Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Роз'єм навушників для iPhone - сумісність

  1. Роз'єм навушників iPhone 2G
  2. Роз'єм навушників в iPhone 3G - iPhone 6S
  3. Чи є роз'єм для навушників в iPhone 7 і вище
  4. Які навушники в комплекті iPhone 7

Роз'єм навушників iPhone 2G   Тут така тема, у нас в блозі є пост про роз'єм для навушників в Apple iPhone, ось він - «   Які навушники підходять для iPhone   », В якому починають з'являтися гнівні коментарі

Роз'єм навушників iPhone 2G

Тут така тема, у нас в блозі є пост про роз'єм для навушників в Apple iPhone, ось він - « Які навушники підходять для iPhone », В якому починають з'являтися гнівні коментарі. Справа в тому, що цей пост вже давним-давно застарів, так як писався за часів самого першого iPhone (іноді його називають iPhone 2G). У цій першій моделі iPhone, роз'єм для навушників був не стандартний Audio mini-Jack 3,5 мм., А якийсь специфічний, тому для підключення звичайних 3,5 мм. навушників був потрібний перехідник. Або потрібно було брати вуха, спеціально підтримують iPhone, приклад - Monster Cable Beats by Dr. Dre Solo . З подальшими моделями айфонів все інакше.

Не знаєш або сумнівається в назві моделі свого iPhone? Перевір його - тут .

Роз'єм навушників в iPhone 3G - iPhone 6S

Починаючи з моделі iPhone 3G (друга за рахунком модель) і вище, телефони стали оснащуватися стандартним роз'ємом для навушників Audio mini-Jack 3,5 мм Починаючи з моделі iPhone 3G (друга за рахунком модель) і вище, телефони стали оснащуватися стандартним роз'ємом для навушників Audio mini-Jack 3,5 мм., Що донині дозволяє користувачам таких моделей підключати будь-які навушники і слухати закачаний музику або подкасти . В принципі рішення правильне, адже стандартні навушники EarPods не всім підходять і не всім подобаються.

Крім навушників іноді ми підключаємо до iPhone величезні колонки, використовуючи той же роз'єм для навушників і влаштовуємо домашню дискотеку і все підходить, перевірено на iPhone 5S, iPhone 6. Правда доводиться підключати зарядний пристрій, так як акумулятор сідати швидше.

Чи є роз'єм для навушників в iPhone 7 і вище

Компанія Apple приймає рішення позбутися від всіма звичного роз'єму для навушників (3,5 мм
Компанія Apple приймає рішення позбутися від всіма звичного роз'єму для навушників (3,5 мм.). І реалізує свою задумку, починаючи з моделі - iPhone 7. Володарі iPhone 7 і 7 Plus для підключення дротових навушників тепер використовують роз'єм Lightning (цей роз'єм раніше використовувався лише для зарядки і підключення до комп'ютера).

Як правильно почистити роз'єм для навушників або як відключити режим навушників в iPhone читайте - тут .

Які навушники в комплекті iPhone 7

Навушники в комплекті iPhone 7 і 7 Plus. EarPods з Lightning-штекером

Нових бездротових навушників AirPods в комплекті немає, потрібно купувати окремо. У стандартній комплектації iPhone 7 є навушники EarPods, але штекер вже не mini-Jack, а Lightning. Справа в тому, що розробники Apple вважають гніздо mini-Jack застарілим і займає в телефоні багато місця, тому вони зробили роз'єм для зарядки Lightning підтримує і навушники.

Перехідник для навушників в комплекті iPhone 7 і 7 Plus. Lightning to Jack 3,5mm.

Крім навушників з новим інтересом, в комплекті iPhone 7 є перехідник Lightning - mini-Jack 3,5 мм., Тому володар iPhone 7, за допомогою цього перехідника може підключити будь-які 3,5-навушники або інші аудіо-примочки. Окремо такий перехідник коштує $ 9.

Але стандартна комплектація iPhone 7 не дозволяє одночасно слухати музику в провідних навушниках і заряджати акумулятор, роз'єм адже тепер один для всього
Але стандартна комплектація iPhone 7 не дозволяє одночасно слухати музику в провідних навушниках і заряджати акумулятор, роз'єм адже тепер один для всього. Тому в такій ситуації на допомогу можуть прийти бездротові навушники (AirPods за $ 159 або сторонніх розробників), док-станції, всілякі перехідники або чохли-перехідники.

Будемо сподіватися, що позбувшись від роз'єму mini-Jack, розробники може, нарешті, задумаються і заповнює порожнечі більш ємним акумулятором, який і до цього дня не особливо радує навіть користувачів iPhone 7. Не місяць, але хоча б дня 3 тримав би заряд в режимі активного користування.

Не знаєш або сумнівається в назві моделі свого iPhone?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки