Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Рейтинг механічних клавіатур

  1. Кращі недорогі ігрові клавіатури: бюджет до 5000 рублів
  2. Qcyber Dominator TKL
  3. ThunderX3 TK50
  4. Cooler Master Storm Trigger
  5. COUGAR 450K
  6. Qcyber Zadiak
  7. Кращі механічні ігрові клавіатури
  8. Kingston HyperX Alloy FPS
  9. Logitech G910 Orion Spectrum
  10. Logitech G413 Carbon
  11. Corsair STRAFE RGB MX Silent
  12. Corsair K63 Wireless
  13. Кращі ігрові мембранні клавіатури: класична конструкція
  14. ThunderX3 TK40
  15. A4Tech Bloody B318
  16. SteelSeries Apex 100
  17. Кращі ігрові мембранні клавіатури: ергономічна конструкція
  18. Corsair K55
  19. Razer DeathStalker Essential

Комп'ютерні технології розвиваються зі стрімкою швидкістю, збільшується зростання компаній, що просувають кошти для контролю віртуальною реальністю. Незважаючи на це, кожен ПК-геймер зобов'язаний завжди мати під рукою класичний набір аксесуарів - клавіатуру і мишу. Виробники периферії, в свою чергу, намагаються виділити свої продукти в рейтингах механічних клавіатур на тлі конкурентів, прикладаючи зусилля не тільки в поліпшенні технічних характеристик, але і дизайну. Радує, що багато брендів занижують ціни на свою продукцію, і зараз хороша механічна клавіатура з підсвічуванням може обійтися геймеру зовсім недорого.

Завдяки інтернету, досить легко вибирати відповідні варіанти як механічних клавіатур з максимальною кількістю додаткових елементів і підстроювань, так і бюджетних мембранних варіантів. При цьому, дуже просто відкрити рейтинг механічних клавіатур і порівняти вподобані моделі.

Ми вивчили наявні ігрові девайси і готові розкрити для наших читачів топ 10 кращих механічних ігрових клавіатур, з якими нам доводилося мати справу. Звернемо увагу не тільки на топові варіанти від відомих ігрових брендів, а й на бюджетні моделі. Спеціально для шанувальників мембранних клавіатур нами також були підібрані найактуальніші і зручні моделі.

Вибираючи нову клавіатуру для свого комп'ютера, слід, в першу чергу, звертати увагу на якість клавіш. Велика частина моделей, що входять в топ механічних клавіатур 2018, мають можливість заміни кейкапов. Не менш важлива наявність захисту від вологи. На перший погляд може здатися, що ризик пролити рідину на клавіатуру мінімальна. На ділі ж багато моделей без захисту перестають працювати навіть від мінімального впливу вологи. Створюючи даний топ механічних клавіатур, ми врахували і цей факт. Також захистом володіють практично всі оглядається мембранні моделі.

Кращі недорогі ігрові клавіатури: бюджет до 5000 рублів

Багато людей не ризикують купувати механічні клавіатури виключно через високий цінника. Дійсно, якщо вивчити пропозиції від відомих брендів, то можна переконатися в тому, що моделі з хорошими перемикачами і мінімальним набором додаткових функцій коштують відносно дорого. Проте наш рейтинг відкриває топ бюджетних механічних клавіатур, в який увійшли гаджети від відомих і перевірених кіберспортсменами брендів.

Qcyber Dominator TKL

Почнемо з моделі, що випускається російським брендом Qcyber . клавіатура Dominator TKL не має цифрового блоку і виконана в стилі "скелетон" - без рамок і підставки під зап'ястя. Встановлені перемикачі JIXIAN RED мають малий хід і виразний, практично класичний для механічних клавіатур клацання при натисненні. Не обійшлося і без повноцінної світлодіодного підсвічування всіх клавіш, яку можна легко налаштувати.

ThunderX3 TK50

клавіатура ThunderX3 TK50 відрізняється від попередньої моделі наявністю знімною підставки. Модель безумовно одна з найбільш витривалих в своєму класі завдяки алюмінієвому корпусу. Перемикачі типу Blue витримують, по завіреннях виробника, по 20 млн натиснень і відрізняються м'яким ходом з виразним клацанням. Для користувачів, що набирають великі тексти і любителів FPS-ігор, модель TK50 одна з кращих.

Cooler Master Storm Trigger

Cooler Master Storm Trigger від знайомого всім виробника деталей для персональних комп'ютерів - одна з найбільш ергономічних клавіатур в своєму класі. Комплектується великий підставкою, покритої напиленням софт-тач. Під клавішами ховаються перемикачі від Cherry з червоним підсвічуванням. Крім повноцінної розкладки з Num-клавішами, модель може похвалитися наявністю шести додаткових кнопок, до яких можна прив'язати макроси через додаток для ПК.

COUGAR 450K

Не обійшлося наш топ кращих механічних клавіатур без німецького виробника COUGAR з їх досить відомої моделлю 450K . Маніпулятор оснащений гібридними перемикачами з підсвічуванням. Додаткових клавіш немає, але геймер може використовувати різні встановлені комбінації кнопок для управління мультимедіа. Налаштування основних параметрів клавіатури можлива за допомогою невеликої фірмової утиліти, яку можна завантажити з сайту компанії.

Qcyber Zadiak

клавіатура Qcyber Zadiak - ще один представник вітчизняного бренду, що випускає ігрову периферію. Клавіші обладнані потужними перемикачами, розрахованими більш ніж на 100 млн. Натискань. Досить важкий металевий корпус оснащений додатковими гумовими ніжками, що запобігають будь-ковзання по робочому столу. Присутній вже практично класична світлодіодне підсвічування з можливістю настройки різних зон і підстроюванням під певні ігри. Дана кіберспортивного модель - остання в нашому рейтингу механічних клавіатур 2018 з цінником до 5000 рублів.

Кращі механічні ігрові клавіатури

Продовжують наш топ 10 кращих механічних клавіатур моделі більш високого цінового діапазону. Кожна з представлених нижче 5 клавіатур має масу особливостей і можливостей для точної настройки більшості необхідних параметрів.

Kingston HyperX Alloy FPS

Перша модель, без якої не міг обійтися даний топ 5 механічних клавіатур - Kingston HyperX Alloy FPS . Головною особливістю моделі став повністю металевий корпус, який, крім своєї надійності, володіє чудовою можливістю для транспортування. Якщо з'явилася необхідність забрати девайс з собою в подорож, то для перевезення можна від'єднати USB-кабель.

Працює клавіатура на перемикачах від Cherry і покупцям наданий вибір між MX Brown, MX Red і MX Blue.

Logitech G910 Orion Spectrum

Крім властивого американському бренду якості, може перетворюватися в док-станцію для смартфона на Android або IOS. При цьому на екрані телефону можна підлаштовувати налаштування клавіатури, не відволікаючись від гри.

У модель встановлені невбивані перемикачі Romer-G зі збалансованою точкою спрацьовування. Фірмова програма дасть можливість не тільки налаштувати підсвічування, але і записати макроси для додаткового блоку клавіш. Безперечно Logitech G910 - найкраща механічна клавіатура, що випускається геймерським підрозділом бренду.

Logitech G413 Carbon

Ще одна цікава клавіатура, що відрізняється від попередньої моделі вкрай мінімалістичним дизайном. Як прийнято у Logitech , Клавіатура оснащується перемикачами Romer-G з коротким ходом. Модель G413 Carbon зручно використовувати як вдома, так і в офісі, завдяки тому, що натискання на клавіші не супроводжуються звичним для механіки звуком.

Головна особливість моделі - продуктивність і довгий термін служби.

Corsair STRAFE RGB MX Silent

Одна з топових клавіатур з Німеччини. Сподобалась дана модель геймерам не тільки через свого дизайну і ергономічного корпусу. В STRAFE RGB встановлені самі тихі з існуючих перемикачів. При цьому, залишився незмінним хід клавіш і практично моментальний відгук. Додаткових клавіш на моделі не передбачено, але підтримуються комбінації з кнопкою FN. Також деякі клавіші можна перепризначити в програмі від виробника.

За якістю роботи і можливостям настройки світлодіодів, Corsair STRAFE RGB виразно точно очолює топ механічних клавіатур з підсвічуванням.

Corsair K63 Wireless

Закриває наш топ 10 механічних клавіатур бездротова модель Corsair K63 Wireless . На відміну від більшості бездротових геймерський аксесуарів, дана клавіатура використовує звичний Bluetooth передавач. Вбудованого в модель акумулятора вистачить на 15 годин роботи при максимальній яскравості rgb-підсвічування або до вражаючих 80 годин без ілюмінації. Роботу клавіатури забезпечують тихі перемикачі Cherry MX Red з синіми світлодіодами.

Використовувати гаджет можна як з йдуть в комплекті передавачем, так і з Bluetooth, вбудованим в материнську плату. Протокол забезпечує з'єднання, швидкість якого не поступається провідного, тому за відгук клавіатури можна не турбуватися.

Кращі ігрові мембранні клавіатури: класична конструкція

Ігрові до лавіатури з механічними перемикачами зберігають за собою статус кращого варіанту використання в більшості сучасних ігор. Але все ж багатьом користувачам звичніше використовувати звичні мембранні клавіатури. Ігрові моделі часто не поступаються за якістю механічним. Більшість мембранних варіантів мають повний набір налаштувань, програмовані клавіші і підсвічування, яка вже стала стандартом для всіх, без винятку, ігрових девайсів.

ThunderX3 TK40

Велика і міцна клавіатура. Відмінний варіант для тих, кому не хочеться переплачувати за яскравий дизайн і зайві функції. Інженери тайванської компанії зосередили свою увагу виключно на міцності корпусу і стабільній роботі головних елементів.

Присутній незамінна для киберспортсменов технологія Anti-ghosting, яка витримує до 26 одночасно натиснутих клавіш. Функціональний ряд кнопок ThunderX3 TK40 має додаткові можливості, активуються звичним Fn. Можна змінювати не тільки яскравість підсвічування і управляти мультимедіа, але і прив'язувати макроси.

Для більшого комфорту присутній знімна підставка для рук.

A4Tech Bloody B318

Мембранна модель A4Tech Bloody B318 за час свого існування стала практично еталоном ігрових клавіатур. Блок WASD клавіш відрізняється від інших тим, що заснований на класичних механічних перемикачах. Така особливість надає більше маневреності в шутерах, до того ж, кейкапи на цьому блоці можна змінити.

У комплект входить набір глянцевих і матових кнопок. Примітна модель ще і наявністю захисту від попадання рідин. Якщо пролити на B318 кави, то в безпеці буде не тільки електроніка. Корпус передбачає наявність дренажних отворів, що перешкоджають затримування вологи всередині клавіатури. Присутній в гаджеті і звична багатьом геймерам світлодіодне підсвічування з настроюваної яскравістю.

SteelSeries Apex 100

Чи не могли ми обійти стороною і SteelSeries Apex 100 - класичну повнорозмірну клавіатуру від, мабуть, найпопулярнішого виробника киберспортівних пристроїв. Модель буде однаково зручна як геймерам, які віддають перевагу гри, які не потребують занадто активних дій з клавіатурою, так і користувачам, які працюють з великими текстами.

Apex 100 оснащується повної одноколірної підсвічуванням, що зручно для тих людей, які вважають за краще користуватися комп'ютером в темний час доби.

Кращі ігрові мембранні клавіатури: ергономічна конструкція

На відміну від звичайних ігрових, ергономічні клавіатури створюються в першу чергу для комфортного управління комп'ютером. Нам вдалося підібрати кілька мембранних моделей, розрахованих на довгу і зручну роботу.

Corsair K55

Зразок того, наскільки зручною і функціональною може бути звична для багатьох мембранна клавіатура. модель K55 оснащена додатковим блоком з 6 клавіш, які можна запрограмувати під будь-які дії. Крім іншого їх можна використовувати для створення макросів. Щоб не втратити заздалегідь записані макроси, клавіатура має свою пам'ять, що підтримує до 12 записів.

Не обійшлося також без кнопок для управління мультимедіа і підсвічуванням. Не забули виробники і про anti-ghosting. Можливо одночасне натискання 8 клавіш.

Razer DeathStalker Essential

мембранна клавіатура Razer DeathStalker Essential - справжня класика, знайома багатьом геймерам. Великий корпус клавіатури оснащений зручною підставкою для зап'ясть. Всі частини, крім клавіш, покриті напиленням софт-тач, які роблять роботу з гаджетом більш приємною.

Особливо модель сподобається тим, хто проводить багато часу за ноутбуком, тому як клавіші в DeathStalker працюють за аналогічною схемою. При цьому, хід кнопок всього 2 мм. Привертає увагу дана мембранна клавіатура ще і підтримкою програмування клавіш. Процесор моделі здатний розпізнавати комбінації, в яких задіяно до 10 клавіш.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки