Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Back to school. Як вибрати гаджет для школи і університету

  1. Навіщо?
  2. На що звернути увагу
  3. Власне, гаджети
  4. Планшети
  5. лептопи
  6. Епілог

Не будемо викручуватися - серед наших читачів багато школярів. Чи не переважаюче кількість, але школярі і студенти - це добра (в сенсі велика, а не добра) частина нашої аудиторії. І ось настав той благодатний час, яке все менеджери з продажу називають просто "Back to School" (B2S). У простому перекладі з мови маркетологів на загальнолюдський це означає "час, коли люди смітять грошима". Усім потрібні зошити, ранці, форми, банти, ручки, стільки всього, що за голову в пору хапатися. Маркетологам потрібно простимулювати вас до покупок таким чином, як це вигідніше їм, а ваше завдання - витратитися з толком без страшного удару по бюджету і влізання в кредити. При цьому є три головних статті витрат: канцелярські товари, одяг і взуття, техніка. Якщо малюнки для зошитів ви і самі в змозі вибрати, рівно як і фасон піджака, то покупка техніки - питання не з легких. Сьогодні пропоную розібратися, якими характеристиками повинен володіти гаджет для школярів і студентів і подивитися на самі відповідні варіанти.

Традиційно запитала думки у наших читачів в групі вконтакте і на своїй сторінці твіттера. Комментов начиталася всяких різних, докладніше можете самі ознайомитися з посиланн ке або тут , Але висновок приблизно такий: студентам потрібен ноутбук або планшет з клавіатурою, а школярам - Папкин ременя. Ще популярні варіанти це "мізки" і "зошит". Якось все дружно зійшлися на думці, що школярі не вміють бути акуратними з технікою, а якщо дати їм щось складніше логарифмічною лінійкою, вони будуть постійно в Інтернеті зависати, в ігрулю шпальти і на уроки зовсім заб'ють. Що характерно, подібні речі писали вчорашні школярі.

У мене більше віри в підростаюче покоління, тому я все ж вважаю, що школярам девайси теж потрібні. Моя думка може здатися вам занадто консервативним, проте гаджет-набір школяра за версією Юлі Рябухіної буде складатися з простої кнопкової звонилки + планшет, студенту знадобиться планшет з клавіатурою і шнурком OTG або ультрабук + смартфон. Всі ось ці кабелю, розгалужувачі для навушників, карти пам'яті, мишки та інші дрібні деталі ми сьогодні не чіпатимемо, це опціонально, а ось з планшетами / ноутбуками давайте розбиратися.

Навіщо?

Власне, саме на це питання вам, учні-студенти, доведеться відповісти раз сто. Це як бюджет на якийсь проект стверджувати - необхідно бути дуже докладним і переконливим, а то знову заведуть про татів ремінь і зошити. Отже, на вашу користь є парочка аргументів:

  • всі підручники / конспекти в одному девайсі
  • у нього є підсвічування (на випадок неважливого освітлення або почитати в дорозі)
  • розвантаження для спини
  • простіше і швидше знаходити інформацію
  • швидко редагувати дипломи / курсові і т.д.

Тут у нас в редакції розділилося думку так само, як і в мережі - а чи потрібно школяреві щось, крім звонилки? Зараз в молодші класи батьки відправляють дитя зі смартфоном, який у мене з'явився тільки до повноліття, а воно йому по факту не треба. Це тільки відволікаючий фактор. З іншого боку, добре, якщо у тебе є прямий канал зв'язку з дитиною - можна завжди набрати, дізнатися як справи, проконтролювати. З якоїсь там ще боку старшокласники теж школярі. Я пам'ятаю свій рюкзак в 7-8 класі. У мене було по 8 уроків, один підручник російської літератури важив як земну кулю, а таких щодня доводилося на горбу кілька тягати. Загалом, рюкзачелло важив мій чимало, а сколіозу або хворий спини своєму чаду жоден з батьків не бажає. Так що якщо є можливість упакувати все підручники в один планшет або смартфон, краще це зробити. Якщо, звичайно, всі викладачі розуміють, що так можна, і не будуть вимагати від Школярик "паперову книгу, а без неї - двоякий". Цей момент теж краще з'ясувати з учителями.

На що звернути увагу

Якщо дитина (не так важливо навіть, студент він або школяр) просить камеру в смартфоні / планшеті краще, ніж зовсім погану, зовсім не обов'язково, що це для Селфі за останньою партою під час уроків. Камера потрібна, щоб сфотографувати розклад, конспект, роздруківки. Загалом, ми зібрали вимоги до гаджетам для учнів від нас, вже випустили, тому якщо щось упустили, залишайте в коментарях, допишемо.

  • габарити - пристрій не повинно бути важким, тому що з ним потрібно кожен ходити в школу / універ, і з не найменшим дисплеєм, щоб можна було зручно читати. Тому при виборі планшета я поставила критерій від 9 дюймів;
  • матеріали і захищеність - для дітей більш старшого віку це можна не робити головним критерієм, а ось зовсім маленькі дуже активні, тому смартфон може легко випасти з кишені під час салочек або гри в сніжки, наприклад. Тому ударостійкість була б дуже до речі;
  • якість дисплея - дуже важливо, щоб зменшити навантаження на очі. Що це буде - E-ink Paper White або звичайний IPS, вирішувати, тільки вам, але чим щільність пікселів вище, тим краще, а E-Ink взагалі до очей дбайливіше відноситься;
  • автономність - треба, щоб виживав як можна довше з включеним дисплеєм. Щоб і на уроки вистачило і, можливо, на після;
  • можна було підключати периферію - флешки, мишки, телефони, диски записати (і таке ще в ходу у викладачів!), зовнішній монітор або проектор, скидати інформацію, правити, показувати презентації і все в такому дусі. Саме тому більшість в редакції проголосували за те, що студенту потрібен саме лептоп - там портів всяких більше. А планшет нехай вдома лежить і батьки на ньому серіали дивляться;
  • камера - розклад сфотографувати, конспект;
  • ціна - ну, тут і пояснювати не треба. Як написав один із коментаторів "Все обмежено бюджетом мамки";
  • технічні характеристики - тільки якщо спеціальність зобов'язує, інженер, веб-дизайнер або щось в цьому роді.

Власне, гаджети

смартфони

Тут не будемо ні на чому конкретно зупинятися, дочекайтеся матеріалу на наступному тижні, де ми розберемо, що реально можна купити хорошого з бюджетом до 3500 грн (160 доларів), який і підкаже, що вибрати, і заодно погасив всім, кому через ось цього матеріалу пригоріло.

Планшети

Це прям те, що доктор прописав. Особливо якщо 10-дюймовий. Пам'ятаю свої враження від цього планшета - матуся, я залишу його собі! Він працює нереально довго, дисплей великий і якісний, підсвічування з запасом, камера навіть стерпна, правда, що в сильно безглуздому місці. Але він і легкий, і автономної, і великий, і металевий, і ось прям перша річ, про яку я подумала, коли склала список вимог. До того ж, він трьохпозиційний. А ще до нього клавіатура є. Коротше, прям мрія. Правда, ціна не сама бюджетна у мрії - 6300 грн або 285 доларів. Але воно того дійсно варто.

Відкрила для себе Айпад на андроїд від компанії Onda. Якщо грошей на справжній iPad немає, у дитини твердий характер і він взагалі в техніці не дуже шарить, можна купити йому це. Чесно, в руках не тримала, але судячи з опису та відгуками свої 220 доларів (а зараз його по знижці можна і за 170 знайти, модель ONDA V989) він трохи більше, ніж виправдовує. Є кілька різновидів таблетки, але всі вони вийшли розумними. За продуктивністю гаджет порівнюють навіть з Xiaomi MiPad , Так що можна буде тягати і самому в шпілкі ганяти. Але він реально копія Apple гаджетів.

  • Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7

У минулому матеріалі все були сильно незадоволені відсутністю цього бренду. Ось вам, як то кажуть. Простий, не для розваг, а для роботи. Ціна на кшталт прийнятна, щільність в порядку, камера є. Трохи важкуватий для свого розміру, це погано, процесор слабкий, не для ігор, значить і спокуси менше.

Всі люблять iPad. Другий, третій, п'ятий-десятий - це вже на що грошей вистачить. Перший найдемократичніший за ціною, але важкуватий, другий чудовий, Air - моя любов, третій потрібен, щоб з ЛЯПота в танчики грати, так що якщо бюджет дозволяє, краще вибрати золоту середину. У iPad і дисплей крутий, і параметри хороші, і камери краще, ніж у багатьох андроїд-смартфонів-пукалок.

Єдиний планшет на Windows в цьому списку. На випадок, якщо батьки аля Кременюк - Microsoft-задрот. Тут, в принципі, все дуже і дуже добре - дисплей, розмір, автономність, дуже хороша камера. Коротше, всім хороший, якщо дитина ще не звик до того, що ранок починається з Gmail, Chrome і т.д. А ще знає, як поводитися з глянцевим пластиком, який ковзає і брудниться. Гаджет видатний і спритний, а якщо ви поки в цьому не переконалися, можете огляд Сашин почитати . Ціна, правда, тут трохи вау - 350 доларів. Тут вже міцно прізадумешься: "Може, ну його, і iOS пристрій краще?".

Ця модель так стара, що її огляд ще сам Ігор Сушон робив року так 2013. З тих часів стільки води витекло, а я все ж кажу, що на неї варто звернути увагу не випадок, якщо ви шукайте щось просте, середнє і на Android. 10 дюймів, вага 580 грам, 224 ppi, автономність прийнятна, правда, камера не сама крута, але зате ціна щадна - 220 доларів. Загалом, придивитися можна.

лептопи

Я вибрала чотири приклади для більшої наочності: дорогий і дешевше ноутбуки, нетбук і трансформер. У ноута краще звертати увагу не тільки на ціну, але і вага, і характеристики, а ось з нетбуками в цьому плані трохи простіше, там, вважай, будь підходить, якщо бюджет його витягує.

На сайті компанії так і написано - Latitude 13 Education Series, тобто вам самим не потрібно вигадувати велосипед, а досить просто подивитися на характеристики, на габарити, на вагу в 1,8 кг (чимало, але це коментар дівчинки), зручну клавіатуру, безліч портів і роз'ємів. У нас можна знайти від 600 доларів, хоча на офіційному сайті написано від 539 за базову комплектацію.

У нас можна знайти від 600 доларів, хоча на офіційному сайті написано від 539 за базову комплектацію

13-дюймова друкарська машинка. Користувачі відзначають його тонкість, легкість, а той, хто оплачував покупку, ще й ціну схвалить. У деяких магазинах вона з'їхала з 300 до 250 доларів, це приємно. Прибуття в режимі "Work hard don`t stop" у вас не вийде - не самий продуктивний хлоп'я. Кілька вкладок в браузері і документи - ось те, що йому підійде.

Кілька вкладок в браузері і документи - ось те, що йому підійде

Те, що називається бюджетно, компактно, зручно і легко. Якщо ви вже списали з рахунків нетбуки, то вчинили даремно. Адже нам потрібен такий, щоб справлявся з документами і PowerPointом яким-небудь? Так навіщо платити більше? ось тут Антон Позняков докладно розповідає, що життя з нетбуком є, і ще якась.

ось   тут   Антон Позняков докладно розповідає, що життя з нетбуком є, і ще якась

Трохи більше ніж бюджетний варіант гаджета для універу. Влізе в будь-який рюкзак / сумку, не вдарить по бюджету, відповідає всім вимогам, ще й трансформер. Тобто, треба друкувати - ноутбук, не треба - планшет, можна на перерві серіал подивитися. У нього ще й автономність вражаюча. До того ж, в залежності від бюджету, є ще і різновиди трансформербуков - ось той , Яким до цих пір користується Аня Ляпота, ось той , Який мені захотілося залишити собі. Лінійка Chi взагалі викликає миттєве звикання і можна підібрати підходящу діагональ.

Лінійка Chi взагалі викликає миттєве звикання і можна підібрати підходящу діагональ

На тому ж Hotline є цілий розділ лептопів, який так і називається "Для навчання". Ціни, щоправда, там стартують від 300 доларів, так що якщо бюджет ще більш обмежений, краще відразу заглянути у вкладку з трансформерами чи нетбуками, тим більше, що для навчання їх вистачить з головою. А відповідаючи на питання "Для студента краще планшет або ноутбук?", Ми чесно говоримо: "Ноут".

Епілог

Епілог

Так що сміливо можете показувати цей матеріал мамам, татам, бабусям, дідусям або хто там у вас в будинку завідує бюджетом. Я намагалася підібрати не особливо б'є по бюджету техніку і максимально відповідну обраним параметрам. Це такий собі каркас, а від нього можете танцювати в будь-який різновид. Само собою, все це працює відволікаючим чинником, а бич сучасного покоління - як раз неуважність, так що шанс, що замість підручника учень відкриє іграшку, чат або кіно, є. Але це усвідомлений вибір кожного. У батька ж є кілька виходів з положення: поговорити з дитиною і пояснити, чому базова освіта важливо, освоїти функцію "батьківський контроль", сидіти переживати чи не купувати дитині те, що йому необхідно для навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Навіщо?
Навіщо?
Тут у нас в редакції розділилося думку так само, як і в мережі - а чи потрібно школяреві щось, крім звонилки?
Тут вже міцно прізадумешься: "Може, ну його, і iOS пристрій краще?
Адже нам потрібен такий, щоб справлявся з документами і PowerPointом яким-небудь?
Так навіщо платити більше?
А відповідаючи на питання "Для студента краще планшет або ноутбук?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки