Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Adobe Flash Player для Android

Компанія Adobe представила нові мажорні версії двох своїх продуктів для Android -Adobe Flash Player 11 і AIR 3. Adobe вже багато років працює над продуктами, пов'язаними з графікою і Інтернетом. Не дивлячись на всі розмови щодо HTML5, саме Adobe Flash досі є головним інструментом по доставці користувачам онлайн медіа-контенту (музика, фільми, кліпи). Крім того, на Adobe Flash створюються практично всі ігри для соціальних мереж і подібних онлайн ігрових систем. AIR ж - неперевершений інструмент по створенню кроссплатформенних RIA (Rich Internet Applications), мережевих додатків. Давайте спробуємо коротко розглянути основні нововведення в Adobe Flash Player 11 і AIR 3 для Android.

Давайте спробуємо коротко розглянути основні нововведення в Adobe Flash Player 11 і AIR 3 для Android

По-перше, сама компанія Adobe відзначає введення Stage 3D - нового крос платформного «движка» для апаратно прискореної 2D і 3D-графіки. Цей інструмент підтримується як в Flash 11, так і в AIR 3. Він дозволяє створювати додатки, в яких апаратне прискорення графіки буде здійснюватися як на ПК, так і на мобільному пристрої.

Слідом компанія відзначає цілий ряд нововведень по доставці захищеного контенту на мобільні пристрої. Тепер контент-провайдери можуть без особливих проблем передавати на Android-пристрої захищений DRM контент. До того ж, передаватися він буде за допомогою HDS (Protected HTTP Dynamic Streaming) - захищеної системи онлайн мовлення.

Розробники Adobe відзначають, що тепер самі SWF файли можуть займати на 40% менше, ніж раніше, за рахунок поліпшеного компресії. З цікавого для користувачів варто відзначити апаратне прискорення відео в AIR. Тепер контент-провайдери HD-відео можуть без особливих проблем створювати AIR-додатки, які будуть працювати на багатьох платформах, в тому числі і на Android.

Взагалі, велика частина змін стосується розробників, але і прискорення явно позначиться і на користувачах. За задумом Adobe Stage 3D, про який уже писалося вище, дозволить розробляти чудові 3D-ігри, які без «лагів» працюватимуть як на потужних робочих станціях, так і на Android-смартфонах і планшетах. Схоже, Flash ховати рано!

PS: не треба чекати, що після поновлення Flash Player до 11 версії відтворення Flash-контенту прискориться, більшість нових функцій активується на стороні провайдера контенту.

PPS: Adobe Flash Player 11 і Adobe AIR 3 для Android мають такі технічні обмеження: процесор не нижче ARMv7 з математичним співпроцесором, OpenGL ES2.0 і частотою не менш 550 МГц, не менше 256 оперативної пам'яті (RAM).

Завантажити Adobe Flash Player 11

Завантажити Adobe AIR 3

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки