StoreJet ToolBox - служить для швидкого форматування жорсткого диска і захисту інформації, що зберігається на ньому.

Elite Data Manager - за допомогою утиліти можна налаштувати резервне копіювання даних, запрограмувати кнопку для швидкого копіювання. Також програма має ще багатьма корисними функціями.

Швидкість передачі даних для накопичувачів залишається одним з найважливіших показників при виборі, тому ми провели кілька тестів, що дозволяють оцінити продуктивність жорсткого диска Transcend StoreJet 25H3 1TB, а також порівняли результати з жорсткими дисками, які побували в нашій тестовій лабораторії раніше.

Конфігурація тестового стенда Материнська плата Gigabyte Z77-D3H Процесор Intel Core i5-3570K Пам'ять 2 x 4 Гбайт Kingston KHX1866C11D3P1K2 / 8G Системний диск Seagate Barracuda ST1000DM003 1 Тбайт ОС Windows 7 х64 Максимальна Блок живлення OCZ ZS550W

AS SSD

Тест AS SSD передбачає використання нестискуваних даних і не дозволяє отримати переваги при використанні потужних контролерів з технологіями стиснення.

Послідовний тест і тест блоків по 4K виконуються з одиничною глибиною черги. Для настільних систем тест 4K з одиничною глибиною черги QD 1 досить важливий, хоча і не в повній мірі емулює роботу стандартних додатків, крім того проводився тест з глибиною QD 64.

Для настільних систем тест 4K з одиничною глибиною черги QD 1 досить важливий, хоча і не в повній мірі емулює роботу стандартних додатків, крім того проводився тест з глибиною QD 64

Результати виявилися високими: ми отримали приблизно 114 Мбайт / с і 115 Мбайт / с для читання і запису, відповідно. Продуктивність читання і запису малих блоків даних по 4К виявилася «традиційно» низькою для механічного диска: приблизно 0,5 Мбайт / с для читання і 0,5 Мбайт / с для запису. Якщо порівнювати з недавно протестованим WD My Passport ULTRA і PNY HP Portable Hard Drive , То жорсткий диск Transcend виявляється трохи швидше HDD від HP за рахунок більш високої швидкості читання і запису малих блоків даних, а також за рахунок більшої швидкості читання: більш ніж на 10 Мбайт / с. Час доступу у Transcend Portable HDD 1 TB майже однакове з HP Portable HDD 500GB.

За допомогою AS SSD ми оцінили і швидкість копіювання файлів на диск. Тести передбачають три типових сценарію: ISO (два великих файлу), програми (багато дрібних файлів), ігри (суміш дрібних і великих файлів). Швидкість копіювання різних файлів Transcend Portable HDD 1 TB досить хороша, але трохи нижче, ніж у WD My Passport ULTRA.

HD Tune

За допомогою HD Tune ми також оцінили швидкість роботи диска з різними блоками даних. Нижче представлені скріншоти, на яких видно, яку продуктивність показує диск.

Багато користувачів давно звикли до зовнішніх жорстких дисків. Завдяки переходу на інтерфейс USB 3.0 вони забезпечують високу швидкість передачі інформації. Важливий і обсяг накопичувача, а також набір функцій.

Transcend StoreJet 25H3 1TB показав себе з кращого боку в наших тестах: ми отримали приблизно 114 Мбайт / с і 115 Мбайт / с для читання і запису, відповідно, все це завдяки сучасному інтерфейсу USB 3.0 і сучасному HDD всередині. Деякі результати тестів трохи не дотягують до раніше протестованого WD My Passport ULTRA 1 TB , Але різниця не принципова. Варто відзначити тиху роботу Transcend StoreJet 25H3 1TB і невелике нагрівання до близько 33 ° C при кімнатній температурі 25 ° C.

Дуже порадував набір програм, які додаються разом з жорстким диском. Вони будуть корисні багатьом користувачам при роботі з даними. Наприклад, ви зможете резервувати дані однією кнопкою на корпусі. Варто відзначити і ударостійкий корпус. Ми вважаємо, що жорсткий диск виправдовує свою ціну. Гарантія на Transcend StoreJet 25H3 1TB становить три роки. Ціна в Росії - близько 2700 руб .

Переваги Transcend StoreJet 25H3 1TB

  • ударостійкий корпус
  • Висока продуктивність
  • Корисне програмне забезпечення
  • Співвідношення ціна якість

Недоліки Transcend StoreJet 25H3 1TB

Але яку модель вибрати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки