Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Автомобільний тримач Inbay з функцією бездротової зарядки

Бездротова индуктивная зарядка Inbay, виконана в формі склянки для будь-яких автомобілів з підсклянником діаметром від 76 до 83 мм. Підходить для всіх смартфонів шириною до 70 мм (в чохлі). Підключається до штатного USB-гнізда автомобіля або до додаткового USB-гнізда, оснащений перетворювачем 12/5 В і з'єднувальним кабелем (входить в комплект). Можлива відкрита або прихована прокладка кабелю.
Опис технології Qi
Можливість зарядки телефону без підключення до нього кабелю. Бездротова зарядка працює за принципом трансформатора: одна обмотка знаходиться в телефоні, а друга - в зарядної панелі. Для того щоб зарядити акумулятор телефону, досить просто покласти його на цю панель.
Все більше смартфонів мають вбудовану функцію бездротової зарядки. Серед них Samsung S6, Nokia Lumia, LG, YotaPhone2 і інші. Але навіть якщо смартфон її не підтримує, можна використовувати зовнішній модуль бездротової зарядки. Він буває «внутрішній», тобто розміщується всередині самого телефону під його кришкою, або «зовнішній» - розміщується між телефоном і чохлом.
Комплект поставки

  • Стакан-зарядка Inbay, пристрій у формі склянки для бездротової зарядки смартфона, з USB-кабелем 1 м
  • USB-гніздо підконсольному установки, з окремим запобіжником на кабелі, кабель оснащений двома стандартними клемами шириною 6,3 мм
  • Клеми швидкої врізки, перетин 2,5 кв. мм (2 шт.) та 1,5 кв. мм (2 шт.)
  • Комплект додаткових вставок в стакан для точної установки смартфона
  • Фетровий стрічка для щільної установки склянки-зарядки
  • Інструкція із встановлення

Для смартфонів, які не підтримують стандарт бездротової зарядки Qi, необхідний спеціальний чохол з вбудованим Qi-приймачем (iPhone 5 / 5S / 5C / 6/6 Plus) або спеціальний Qi-приймачем (Samsung Galaxy S3 / S4 / S5 / Note2 / Note3).

Бездротова зарядка стандарту QI

Ймовірно, кожна сучасна людина потрапляв в ситуацію, коли підлягає шукаєш зарядку для свого стільникового телефону, і не можеш знайти. Або постійно зайнята розетка і доводиться постійно перемикатися між своїми електронними пристроями. Зрештою, купується кілька пілотів і будинок перетворюється в джунглі з проводами замість ліан.

Думаємо, що винахідники бездротових зарядок, теж піддалися такому розладу, що і призвело до народження QI (читається як Чи). QI - бездротова технологія, яка дозволяє пристроям всіх видів заряджатися, без необхідності використання будь-яких проводів і мати необхідність купувати будь-які спеціальні зарядні станції.

Технологія була придумана компанією Wireless Power Consortium (WPC), яка відразу заявила, що за цією їх новою ідеєю - майбутнє всієї передачі енергії світу.

Назва Чі (щоб не плутати з Ци) відбувається з китайської філософії, Ци - це потік енергії тіла. Вважалося, що при правильній підготовці, техніці та високій силі духу, людина може передавати цю енергію іншій людині. Така техніка була необхідна для зцілення, вона давала можливість повторно пробудити в хвору людину життєві сили, і він видужував. Простими словами бездротова зарядка QI стандарту - це передача енергії без прямого контакту.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

Поняття бездротової енергії не нове. Нікола Тесла, винахідник, дослідження якого в електриці визначає більшу частину нашого сучасного способу життя, ефективно, але не до кінця продемонструвала можливість бездротової передачі енергії ще в 1891. Сам Тесла взяв за основу принцип електромагнітної індукції, виявленої в 1831 Майклом Фарадеєм, який довів, що електричний струм, поточний через провід, може спонукати текти струм у другому дроті поруч.

Бачення Тесли було супер передовим для його часу, але хоча передача енергії на велику відстань досліджується донині, ніяких реальних результатів ці дослідження поки не принесли.

Однак на коротку відстань енергію можна передавати вже і сьогодні. Це реальність. Найбільш популярні приклади таких "домашніх" енергосистем, це заряджаються за допомогою бездротового зв'язку електричні зубні щітки і бритви, що випускаються на ринку ще з 1990-х. Менш відомі приклади - біомедичні прилади, які використовують магнітну індукцію, щоб передати енергію (тепло) хворим органам людини без операційного втручання.

Бездротова зарядка мобільних телефонів, відбувається за тією ж схемою.

Існує ПЕРЕДАВАЧ (transmitter), підключений до джерела живлення, що має обмотку. Рух струму, навколо неї збуджує магнітне поле. Воно в свою чергу збуджує магнітне поле в обмотці ПРИЙМАЧА (receiver), що змушуючи текти в приймальнику ток і заряджати наш апарат.

Передавачі QI однакові для всіх пристроїв.

Приймачем, кожна модель телефону, може стати з допомогою невеликого апгрейта.

ВИДИ QI ПЕРЕДАВАЧІВ

Як говорилося раніше, сама база (передавач), однакова для всіх моделей телефонів. Різниця лише в розмірах, способах підключення до мережі і функціональності.

Для будинку, бездротові зарядні пристрої, існують двох основних видів. Це великі бази, вони підключаються як до розетки, так і до USB порту. На таких базах може міститися від 2-х і більше апаратів стільникового зв'язку. А також маленькі передавачі QI, призначені для одного телефону і підключаються тільки в USB порт, так би мовити настільний варіант.

А також маленькі передавачі QI, призначені для одного телефону і підключаються тільки в USB порт, так би мовити настільний варіант

Автомобільна бездротова зарядка, як передавач, являє собою звичайний власник. Він може кріпитися на скло або на решітку кондиціонера салону і підключається в прикурювач. Різниця лише в тому, що він заряджає телефон або GPS під час шляху і замість декількох проводів у вас існує всього один.

На нашому сайті ви можете уважніше ознайомиться, а також купити бездротові зарядки всіх цих видів

ВИДИ QI ПРИЙМАЧІВ

Більшість виробників сучасних мобільних телефонів вже інтегрувала в них можна встановлювати бездротове QI зарядки. До при Наприклад Nokia Lumia 920, Google Nexus 4, LG Optimus LTE2, Panasonic Eluga. Досить просто покласти такий телефон на приймач (базу бездротової зарядки), щоб він почав заряджатися. І таких телефонів ставати все більше і більше.

Для інших марок існують спеціальні перехідники та кліп кейси.

Наприклад, бездротова зарядка для samsung galaxy s4 і samsung galaxy s3, являє собою невеликий перехідник (wireless card). Він кладеться на акумулятор телефону, притискається до клеймам і заривається кришкою. Такий маленької пластинки цілком достатньо, щоб вже почати користуватися всіма можливостями бездротової зарядки.

Бездротове зарядний пристрій для iPhone являє собою кліп - кейс. Це чохол з функцією бездротової зарядки. Досить просто вставити в нього свій мобільний і QI починає працювати.

Замість післямови

Важко говорити про майбутній розвиток бездротових зарядних пристроїв, так як це вже не просто розробка. Багато індустріальні гіганти в сфері електроніки вже поклали око на цю технологію і мають свій шматок пирога в цій. Вони здатні як загальмувати процес, так і форсувати це в будь-який момент, тобто повернути напрямки розвитку досліджень в своє русло з метою отримання прибутку.

В даний час розробляються також і альтернативні технології бездротової передачі енергії, такі як ультразвук, світло, які відрізняються від електромагнітних.

Але в будь-якому випадку, можна бути точно впевненим в тому, що бездротова передача енергії дуже зручна. Це і буде свого роду двигуном, який змушує робити цю технологію ще краще, швидше, компактніше, і економічніше

240000-20-01

240000-20-01

Чохол Inbay з вбудованим модулем бездротової зарядки Qi для iPhone 5 / 5s, білий

240000-20-02

Чохол Inbay з вбудованим модулем бездротової зарядки Qi для iPhone 5 / 5s, чорний

240000-25-01

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi, установка під чохол, для iPhone 5 / 5S / 5C / 6/6 Plus

240000-25-02

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi, установка під кришку корпусу Samsung Galaxy S3

240000-25-03

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi, установка під кришку корпусу Samsung Galaxy S4

240000-25-04

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi, установка під кришку корпусу Samsung Galaxy S5

240000-25-05

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi, установка під кришку корпусу Samsung Galaxy Note 2

240000-25-06

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi, установка під кришку корпусу Samsung Galaxy Note 3

240000-25-07

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi для смартфонів з гніздом мікро-USB "зверху", установка під чохол.

240000-25-08

Модуль Inbay приймача бездротової зарядки за стандартом Qi для смартфонів з гніздом мікро-USB "знизу", установка під чохол.

240000-50-01

Підставка Inbay з вбудованою функцією бездротової зарядки за стандартом Qi для всіх сумісних смартфонів

Підставка Inbay з вбудованою функцією бездротової зарядки за стандартом Qi для всіх сумісних смартфонів

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки