Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як включити Bluetooth на ноутбуці

  1. установка драйвера Знайти потрібне програмне забезпечення ви зможете на офіційному сайті виробника...
  2. Як легко включити Bluetooth на ноутбуці Windows 8: Відео

установка драйвера

Знайти потрібне програмне забезпечення ви зможете на офіційному сайті виробника комп'ютера. Вам потрібно буде тільки вказати точну модель вашого лептопа, і система автоматично запропонує список потрібних драйверів. Виберіть програмне забезпечення, яке вам потрібно і скачайте його. Після цього встановіть його і перезавантажте комп'ютер.

Перевірити, встановилося чи ПО достатньо просто. Натисніть комбінацію клавіш Пуск + R, у вікні напишіть devmgmt.msc і натисніть «Ок». Відкриється диспетчер пристроїв, де ви зможете включити Блютуз на ноутбуці і перевірити наявність драйверів.

Відкриється диспетчер пристроїв, де ви зможете включити Блютуз на ноутбуці і перевірити наявність драйверів

Як встановити або перевстановити драйвера на Bluetooth: Відео

Як активувати Bluetooth

Отже, ПО встановлено, тепер можна перейти до головного питання, як включити Bluetooth на ноутбуці. Як вже говорилося вище, існує три способи включення. Перший - це активація за допомогою натискання відповідної клавіші. Ця кнопка може розташовуватися і за межами клавіатурного блоку.

Іншими словами, на деяких моделях лептопів Bluetooth включається натисканням на спеціально відведену кнопку. У такому випадку вона буде позначена відповідним значком. Однак, в переважній більшості випадків клавіша включення модуля поєднана з Wi-Fi. Більш того, для активації бездротового зв'язку вам необхідно натиснути і утримувати «Fn». Не відпускаючи її, натисніть клавішу, яка позначена значком бездротового зв'язку (це може бути F2, F3, F4, F5, і так далі, до F12). Якщо у вас є інструкція до лептопу, то прочитайте її.

Після цього на екрані з'явиться картинка, що повідомляє вам, що бездротові мережі активовані. Іноді ніяких картинок не виникає, просто в системному треї з'являється відповідний ярлик.

Другий спосіб відключення і включення адаптера - це робота з пристроєм в диспетчері обладнання. Запустіть даний інструмент, як було описано вище. Знайдіть Bluetooth (він може бути в бездротових адаптерах). Натисніть на нього правою кнопкою мишки і виберіть опцію, в залежності від того, що саме ви хочете зробити.

У центрі управління мережами вам потрібно відкрити пункт «Зміна параметрів адаптера». Знайдіть ярлик з відповідною назвою (як правило, він позначений значком). Натисніть на нього правою кнопкою мишки і виберіть потрібний пункт. Варто відзначити, що якщо адаптер вимкнений на клавіатурі, то його ярлик зникає з трея і центру управління мережами.

Тепер ви знаєте, як включити Bluetooth з'єднання на ноутбуці. Як бачите, все гранично просто і зрозуміло. Крім вищевказаних способів управління модулем, ви можете використовувати ярлик в системному треї (нижній правий кут робочого столу). При натисканні на цей ярлик правою кнопкою мишки з'являється меню, яке дозволяє увійти в налаштування, додати нове обладнання, а також відключити або активувати. Звичайно, в першу чергу це робиться за допомогою клавіатури, але якщо з'єднання не працює, то варто виконати другий і третій пункт активації.

Як легко включити Bluetooth на ноутбуці Windows 8: Відео

Працюю приватним комп'ютерним майстром. Професійно займаюся ремонтом комп'ютерів більше 12 років, як любитель з 90-х років.
Два роки пропрацював керівником сервісного центру, що спеціалізується на підключенні абонентів до інтернету та комп'ютерної допомоги.

Поділіться матеріалом в соц мережах:

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки