Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як і де купити Ріплі (Ripple). Покрокова інструкція

  1. вступ
  2. Як отримати адресу гаманця Ripple
  3. Як придбати Ripple
  4. Як вибрати обмінник для криптовалюта
  5. Як купити криптовалюта Ripple
  6. висновок

Останнім часом, популярність криптовалюта Ripple, просто зашкалює, а кількість запитів «як купити Ріплі», обійшло аналогічні запити по криптовалюта ефір. Саме тому, ми вирішили надати вам інформацію, яка необхідна вам для покупки криптовалюта Ріплі, і зробили з неї, покрокову інструкцію.

вступ

Так як криптовалюта Ripple, є дуже популярною криптовалюта, існує маса способів для її покупки. У даній статті, ми розглянемо один з декількох варіантів, за допомогою яких ви зможете придбати собі монети XRP.

Як отримати адресу гаманця Ripple

Прийнято вважати, що найбезпечнішими ресурсами для зберігання криптовалюта, є десктопні гаманці - і це правда. Але, більш практичним способом для заощадження цифрових валют, є вбудовані в біржі гаманці. Якщо говорити про найбільш популярних гаманцях для криптовалюта Ріппл, то тут ми можемо виділити Rippex, Toast Wallet , А також апаратний гаманець Ledger Nano S . У випадку з зберіганням монет XRP на біржах, то ми можемо порадити кріптовалютную майданчик Binance .

>>> Читайте також: Як отримати адресу гаманця криптовалюта на бінанс

З тим, як отримати адресу гаманця будь криптовалюта, в тому числі і Ripple, ви можете в вищевказаної статті. Але, всі ці ресурси використовують практично однаковий функціонал. Тому, відкрийте сторінку тієї криптовалюта, яка вам потрібна, і натисніть кнопку "Отримати". Після цього, перед вами відкриється необхідну адресу гаманця, який вам потрібно скопіювати.

Як придбати Ripple

На даний момент, існує кілька способів для того, щоб придбати монети XRP:

  • Купівля XRP на біржі EXMO за фіат - огляд біржі EXMO ;
  • Купівля XRP за фіат через обмінний пункт;
  • Купівля XRP на бінанс за криптовалюта, перед цим купивши її через обмінник.

Як правило, 3-й варіант є найдешевшим, так як в цьому випадку, ви не будете переплачувати відсотки за комісії. В останніх 2-х варіантах, вам знадобляться послуги обмінних пунктів.

>>> Читайте також: ТОП обмінників для криптовалюта

Як вибрати обмінник для криптовалюта

З тих пір, як криптовалюта отримали велику популярність, в інтернеті з'явилося безліч ресурсів, які пропонують послуги з їх обміну. Практично всі ці обмінники мають однаковий набір цифрових валют, тому вам необхідно звертати свою увагу на курси, пропоновані ними. Для моніторингу курсів в обмінних пунктах, ми використовуємо сайт Polchange.ru .

На цьому ресурсі, ви зможете знайти список обмінних пунктів з найбільш вигідними курсами і відповідні вашим вимогою щодо обміну. У лівій частині сайту, ви можете вибрати напрямок для обміну, тобто якщо ви хочете обміняти фіатние гроші, які у вас знаходяться на мапі, то ви в лівій колонці ви вибираєте VISA / Master Card, а в правій колонці виберіть криптовалюта, яку ви хочете купити. У головній частині екрану перед вами з'явиться список обмінників представляють даний вид конвертації.

>>> Читайте також: Як купити біткоіни за долари

У разі, якщо ви хочете купити криптовалюта НЕ через карту, а через будь-яку іншу платіжну систему, то виберіть її в лівій колонці на сайті polchange.ru . Для проведення подальших дій, переходите на сайт обмінного ресурсу з найбільш вигідними курсами і створюйте заявку на переклад. На момент написання огляду найвигідніші курси для покупки криптовалюта пропонує ресурс 24PayBank , На прикладі якого ми розповімо як купити криптовалюта. Але, перед тим як здійснювати обмін, ще раз перейдіть на сайт polchange.ru і звірте нинішні курси.

Як купити криптовалюта Ripple

Здійснювати обмін Фітни валют на криптовалюта, ми будемо за допомогою ресурсу 24PayBank, офіційний ресурс якого знаходиться тут . Щоб не ваш обмін був максимально швидким і комфортним дотримуйтесь даному мануалу.

За допомогою даного обмінника, ви зможете купити Ріплі за різні криптовалюта,

платіжні системи та електронні гаманці (AdvCash, PM, Payeer, WMZ, Qiwi, ЯД і інше). Але, в нашому прикладі, ми покажемо як зробити покупку через Альфа банк.

Вибравши відповідний спосіб оплати, в нашому випадку АльфаБанк, вам необхідно вибрати актив, який ви хочете придбати, в нашому случає Ripple. У зазначених по центру полях, вам необхідно буде заповнити: суму, номер гаманця Ріплі, тег, а також номер карти альфа банку та інші персональні дані (див. Центральну частину картинки).

Натиснувши на кнопку «ПОЧАТИ ОБМІН», ви перейдете на сторінку, де буде вказано шлях для здійснення переказу, він має такий вигляд. Якщо ви робите переклад з допомогою карти, то вам буде надано номер карти на яку необхідно зробити переклад. Якщо ви переводите кошти з WebMoney, Yandex Грошей і будь-яких інших ресурсів, то вам нададуть адреса для переведення в тій же системі.

Після виконання всіх пунктів, зазначених на зображенні вище, куплені вами монети Ripple будуть у вас на гаманці протягом 5-15 хвилин. Після того, як оператор обмінного пункту проведе операцію, вам на пошту прийде лист з підтвердженням переказу.

висновок

Друзі, як бачите, спосіб придбання монет Ріплі дуже простий, а при дотриманні даної покрокової інструкції, це і зовсім дитяча забава. Але, варто визнати, що використовуючи даний спосіб покупки Ріплі, ви заплатите більшу комісію. Щоб зменшити комісію, ви можете спочатку конвертувати фіати в біткоіни і завести їх на біржу, після чого купити Ріплі за біткоіни. Купити монети Ріплі, ви можете на біржі Binance . До речі, а чому ви вирішили купувати Ріплі? Чого ви очікуєте від даної криптовалюта? Відповіді пишіть в коментарях до статті.

Ознайомившись з технологіями лежать в основі Ripple і його ідеології, нам відразу ж захотілося поповнити баланс свого гаманця монетами XRP. Якщо це так, то тут ми розповімо про те, які ввідні дані повинні у вас бути для того, щоб завершити цей процес.

Перш за все, перед тим як купити ripple, вам необхідно обзавестися власним гаманцем для зберігання XRP, адреса якого ви будете використовувати при здійсненні покупки. Ресурсом для зберігання монет XRP може служити як крипто-біржа, так і вузькопрофільний гаманець Rippex, який можна завантажити на офіційному сайті компанії. Відкриємо секрет, після того як у нас виникло бажання купити Ріплі, то в якості сховища ми використовували біржу EXMO, так як в той час ці монети можна було придбати на невеликій кількості ресурсів. Зараз, ми зберігаємо XRP на біржі Binance.

Якщо ж ви використовуєте кріптовалютную біржу EXMO, то на ній є відмінна функція введення таких валют як долар, гривню, рубль і інші валюти, за які в подальшому ви зможете купити XRP. Але якщо у вас виникає потреба профільні ресурси для заощадження монет, то вам доведеться скористатися послугами обмінних пунктів. Вибирати крипто-обмінники найкраще через моніторинг bestchange, який робить ретельний аналіз ресурсу, перш ніж включити його в свій список.

Ми користуємося перевіреним інтернет-обмінником Baksman, який надає відмінні курси криптовалюта і бере за свої послуги невисокі комісії.

У даній статті, ми постаралися надати вам найбільш стислу але корисну інформацію, яка допоможе відповісти на питання «як купити xrp», якщо це так то оцінюйте нашу статтю і переходите до процесу покупки монет. Ну а якщо у вас є бажання отримувати більше інформаці про криптовалюта, то підписуйтесь на нас в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram.

До речі, а чому ви вирішили купувати Ріплі?
Чого ви очікуєте від даної криптовалюта?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки