Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Екранна клавіатура Android

  1. Основний екран клавіатури
  2. Додаткові екрани клавіатури

У мобільних пристроях, що працюють на операційній системі Android, для введення інформації використовується екранна клавіатура. Ті користувачі, які вперше зіткнулися з планшетами та смартфонами спочатку можуть відчувати деякі труднощі, особливо при переході зі звичного кнопкового телефону на смартфон.

Звикнути до екранній клавіатурі не складає особливих труднощів, адже для того щоб ввести текст, не потрібно натискати будь-які кнопки - необхідно просто натиснути в поле вводу інформації і віртуальна клавіатура з'явиться сама. Зображення клавіатури інтуїтивно зрозуміло і введення інформації з неї практично не відрізняється від клавіатури комп'ютера, з тією лише різницею, що користувач набирає текст на сенсорному екрані свого смартфона або планшета.

до змісту ↑

Розглянемо деякі нюанси роботи з клавіатурою. За замовчуванням в мобільних пристроях використовується стандартна клавіатура від Google, як розробника Android.

до змісту ↑

Основний екран клавіатури

Для зміни мови введення використовується значок із зображенням глобуса, що знаходиться зліва від клавіші пробілу або свайп (ковзання) пальцем по клавіші пробілу. На цій клавіші знаходиться підказка, на якій мові вводиться текст в даний момент.

Щоб переключитися на введення великої літери потрібно натиснути клавішу <Shift>, представлену у вигляді значка зі стрілкою вгору і знаходиться зліва. Для введення декількох великих символів просто утримуйте одним пальцем однієї руки, продовжуючи друкувати пальцем іншої. Щоб включити постійний режим заголовних букв <CapsLock> двічі тапніте (натисніть) на клавіші <Shift>

Для видалення помилково набраних символів служить клавіша <Delete>, представлена у вигляді геометричної фігури з діагональним хрестиком всередині. Одне натискання видаляє один символ від курсора зліва. Натиснувши і утримуючи клавішу <Delete> можна видаляти цілими словами, але при цьому потрібно бути уважним, щоб не видалити зайве.

Як і в комп'ютерній клавіатурі, тут є клавіша <Enter>, щоб перевести рядки і завершення команд, яка знаходиться під клавішею <Delete> і позначена символом зігнутої стрілки.

Для переміщення курсору при наборі тексту досить просто легко натиснути пальцем в потрібному місці активного поля введення.

Щоб прибрати екранну клавіатуру натисніть кнопку «Назад» на передній панелі Android пристрою.

до змісту ↑

Додаткові екрани клавіатури

Крім основного екрану, віртуальна клавіатура має і додаткові екрани з цифровою клавіатурою, зі смайликами, службовими символами і полями вибору.

Для відкриття символьного екрану служить клавіша 123 розташована зліва внизу. Екран зі смайликами викликається довгим натисканням на клавішу <Enter>.

На клавішах, що мають кілька символів, для виклику додаткового символу потрібно натиснути і не відпускати клавішу пару секунд. Якщо на основному символі закріплено кілька додаткових, то при утриманні клавіші з'явиться вікно з вибором, де ковзанням пальцем можна вибрати потрібний символ.

C допомогою екранної клавіатури Android можна також виконувати операції з буфером обміну, такі як: «Копіювати», «Вирізати», «Вставити». Щоб виділити фрагмент тексту натисніть і утримуйте палець на потрібному слові, в результаті чого слово буде виділено і позначено маркерами. Виділити необхідний фрагмент тексту, можна потягнувши маркери до потрібної величини. При цьому екранні кнопки «Вирізати», «Копіювати», «Вставити» будуть виведені поруч з текстом.

Освоїти екранну клавіатуру дуже просто і швидко. Досить кілька разів набрати текст і надалі її використання вже не становитиме труднощів.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки