Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

≻ Купити тачскрін для телефону Alcatel One Touch 5015 Pop 3 (5015A, 5015D, 5015X) Original Black в Києві і Україні

  1. часті питання
  2. Процедура виконання ремонту:

Тачскрін (Touchscreen) для телефону Alcatel One Touch Pop 3 5015D   Сенсорний екран Alcatel One Touch Pop 3 5015D Original в першу чергу піддається механічних пошкоджень, внаслідок яких з'являються тріщини, подряпини і відколи, значно ускладнюють експлуатацію, і можуть стати причиною пошкоджень внутрішніх деталей гаджета

Тачскрін (Touchscreen) для телефону Alcatel One Touch Pop 3 5015D

Сенсорний екран Alcatel One Touch Pop 3 5015D Original в першу чергу піддається механічних пошкоджень, внаслідок яких з'являються тріщини, подряпини і відколи, значно ускладнюють експлуатацію, і можуть стати причиною пошкоджень внутрішніх деталей гаджета. Тому, бажано якомога раніше замінити пошкоджений тачскрін.

часті питання

В: - У яких телефонах можна поміняти тільки сенсори, а в яких потрібна заміна дисплейного модуля цілком?

Про: - Як правило, якщо розбивається скло, то замінити його окремо від сенсорної сітки неможливо. Тому, доводиться міняти сенсорну панель. У новітніх смартфонах встановлюються екрани і тачскрін у вигляді єдиного модуля, якому в разі пошкодження, його потрібно замінити. Наприклад, якщо тачскрін таких моделей мобільних телефонів Nokia, як: C2-03, X3-02, C6-00, 5230, 5800, 5250 і попередніх можна замінити окремо від екрана, то сенсори практично всіх телефонів Lumia вимагають заміни разом з дисплеєм в зборі (дисплейним модулем). Так само справа йде і з iphone. Заміна тачскрін моделей 3G і 3GS виконується окремо від дисплея, а моделей 4 і 4S, 5 і 5S, 6 і 6S - тільки цілим модулем. Якщо Вам важко визначитися, чи потрібна Вам заміна цілком дисплейного модуля або досить замінити сенсор, наші менеджера з радістю Вам підкажуть.

В: - Як відрізнити оригінальну сенсорну панель від копії?

Про: - Копії А і копії АА тачскрін відрізняються за якістю нанесення значків, маркування, бренду і у них знижена чутливість, що відразу помітно.

Хай-копії - це копії ААА, Оригінал Китай, High copy, які максимально наближені до оригіналу, тому ні зовні, ні по експлуатаційними характеристиками не відрізняються від рідного тачскрін.

Original або Оригінал - це 100% original, що випускається на заводі виробника і призначений для офіційного продажу, або знятий з телефону, з яких-небудь причин забракованого. На оригінал наносяться номера серії і партії.

У копіях сенсорних панелей мобільних телефонів використовується оргскло або пластик, а в оригіналах тачскріном, випущених з 2010 року, - загартоване скло Gorilla Glass, яке набагато міцніше, тому більш стійке до пошкоджень.

Роблячи вибір, бажано пам'ятати про співвідношення якості і ціни. У нас в магазині Ви знайдете виключно копії класу ААА або оригінал.

В: - Чи важко зробити заміну сенсора (тачскрін) на телефоні самостійно?

Про: - Самостійно змінити сенсор у Вас не вийде (особливо в домашніх умовах), якщо тільки у Вас немає досвіду ремонту телефонів. В добавок великий ризик зламати дисплей. Так само важливо, щоб в щілину між тачскріном і екраном не потрапляв пил.

В: - Яка вартість роботи майстра?

Про: - Вартість заміни сенсора (тачскрін), в нашому сервісному центрі AKS.UA залежить від наступних факторів: терміну виконання робіт, складності установки сенсора в тій чи іншій моделі. Ознайомитися з цінами по заміні сенсора Ви може по цим посиланням .

Процедура виконання ремонту:

Процедура виконання ремонту:

Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб. Під гарантійне зобов'язання також не потрапляють товари, які вийшли з ладу (що втратили споживчі якості) в результаті механічних пошкоджень, неправильної установки, перегинів шлейфів і т.п.
Бракований товар змінюється на аналогічний. Якщо товар в даний момент відсутній на складі, то відбувається повернення грошей або обмін на інший товар (за бажанням клієнта).

Отже, якщо Вам необхідно купити сенсорну панель для Alcatel One Touch Pop 3 5015D Original, то це можна зробити в нашому магазині Aks.ua, досвідчені менеджери якого детально проконсультують з цього питання, допоможуть з вибором тачскрін і організують його доставку по Києву або в будь-який інше місто України, в тому числі: в Одесу, Миколаїв чи Луцьк, в Суми, Чернігів або Харків, в Черкаси, Вінницю або Ужгород, до Чернівців, Івано-Франківськ або Житомир, в Херсон, Запоріжжя або Полтаву, в Рівне, Тернопіль або Львів, до Хмельницького чи ін. Є можливість самовивозу.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки